Dizolvarea Sistemului
© CC0 / Flickr

Iluminatii acționează în ultimul timp prin acumularea energiilor mentalului colectiv şi direcţionarea lor către societate pentru a parazita şi bloca iniţiativele benefice.

De peste 10.000 de ani civilizaţia umană a fost şi încă este influenţată de interferenţele diferitelor rase galactice, unele bune, altele ostile omenirii, astfel încât la ora actuală, deşi noi ca societate planetară aflată în plin avânt tehnologic dispunem de multe mijloace evolutive, suntem încă într-un stadiu de început, ca să zicem aşa, datorită faptului că în raport cu gradul de tehnologizare, conştiinţa noastră a cam rămas în urmă.

Această realitate a unei diferenţe prea mari între nivelul tehnologic şi nivelul conştiinţei umane, a provocat în ultimele decenii, mai ales după ce cu greu s-a echilibrat situaţia după Războiul Rece dintre Est şi Vest, o altă stare de lucruri astfel încât păpuşarii care controlează Sistemul să rămână la cârma unor asemenea maşinaţiuni.

Aparent ar fi cam greu de crezut de către oricine că 7,4 miliarde de fiinţe umane pot fi controlate – inclusiv cei din lumea a treia unde sărăcia este la ea acasă – de către un grup care însumează maxim 10.000 de persoane pe toată planeta.

Primul şi cel mai eficient instrument de control al Illuminati este mass-media, aşa cum am mai spus de atâtea ori, cea scrisă, cea audio şi cea vizuală. Din fericire pentru omenire, în ultimii doi ani Mişcarea de Rezistenţă formată din Lucrătorii în Lumină şi Agenţii Confederaţiei aflaţi în posturi cheie au demontat o mare parte din structura ocultă a Illuminaţilor, astfel încât la ora actuală foarte mulţi dintre acoliţii lor au fost eliminaţi din posturile de unde-şi exercitau acţiunile.

Totuşi au rămas capii Sistemului, aceştia luându-şi măsuri împotriva Lucrătorilor în Lumină şi a reprezentanţilor Shamballei, fiind vorba de sisteme digitale la purtător care, dacă vreunul din capii Illuminati ajunge să fie arestat prin mijloace oficiale sau neconvenţionale de către mesagerii Confederaţiei, se declanşează nişte sisteme care pot provoca daune ireparabile societăţii – bombele toplet şi strangelet care declanşează atacuri chimice şi bacteriologice asupra societăţii planetare.

Illuminati merg pe mentalitatea „dacă ne ducem de râpă, atunci să luăm cât mai mulţi oameni cu noi”.

Aceşti capi ai Illuminati cunosc foarte bine acele procedee de influenţare a minţii umane şi modalitatea în care aceasta funcţionează. Gândiţi-vă de exemplu că ei pot manevra conştiinţa maselor şi opinia publică destul de uşor, având în vedere că încă deţin o mare parte din mass-media. Însă este foarte important să înţelegeţi următorul aspect, care este valabil şi aici în România.

Chiar dacă au fost făcute foarte multe dezvăluiri despre dedesubturile Sistemului, acesta prin servitorii săi, continuă să provoace dezechilibre prin tot felul de manevre, folosind terenul mentalului colectiv ca pe un poligon de teste, pentru a bloca reacţiile de trezire a cetăţenilor.

Aproape seară de seară se fac tot felul de dezvăluiri în cadrul emisiunilor televizate, cu documente concrete, cu martori şi dovezi, şi cu toate acestea nu se întâmplă nimic în sensul de a se face dreptate în ţară. De aici se desprinde ideea că şi în România, ca în multe alte ţări care sunt ţinta Illuminaţilor, se continuă folosirea tehnicilor de control a maselor. Şi pentru a avea amploare asemenea tehnici subversive, banii folosiţi pentru a-i plăti pe toţi cei aserviţi Sistemului ca ideologie sunt impregnaţi energetic cu simboluri oculte care evident nu se văd cu ochiul liber. Acestea sunt simboluri încărcate energo-informaţional, cu informaţia specifică de respingere care se imprimă apoi în aura fiecăruia dintre cei care primesc acei bani. Astfel, se colectează energia cumulată pentru a fi modulată către dispozitive psihotronice pe care le folosesc apoi să bombardeze mentalul colectiv.

Illuminaţii se folosesc de energia mentală cumulată a celor chemaţi la proteste, transformând această energie într-un flux cu care bombardează nivelele mentale Alfa şi Beta a restului populaţiei inducând o stare de nelinişte şi de confuzie pentru a parazita şi bloca iniţiativele benefice.

Mai mult de atât, au la dispoziţie tehnologie de la Micii Cenuşii, pe care au perfecţionat-o pentru a controla frecvenţele mentale umane, îndeosebi undele Beta.

Aici este necesară o precizare extrem de importantă.

Specialiştii în psihologie şi cuantică au descoperit un fel de frecvenţă suplimentară a undelor Beta numite Beta Înalte.

Acestea au două aspecte, unul pozitiv şi unul negativ.

Cel pozitiv se referă la posibilitatea individului uman de a accesa domeniul energiilor spirituale cu conexiune către undele Gamma.

Cel negativ are legătură cu stările de anxietate, de panică, de stres amplificat ca şi când te afli pe frontul de război în plin bombardament, adică o stare în care toate simţurile sunt în alertă maximă.

Vă daţi seama că Illuminatii cunosc şi ei aceste chestiuni şi tocmai de aceea încearcă pe mai departe, cum a fost în cazul Siriei şi a ISIS-ului, să genereze cantităţi foarte mari de frică şi anxietate în rândurile populaţiei. Iar asta este o ofensivă dementă a Sistemului pus la punct de Illuminati, datorită acţiunilor Confederaţiei Galactice care la rândul ei foloseşte dispozitive speciale pentru a trezi frecvenţele Beta Înaltă pozitivă şi Gamma în mintea locuitorilor planetei pentru ca toată lumea să vadă adevărul.

Se trâmbiţează că se vrea pace, dar e alimentată prin războaie regionale şi locale.

Se pretinde cooperare globală pentru binele lumii, dar în secret se complotează pentru globalizarea uniformă a tuturor ţărilor.

Toţi politicienii peste tot în lume afirmă că se lucrează şi se vrea binele omenirii, dar în schimb există mereu disensiuni şi tensiuni.

Acesta este de fapt cântecul de lebădă al Sistemului care plin de rele şi fisuri a ajuns aproape de prăbuşirea sa.

Întrebarea este… ce va urma după?

Următorul episodDizolvarea Sistemului – II >>
Acest articol face parte 1 din 2 seria Dizolvarea Sistemului
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile

[…] EDITORIAL – Dizolvarea Sistemului – I […]