Discipoli şi maeştri
Luke Skywalker & Yoda (Star Wars)

Trebuie să ştiţi că acolo unde doi oameni fac împreună o meditaţie, puterea lor nu se dublează, ci este de patru ori mai mare.

Transformările planetare la care se referea Sal Rachele în cărţile sale sunt în plină desfăşurare. Nu doar natura trece prin faze de schimbări majore, ci şi societatea umană care deja parcurge convulsii spectaculoase în multe zone ale lumii.

Priorităţile pe planetă se schimbă, polii de putere financiară-economică-politică migrează şi ei dinspre Statele Unite către China şi Rusia, iar la nivel global asistăm la începutul destrămării unui Sistem care a controlat în mod draconic şi foarte perfid societatea planetară. Lideri spirituali precum Dalai Lama dar şi alţii cum sunt maeştrii din diferite ţări ale lumii, precum şi autori de cărţi spirituale, au impulsionat masele de oameni spre trezirea spirituală şi ceea ce se petrece în diferite ţări ale lumii, cu proteste împotriva guvernelor respective, este semnalul de început al unei stări de lucruri ce vizează libertatea oamenilor la modul concret.

Aceste eforturi de trezire spirituală care au loc în multe ţări din lume sunt vizate de către Illuminati, care consideră că lumea nu trebuie să cunoască prea multe despre spiritualitate, fenomene cosmice, despre misterele vieţii şi aşa mai departe, căci dacă ar fi aşa, oamenii din orice ţară a lumii ar înţelege treptat că nu ar mai avea nevoie de politică şi de toate mizeriile generate de aceasta prin cei care trag sforile politice, economice şi financiare pe planetă. Astfel Illuminati folosesc dispozitivele de tip HAARP, aşa cum au făcut-o în Statele Unite şi în vestul Europei, determinând uragane şi furtuni violente care au produs pagube.

Ce intenţie au avut cu asta?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?