Discipoli şi maeştri
Luke Skywalker & Yoda (Star Wars)

Să vedem ce efecte a a avut eclipsa totală de Soare din 21 august anul curent, pentru că acţionează şi asupra celor răi determinându-i la acţiuni furibunde.

Frontul secret din spatele civilizaţiei umane este unul în care se confruntă grupuri mari de forţe financiare şi economice. Opinia publică nu ştie mai nimic despre aşa ceva, deoarece presa main-stream, adică cea aservită Illuminaţilor în mare parte, are ordine stricte şi clare, de a nu divulga nimic în acest sens.

Totuşi se poate vedea că nu există secrete infailibile, cel puţin în privinţa acestei grupări de nebuni care cred ei că pot controla şi pe viitor omenirea, deşi au primit câteva lovituri dure în ultima vreme.

În spatele preşedinţilor de state, a prim-miniştrilor, a marilor magnaţi ai coporaţiilor transnaţionale, a celor care au diferite poziţii prin ONU sau Parlamentul European şi prin alte structuri importante la nivel global – Banca Mondială, FMI şi altele – se află aceşti „maeştri ai răului”, precum Soroş, fostul David Rockefeller (care între timp a murit după cel de-al 7-lea transplant de inimă), Zbigniew Brzezinski, iezuiţii, Clanul Rothschild precum şi toţi capii familiilor regale din Europa, care nu par deloc ceea ce sunt aşa cum îi arată televiziunile.

Toţi aceştia şi acoliţii lor pot fi grupaţi sub denumirea de „Seniorii Materialităţii”, grupare ocultă şi diabolică ce vrea să controleze omenirea şi viitorul ei sub toate aspectele şi îi putem eticheta cu denumirea de „Cei răi”.

În schimb, în tabăra opusă există Lucrătorii în Lumină şi Războinicii de Lumină, care au conexiuni cu Shamballa, cu arcturienii şi pleiadeenii. Îi putem denumi „Frăţia Albă” ca nume generic, şi toată activitatea lor are în spate pe maeştrii Shamballei, dar şi pe cei din dimensiunile 7 şi 8.

Dacă până anul trecut balanţa confruntărilor părea că se înclina încă în favoarea taberei celor răi, pentru că deţin cam trei sferturi din mass-media peste tot în lume – deci stăpânesc fluxul informaţiilor, odată cu eclipsa totală de Soare din 21 august lucrurile au început deja să se schimbe.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Discipoli şi Maeştri – III

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?