Divinaţia, un mecanism cuantic
© CC0 / Pixabay

Divinaţia, fiind un mecanism cuantic, receptarea informaţiilor din 6D se face cu viteză mai mare decât cea a luminii.

Atunci când o persoană doreşte o consultaţie ce se efectuează prin intermediul unei tehnici divinatorii, anumite energii se pun în mişcare în cursul respectivei consultaţii.

În primul rând se formează o punte energetică de comunicare între mentalul persoanei consultant şi a celei care efectuează divinaţia – astrologul, tarotistul, clarvăzătorul etc. Se poate vorbi despre o conexiune care necesită participarea din partea persoanei care cere consultaţia, întocmai ca la şedinţa de bioterapie unde e necesară o anumită compatibilitate între pacient şi terapeut.

Pe baza acestei conexiuni, pe durata consultaţiei se produce o ancorare a persoanei care realizează divinaţia în planul 6D, cum spuneam în numărul anterior al revistei. De acolo se primesc informaţiile sub formă de simboluri care din 6D coboară în 3D către corpul cauzal al persoanei – tarotistul, mediumul, clarvăzătorul, astrologul etc.

Cum în Univers totul există sub forma cuantelor de energie, rezultă că simbolurile încărcate informaţional primite în timpul consultaţiei sunt înţelese pe ecranul mental al divinatorului (vom folosi acest termen pentru a facilita explicaţiile) sub forma unor imagini.

Este foarte interesant de remarcat faptul că aceste cuante încărcate cu informaţii se pot percepe, chiar şi vizual prin clarvedere de exemplu, sub forma unor şiruri de caractere similare cu cele din limbajele de programare folosite pentru producerea programelor de calculator cum este Windows de exemplu.

Aceste şiruri informaţionale coboară din 6D în 3D în conştiinţa divinatorului şi sunt convertite din şiruri informaţionale ca imagini, în cuvinte. La fel cum se întâmplă cu un limbaj de program de calculator care, odată ce este pus în funcţiune, alcătuieşte din acele caractere de algoritm cuvinte, imagini – pozele sau grafica unui program de computer, şi le prezintă într-o ordine coerentă şi logică astfel încât înţelegem ceea ce citim şi vedem pe ecranul computerului.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Divinaţia – un mecanism cuantic? – IDivinaţia – un mecanism cuantic? – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?