Dizolvarea Sistemului
© CC0 / Flickr

Odată cu intrarea lui Uranus în Taur, în primăvara anului următor, vom putea vedea la ştiri tot felul de evenimente ce vor anunţa criza majoră a Sistemului.

Societatea planetară este fundamentată pe legi aşa zis democratice, care pretind egalitatea în drepturi pentru toată lumea. Să fie oare chiar aşa? Democraţia este iluzia impusă societăţii de către Sistem.

Deşi legile sociale aparent asigură drepturile egale indivizilor umani, în realitate depinde în ce ţară te naşti, în ce familie, depinde ce nivel social şi ce posibilităţi are acea familie, şi desigur se poate pune în calcul educaţia primită, nivelul de cultură generală şi aşa mai departe.

Dar pentru că fiecare se naşte în condiţii diferite de ale celorlalţi, şi asta este valabil pentru fiecare om de pe Pământ, rezultă că democraţia nu poate asigura la propriu egalitatea între oameni, ci doar la nivel teoretic.

Drepturile pe care democraţia pretinde că le avem sunt nişte iluzii. Şi vă argumentez imediat.

Un om născut într-o familie modestă, deşi democratic are toate drepturile, nu va putea avea aceleaşi drepturi ca un alt om născut într-o familie care dispune de o mare avere materială şi financiară şi să zicem că acest exemplu s-ar aplica în cazul unor procese la tribunal.

În timp ce omul modest nu-şi poate permite să angajeze cum este expresia des folosită „o armată de avocaţi” care să-l apere şi să-i reprezinte interesul, cel bogat are o asemenea posibilitate. Dacă omul modest e acuzat pe nedrept el poate fi condamnat pe nedrept pentru că nu are avocaţi care să-l scoată din situaţia dificilă. În schimb celălalt care are mulţi bani şi care a comis fapte rele îşi plăteşte avocaţii şi scapă de proces.

Acesta este doar un exemplu pe care îl vedem destul de des la televizor. Şi atunci unde e dreptatea?

Unul dintre cele mai crunte moduri de manipulare a opiniei publice, de pe urma căruia întreaga naţiune americană dar şi alte naţiuni din lume s-au ales cu o gravă distorsionare a percpeţiei adevărului, a fost cel legat de cele două turnuri gemene din New York, distruse premeditat de către Illuminati pentru a declanşa prima fază a celui De-al Treilea Război Mondial.

Pe scurt facem o analiză a acelui moment pentru a vedea cum s-au petrecut cu adevărat lucrurile.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

Următorul episod<< Dizolvarea Sistemului – IDizolvarea Sistemului – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?