Discipoli şi maeştri
Luke Skywalker & Yoda (Star Wars)
Timp estimat de citire: 2 minute

Dacă până nu de curând, balanţa confruntărilor părea că se înclina în favoarea taberei celor răi, odată cu Noua Eră a Vărsătorului lucrurile au început deja să se schimbe.

Frontul secret din spatele civilizaţiei umane este unul în care se confruntă grupuri mari de forţe financiare şi economice. Opinia publică nu ştie mai nimic despre aşa ceva, deoarece presa main-stream, adică cea aservită Illuminaţilor în mare parte, are ordine stricte şi clare, de a nu divulga nimic în acest sens.

Totuşi se poate vedea că nu există secrete infailibile, cel puţin în privinţa acestei grupări de nebuni care cred ei că pot controla şi pe viitor omenirea, deşi au primit câteva lovituri dure în ultima vreme…

Articolul precedentCutremurele – ipoteze noi – V
Articolul următorArnica: „Zâna Tămădurii”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback

[…] ȘI EVOLUȚIE – Discipoli şi Maeştri – IV – Geometria Sacră și Destinul Uman – IV – DOSARELE COSMOS: Unde mergem după ce murim? […]