Dizolvarea Sistemului
© CC0 / Flickr
Timp estimat de citire: 4 minute

Tot mai multă lume pe mapamond începe să înţeleagă faptul că religia e un sistem de convingeri fals, ce blochează evoluţia umană.

Societatea planetară este fundamentată pe legi aşa zis democratice, care pretind egalitatea în drepturi pentru toată lumea. Să fie oare chiar aşa? Democraţia este iluzia impusă societăţii de către Sistem.

Deşi legile sociale aparent asigură drepturile egale indivizilor umani, în realitate depinde în ce ţară te naşti, în ce familie, depinde ce nivel social şi ce posibilităţi are acea familie, şi desigur se poate pune în calcul educaţia primită, nivelul de cultură generală şi aşa mai departe.

Dar pentru că fiecare se naşte în condiţii diferite de ale celorlalţi, şi asta este valabil pentru fiecare om de pe Pământ, rezultă că democraţia nu poate asigura la propriu egalitatea între oameni, ci doar la nivel teoretic.

Drepturile pe care democraţia pretinde că le avem sunt nişte iluzii. Şi vă argumentăm imediat.

Un om născut într-o familie modestă, deşi democratic are toate drepturile, nu va putea avea aceleaşi drepturi ca un alt om născut într-o familie care dispune de o mare avere materială şi financiară şi să zicem că acest exemplu s-ar aplica în cazul unor procese la tribunal.

În timp ce omul modest nu-şi poate permite să angajeze cum este expresia des folosită „o armată de avocaţi” care să-l apere şi să-i reprezinte interesul, cel bogat are o asemenea posibilitate. Dacă omul modest e acuzat pe nedrept el poate fi condamnat pe nedrept pentru că nu are avocaţi care să-l scoată din situaţia dificilă. În schimb celălalt care are mulţi bani şi care a comis fapte rele îşi plăteşte avocaţii şi scapă de proces.

Acesta este doar un exemplu pe care îl vedem destul de des la televizor. Şi atunci, unde e dreptatea?

Unul dintre cele mai crunte moduri de manipulare a opiniei publice, de pe urma căruia întreaga naţiune americană dar şi alte naţiuni din lume s-au ales cu o gravă distorsionare a percpeţiei adevărului, a fost cel legat de cele două turnuri gemene din New York, distruse premeditat de către Illuminati pentru a declanşa prima fază a celui De-al Treilea Război Mondial.

Pe scurt facem o analiză a acelui moment pentru a vedea cum s-au petrecut cu adevărat lucrurile.

În acea zi de 11 septembrie astrologic vorbind Marte se afla pe Nodul Sud în semnul Capricornului, Luna tranzita ultimele grade din Gemeni – apropo de Turnurile Gemene – realizând şi o conjuncţie cu Nodul Nord şi intra spre prânz în Rac care este semnul banilor.

În acelaşi timp Saturn din Gemeni, care indica structura celor două turnuri, se afla într-o opoziţie cu Pluton din Săgetător care semnifica profunzimile solului dar şi distrugerea ce urma să fie cauzată şi în privinţa căreia Illuminati sperau să nu fie descoperită ca fiind premeditată.

Uranus care este semnificatorul mass-media, dar şi al clădirilor moderne şi al mijloacelor de transport, se afla în Vărsător realizând un trigon cu Saturn şi un sextil cu Pluton, dar şi o opoziţie cu Venus din Leu.

Opoziţia Uranus-Venus ne duce cu ideea la folosirea unor tehnici de efecte speciale prin intermediul cărora s-a manevrat conştiinţa maselor, respectiv s-a simulat o realitate virtuală preluată bizar de televiziuni în direct – aşa zisa ciocnire a celor două avioane de Turnurile Gemene, ceea ce chipurile ar fi cauzat distrugerea celor două clădiri unde se tranzacţionau toate chestiunile financiare ale lumii.

Venus în Leu – semnul artelor vizuale, înseamnă trucaj şi efecte speciale şi prin opoziţia cu Uranus – semnificatorul televiziunii, se pare că iniţial figura le-a reuşit Illuminaţilor.

Vă daţi seama dacă ei au reuşit să păcălească atunci o lume întreagă cu asemenea chestii, de atunci şi până acum au lucrat ca să pună la punct alte tehnologii şi mai avansate pentru a menţine lumea în sclavia mentală.

Cu toate că au putut păcăli atunci întreaga opinie publică, destul de repede au ieşit la iveală minciunile folosite şi descoperite de către jurnalişti independenţi şi curajoşi, care au oferit dovezile trucajelor şi ca urmare au demonstrat falsul acelei situaţii.

Se pare că simularea virtuală, culmea – înregistrată şi de camerele de filmare a multor televiziuni, era de fapt un preludiu la viitoarele forme de manevrare a opiniei publice.

Asta apropo de Proiectul „Blue Beam” prin care intenţionau să simuleze în viitorul apropiat a doua venire a lui Cristos.

Între timp această intenţie a fost anihilată de mesagerii Confederaţiei Galactice.

Acum la 16 ani după acel eveniment al distrugerii celor două turnuri, se ştie că a fost o mare minciună însă făptaşii încă nu sunt traşi la răspundere.

Dacă luăm în calcul elementele astrologice, Uranus este planeta care ne indică toate aceste perioade în care societatea planetară trece prin transformări.

În urmă cu 16 ani Uranus se afla în Vărsător determinând o revoluţionare a tehnicilor de manevrare a conştiinţei. Şi mai în urmă, adică până în 1995, astrul uranian era în Capricorn determinând valul de revoluţii în Europa de Est pe baza propagandei. Apoi din 2003 până în 2011 Uranus a tranzitat semnul Peştilor determinând această revoluţie spirituală de trezire a conştiinţei maselor dar şi ceva fanatism religios.

Au apărut în lume între 2003-2011 tot mai multe cărţi de spiritualitate, filme SF şi spirituale într-un număr mai mare, documentare pe subiecte despre OZN, extratereştri, Illuminati, conspiraţii şi să nu uităm şi seminariile spirituale ale unor autori celebri ca Donald Walsch, David Icke, Eckhart Tolle, Cobra, David Wilcock şi alţii care s-au înmulţit în intervalul menţionat.

De asemenea s-a produs şi o accentuare a înţelegerii factorului religios, în sensul că tot mai multă lume pe mapamond începe să înţeleagă faptul că religia e un sistem de convingeri fals, ce blochează evoluţia umană.

Actualmente Uranus se află încă în Berbec, semn al conducătorilor şi dacă în ultimii 6-7 ani am putut observa – mai ales în ultimul an – toate acele situaţii convulsive de conflict în lume, asta se datorează faptului că astrul uranian s-a aflat în cuadratură cu Pluton din Capricorn – semnificatorul puterii globale. Deci de-a lungul ultimilor ani tensiunile în lume s-au datorat acestor energii folosite de Sistem pentru a menţine frica în lume.

Dar chiar aceste energii au determinat accelerarea dizolvării Sistemului, şi odată cu intrarea lui Uranus în Taur, în primăvara anului următor, vom putea vedea la ştiri tot felul de evenimente ce vor anunţa criza majoră a Sistemului, respectiv începutul dizolvării sale întâi pe baze juridice şi apoi administrative.

O reală schimbare va începe în 2018 când Uranus va aduce energiile necesare naţiunilor lumii pentru a-şi impune punctul de vedere contra Sistemului şi slugilor acestora într-o trezire a conştiinţei fără precedent.

Articolul precedentMisterele Geto-Daciei
Articolul următorOZN – avangarda Confederaţiei Galactice – I
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile