Divinaţia – un mecanism cuantic?
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 4 minute

Foarte multă lume care consultă tarotul, şi aici în România, dar şi în multe alte ţări în lume, rămâne surprinsă de exactitatea informaţiilor oferite despre ceea ce urmează să li se întâmple în viaţa personală.

De multe aţi auzit la televizor sau aţi citit prin ziare, reviste sau cărţi sau pe internet despre divinaţie. Că este vorba de diferite forme – astrologie, chiromanţie, rune, tarot, ghicitul în frunze de ceai, sau orice alte forme prin care se obţine un răspuns la o anumită problemă, cert este că foarte multă lume apelează destul de des în ultimii ani, peste tot în lume, la aceste forme şi practici spirituale, cu scopul de a-şi lămuri o serie de probleme personale sau socio-profesionale.

Programează o ședință de divinație!

Deşi nu oferă un răspuns clar despre ce este divinaţia, Dicţionarul Explicativ al Limbii Române spune astfel: divinaţie – ghicire a viitorului prin metode tradiționale (preziceri, oracole, chiromanție, astrologie);Arta de a descifra necunoscutul și a ghici viitorul, prezentul și trecutul prin practici spiritiste (oniromanție, meteoromanție, dendromanție, astromanție etc.).

Celebrul Dicţionar Webster defineşte divinaţia în felul următor: arta practicată de a vedea sau prezice evenimente viitoare sau de a descoperi cunoaşterea ascunsă prin intermediul capacităţilor spirituale sau cu ajutorul unor fiinţe supranaturale.

Desigur că pot fi multe definiţii ale acestui termen – divinaţia, dar dacă ne ducem chiar la originea semantică a acestui cuvânt, vom descoperi că el are o esenţă creatoare, deoarece îşi are originea în termenul “divin” care înseamnă conform aceluiaşi DEX românesc “Provenit de la Dumnezeu sau de la zei, în felul lui Dumnezeu sau al zeilor; dumnezeiesc, ceresc”.

Deci avem de-a face cu un domeniu în care diferite forme de contact cu energia vieţii, cu spirite din alte lumi şi alte dimensiuni – îngeri şi alte entităţi benefice, cu conştiinţe dimensionale etc. sunt accesate de către multe persoane – unele pregătite pentru aşa ceva – cum ar fi şamanii, vracii, terapeuţii, cei care dau în tarot, altele fiind mediumi care iau legătura cu aceste planuri subtile de unde li se comunică diverse informaţii, în funcţie de natura problemei prezentate.

Desigur, de multe ori cum ar fi de exemplu în astrologie sau la tarot, unele persoane care sunt solicitate deţin pe lângă priceperea dobândită şi anumite capacităţi cu ajutorul cărora, în timp ce realizează divinaţia propriu-zisă, primesc din planurile dimensionale informaţii suplimentare pe care le comunică interlocutorului. Însă nu neapărat aspectul acesta ne interesează, cu toate că subiectul îl vom dezvolta în numerele următoare, pentru că ştim că vreţi să aflaţi cât mai multe despre aşa ceva, cât modalitatea prin care divinaţia însăşi, se derulează atunci când consultaţia pacient-terapeut are loc.

Este evident că vorbim aici despre un mecanism care are la bază acel tip de comunicare subtilă, prin percepţie, deci fără cuvinte rostite, totul petrecându-se la nivelul mental, printr-o gândire adaptată nivelelor subtile.

Atunci când persoana care realizează divinaţia primeşte informaţiile necesare din dimensiunile superioare, fie sub formă de simboluri, fie sub formă de cuvinte auzite în propria conştiinţă, are loc un schimb de energie informaţională foarte interesant. Unul dintre cele mai elocvente exemple în acest sens este cel al unei şedinţe-consultaţii de tarot.

Indiferent de varianta de Tarot folosită, de la cea mai simplă Lenormand, până la cea mai expresivă din punct de vedere grafic, fiecare carte trasă şi întoarsă are semnificaţia ei. Mai mult de atât, fiind vorba de simboluri, şi multă lume consideră că aceste simboluri ale cărţilor de tarot sunt doar simple reprezentări grafice, acestea au în realitate conexiuni cu cea de-a 6-a dimensiune deoarece acest plan dimensional este cel în care există toate simbolurile posibile din univers şi din toate lumile din univers.

Atunci când tarotistul – mai ales dacă se întâmplă să aibă şi capacităţi mediumnice – desfăşoară cărţile extrase de către persoana consultant, se formează imediat o punte subtilă de comunicare cuantică între mintea şi conştiinţa acestuia şi a 6-a dimensiune.

Foarte multă lume care consultă tarotul, şi aici în România, dar şi în multe alte ţări în lume, rămâne surprinsă de exactitatea informaţiilor oferite despre ceea ce urmează să li se întâmple în viaţa personală. Este vorba despre acest canal de comunicare de tip cuantic, care se formează între tarotist şi dimensiunea a 6-a, canal informaţional prin care tarotistul, mai ales dacă e şi medium cum spuneam, accesează instantaneu informaţiile de pe linia de viitor stocate în Akasha în privinţa persoanei care a venit pentru şedinţa de tarot. Nu toţi tarotiştii sunt mediumi,  din acest motiv unii dintre ei mai spun şi informaţii care nu se adeveresc sau care nu se potrivesc contextului. Dar şi aceştia, oferă informaţie autentică, totuşi nu 100%, datorită bunei însuşiri a tehnicii de lucru cu tarotul.

Tarotul este un instrument cuantic în realitate, nu doar un simplu pachet cu 78 de cărţi aşa cum crede lumea în mod greşit.

Cei care vin la Tarot şi li se oferă informaţiile despre ce-i aşteaptă în viitor, nu cunosc în ce fel informaţia este accesată şi oferită şi de cele mai multe ori, chiar dacă au încredere în ceea ce tarotistul le spune, îşi păstrează o doză de scepticism. Asta până când încep să se petreacă cele spuse la Tarot şi atunci să te ţii!

Programează o ședință de divinație!

Inexplicabil lucrurile spuse la Tarot încep să se întâmple, spre uimirea totală a persoanelor care au consultat tarotul.

Această realitate de contact cu a 6-a dimensiune se aplică şi celorlalte tipuri de divinaţie, deoarece este vorba de modul în care informaţia este accesată şi prezentată, bineînţeles de fiecare dată în raport cu felul tehnicii de divinaţie.

Şamanul de exemplu va prezenta informaţia în cu totul altfel faţă de cum o va prezenta cel care ghiceşte în frunzele de ceai – tehnică numită şi taseografie, astrologul va interpreta conform conexiunii sale cu universul şi aşa mai departe.

De ce este divinaţia un mecanism cuantic?

Pentru că informaţia este accesată instantaneu din a 6-a dimensiune, fluxurile tahionice şi fotonice intră practic în aura celui care efectuează tehnica divinatorie şi ajung decodificate de către Sinele spiritual la nivelul mental, unde sunt transformate în cuvinte. Este foarte interesant cum ajung cuantele de lumină să se transforme în cuvinte de-a lungul şedinţei divinatorii.

Despre cum se întâmplă asta vom afla în numărul următor…

Următorul episodDivinaţia – un mecanism cuantic? (II) >>
SURSĂPixabay
Articolul precedentCutremurele – ipoteze noi – I
Articolul următorAgrişele: Tinereţe fără bătrâneţe
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Sandu Ioana
3 ani în urmă

Interesant început!