Discipoli şi maeştri
Luke Skywalker & Yoda (Star Wars)

Meditaţiile colective sunt esenţiale pentru supravieţuirea omenirii în faţa agresiunilor energetice puse la cale de către Illuminati.

Transformările planetare la care se referea Sal Rachele în cărţile sale sunt în plină desfăşurare. Nu doar natura trece prin faze de schimbări majore, ci şi societatea umană care deja parcurge convulsii spectaculoase în multe zone ale lumii.

Priorităţile pe planetă se schimbă, polii de putere financiară-economică-politică migrează şi ei dinspre Statele Unite către China şi Rusia, iar la nivel global, asistăm la începutul destrămării unui Sistem care a controlat în mod draconic şi foarte perfid societatea planetară.

Lideri spirituali precum Dalai Lama dar şi alţii, cum sunt maeştrii din diferite ţări ale lumii, precum şi autori de cărţi spirituale, au impulsionat masele de oameni spre trezirea spirituală.

Aceste eforturi de trezire spirituală care au loc în multe ţări din lume sunt vizate de către Illuminati, care consideră că lumea nu trebuie să cunoască prea multe despre spiritualitate, fenomene cosmice, despre misterele vieţii şi aşa mai departe, căci dacă ar fi aşa, oamenii din orice ţară a lumii ar înţelege treptat că nu ar mai avea nevoie de politică şi de toate mizeriile generate de aceasta prin cei care trag sforile politice, economice şi financiare pe planetă. Astfel Illuminati folosesc dispozitivele de tip HAARP, aşa cum au făcut-o în Statele Unite şi în vestul Europei, determinând uragane şi furtuni violente care au produs pagube.

Ce intenţie au avut cu asta?

Aceea de a readuce frica în mintea oamenilor faţă de dezastre şi calamităţi, faţă de care omul ca fiinţă se teme din cele mai vechi timpuri. Știind că nu pot câștiga bătălia în mod corect și deschis, Illuminati nefiind proști folosesc tactici de hărțuire a minții umane, pentru a distrage atenția oamenilor de la trezirea spirituală prin producerea de dezastre dirijate. Ei mizează pe revenirea fricii la nivel mental mai peste tot în lume, îndeosebi în ţările unde au interese foarte mari precum Statele Unite.

În faţa acestor agresiuni ale Illuminaţilor, civilizaţiile galactice prin mai mulţi mediumi şi Lucrători în Lumină îndeamnă la meditaţii colective, al căror număr să crească de la un anotimp la altul.

Mulţi au impresia că efectul acestor meditaţii colective nu e important.

Trebuie să ştiţi că acolo unde doi oameni fac împreună o meditaţie, puterea lor nu se dublează, ci este de patru ori mai mare. Luaţi în calcul un număr de aproximativ 100 de milioane de oameni care ar participa într-o zi anunţată dinainte la o meditaţie globală, fiecare pe fusul său orar, vom avea o putere energetică de ordinul 400.000 ca valoare. Această cifră de 400.000 va fi ca valoare mult mai mare decât energia a 1 sau 2 miliarde de oameni dispersaţi.

Trebuie să ştiţi că acolo unde doi oameni fac împreună o meditaţie, puterea lor nu se dublează, ci este de patru ori mai mare.

Cu alte cuvinte, puterea a 100.000.000 de oameni concentraţi într-o meditaţie globală poate întrece energia emisă de 1 miliard sau mai bine de oameni, pentru că meditaţia generează un val unitar ca un fascicul laser, pe când energia unui miliard de persoane este împrăştiată. Illuminaţii ştiu asta şi de aceea caută pe orice cale să ţină minţile oamenilor peste tot în lume divizate, căci ei se tem de puterea de unitate a minţilor umane.

În afară de asta meditaţia colectivă generează unde Gamma care schimbă faţa lumii şi câmpul energetic planetar, generează un val energetic de pace interioară şi de curăţare a câmpului mental colectiv. În plus echilibrează aurele celor care nu participă la meditaţiile globale şi prin însăşi starea meditativă colectivă se aduce în interiorul societăţii umane de 10 ori mai multă lumină decât trimit lumile dimensionale către civilizaţia noastră. Tocmai de aceea meditaţiile colective sunt esenţiale pentru supravieţuirea omenirii în faţa agresiunilor energetice puse la cale de către Illuminati. Unitatea oamenilor în meditaţie este singura cale de a-i elimina paşnic şi pentru totdeauna de pe Pământ.

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile