Discipoli şi maeştri
Luke Skywalker & Yoda (Star Wars)
Timp estimat de citire: 3 minute

Repetiţia insidioasă a unor cuvinte cheie pot convinge la un moment dat mentalul colectiv.

La ora actuală civilizaţia umană începe să se trezească. Dincolo de influenţele determinate încă de acea parte a mass-mediei mondiale şi regionale aservită Illuminaţilor, ofensiva surselor spirituale ia amploare, astfel că putem observa în prezent destul de uşor cum realitatea aceasta spirituală îşi face loc tot mai mult către mintea şi sufletul oamenilor.

Până prin anii 2010 păpuşarii elitei întunecate aveau servanţi care făceau treaba murdară în culisele diferitelor operaţiuni în unele ţări ale lumii. Deci vorbim despre „maeştri ai răului” şi „discipoli ai răului” care timp de decenii, cel puţin de la incidentul OZN de la Roswell încoace, au intoxicat şi manevrat conştiinţa opiniei publice cu tot felul de minciuni fabricate.

De exemplu în raport cu civilizaţiile extraterestre, încă de pe vremea preşedintelui american Ronald Reagan fusese iniţiat prorgamul de apărare strategică „Războiul Stelelor”, motivaţia fiind aceea de pregătire a omenirii faţă de o posibilă invazie extraterestră. A fost doar o stratagemă bună de păcălit opinia publică, pentru că dacă vreo civilizaţie ar fi vrut să ne invadeze şi să ne cucerească, s-ar fi petrecut demult asta. Din fericire, datorită civilizaţiilor benefice care ajută omenirea, astfel de alternative au fost evitate, deşi de-a lungul ultimilor 20 de ani au fost realizate câteva filme care au avut succes, cu subiecte exact pe această temă. Ori se ştie că filmele de succes rămân bine imprimate în memoria oamenilor, chiar dacă e vorba de un război purtat de oameni împotriva unor extratereştri invadatori.

Deci vedem clar că terenul de luptă este mintea umană, care zilnic absoarbe informaţii fel de fel din mass-media televizată…

Următorul episod<< Discipoli şi Maeştri – Maeştri ai răului (II)Discipoli şi Maeştri – Frăția Albă (IV) >>
Articolul precedentCutremurele – ipoteze noi – IV
Articolul următorPrunele – remediu pentru oase
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile