Disciplina
© CC0 / Pixabay

Imaginați-vă fie și pentru o clipă, Creatorul tuturor, ce s-ar fi întâmplat dacă acesta nu ar fi fost disciplinat și organizat? Cum ar arăta Creația Lui?

Așa cum bine știți, disciplina reprezintă «cheia de boltă» sau ingredientul principal al vieților voastre. Indiferent de ceea ce faceți sau întreprindeți, disciplina trebuie să fie un aliat în obținerea de rezultate mult dorite de voi toți.

Zarathustra vă dă încă o întâlnire pe acest an, și ultima!

Marea majoritate a oamenilor nu sunt disciplinați, căci disciplina presupune și organizare. Cele două reprezintă câteva atu-uri în reușita sau reușitele voastre. Dovadă că nu sunteți disciplinați și nici organizați, o arătă însăși viața voastră cu suișurile și coborâșurile ei.

Oamenii Mamei Pământ au uitat să fie disciplinați și organizați, iar dacă totuși cele două se mai întâlnesc… asta se datorează sistemului, cel care vă obligă, vă impune un asemenea lucru, adică să fiți disciplinați, să respectați cât mai multe reguli, să fiți organizați și cu inițiativă la locul de muncă.

Eu nu vorbesc despre acest fel de «disciplină» impusă (înregimentare) vouă și nici de o astfel de organizare de genul, nu ai încotro!

Eu vorbesc de acea disciplină și organizare care vine din interiorul vostru, care este naturală și care există din momentul în care ați fost creați și expulzați în materie pentru a experimenta. Deci, nimic contrafăcut. Faptul că nu mai știți cum să beneficiați de aportul celor două ingrediente, se reflectă la exterior în calitatea vieților voastre.

Sunteți debusolați, dezorganizați, funcționați cu toții într-o virtute a inerției, un fel de hei-rup. Ce fel rezultate credeți că veți culege? Acesta este unul din motivele pentru care visele și proiectele voastre de suflet sau minte nu se împlinesc.

Dacă ar fi să o luăm pur omenește, păi atunci uitați-vă la agenda întunecaților! Nu-s de laudă, dar au tenacitate, perseverență, sunt organizați și extrem de disciplinați în a-și urmări țelurile și scopurile. Credeți voi că la ora actuală, ar mai fi fost „lumea la picioarele lor”? Cu siguranță că Nu!

Eu nu vreau să scot în evidență aici latura lor întunecată și egocentrismul de care dau dovadă, nu, subliniez doar faptul că dacă vrei ceva cu adevărat în viață sau de la viață, trebuie să te întorci la intuiție, devoțiune, disciplină și organizare, nu neapărat în ordinea pe care am enumerat-o aici.

Și încă un aspect important al vieților voastre, să-ți facă plăcere să trăiești, să muncești, să creezi, atât pentru tine, cât și pentru ceilalți!

Imaginați-vă fie și pentru o clipă, Creatorul tuturor, ce s-ar fi întâmplat dacă acesta nu ar fi fost disciplinat și organizat? Cum ar arăta Creația Lui? Faceți un efort de imaginație, și vedeți ce obțineți!

Credeți că ne-ar mai fi creat pe noi?!

Vă las ca temă pentru acasă această ultimă întrebare.

Indiferent de ceea ce faceți în viață, cine sunteți (și credeți voi că sunteți), nu uitați un singur lucru-fiți voi cei ce Sunteți!

Cu respect pentru ființele care sunteți, al vostru prieten Zarathustra!

Vă mulțumesc.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?