Dizolvarea Sistemului
© CC0 / Flickr
Timp estimat de citire: 5 minute

Tot mai multă lume pe mapamond începe să înţeleagă faptul că religia e un sistem de convingeri fals, ce blochează evoluţia umană.

Societatea planetară este fundamentată pe legi aşa zis democratice, care pretind egalitatea în drepturi pentru toată lumea. Să fie oare chiar aşa?

Democraţia este iluzia impusă societăţii de către Sistem.

Deşi legile sociale aparent asigură drepturile egale indivizilor umani, în realitate depinde în ce ţară te naşti, în ce familie, depinde ce nivel social şi ce posibilităţi are acea familie, şi desigur se poate pune în calcul educaţia primită, nivelul de cultură generală şi aşa mai departe.

Dar pentru că fiecare se naşte în condiţii diferite de ale celorlalţi, şi asta este valabil pentru fiecare om de pe Pământ, rezultă că democraţia nu poate asigura la propriu egalitatea între oameni, ci doar la nivel teoretic.

Drepturile pe care democraţia pretinde că le avem sunt nişte iluzii. Şi vă argumentăm imediat.

Un om născut într-o familie modestă, deşi democratic are toate drepturile, nu va putea avea aceleaşi drepturi ca un alt om născut într-o familie care dispune de o mare avere materială şi financiară şi să zicem că acest exemplu s-ar aplica în cazul unor procese la tribunal.

În timp ce omul modest nu-şi poate permite să angajeze cum este expresia des folosită „o armată de avocaţi” care să-l apere şi să-i reprezinte interesul, cel bogat are o asemenea posibilitate. Dacă omul modest e acuzat pe nedrept el poate fi condamnat pe nedrept pentru că nu are avocaţi care să-l scoată din situaţia dificilă. În schimb celălalt care are mulţi bani şi care a comis fapte rele îşi plăteşte avocaţii şi scapă de proces.

Acesta este doar un exemplu pe care îl vedem destul de des la televizor. Şi atunci, unde e dreptatea?

Unul dintre cele mai crunte moduri de manipulare a opiniei publice, de pe urma căruia întreaga naţiune americană dar şi alte naţiuni din lume s-au ales cu o gravă distorsionare a percepţiei adevărului, a fost cel legat de cele două turnuri gemene din New York, distruse premeditat de către Illuminati pentru a declanşa prima fază a celui De-al Treilea Război Mondial.

Cu cât se repetă mai mult un semnal, un stimul sau nişte informaţii controlate, cu atât mai mult creierul şi mintea se calibrează pe acestea, formând o mentalitate.

Omenirea are multe faţete prin care se exprimă. Noosfera, această sferă a gândurilor şi reprezentărilor emise de mintea umană, constituie la ora actuală cea mai mare şi mai complexă formă de manifestare a mentalului uman.

În această sferă planetară a civilizaţiei umane există foarte multe seturi de informaţii legate de toate dorinţele exprimate de către miliardele de fiinţe umane. Cele mai multe dintre acestea se referă la bani, avere şi faimă, ceea ce arată o lecţie încă neînvăţată a speciei umane, în raport cu stadiul ei de evoluţie.

În interiorul omenirii există atât forţe benefice, cât şi forţe ostile omenirii acestea din urmă având intenţia de a menţine o sclavie mascată, cameleonică la nivelul întregii societăţi umane.

Asemenea forţe ostile, care operează de la nivel terestru şi până la nivel astral, se numesc generic Chimera şi includ pe lângă Illuminati şi alte grupări care servesc un astfel de scop întunecat.

Multe dintre grupările acestea au la dispoziţie clarvăzători antrenaţi pentru a cerceta periodic ceea ce apare în noosferă, astfel încât cei care se află în vârful grupului Chimera ştiu care sunt pârghiile pe care trebuie să le manevreze pentru a menţine sclavia mentală în lume.

Ce poate fi această sclavie mentală?

Ea este bazată pe toate modalităţile care folosesc imaginea, de la cea statică până la cea în mişcare din reclamele de la televizor.

Imaginile sunt un stimul optic pentru mintea umană, şi cei care controlează pârghiile de manevrare a mentalului uman cunosc acest adevăr, tocmai de aceea ei mizează pe prezentarea ştirilor repetate uneori obsesiv, pentru a se imprima adânc în mintea tuturor celor care urmăresc ştirile respective.

Vreme de decenii, de când a luat amploare în toată lumea televiziunea, Illuminati au aplicat această strategie pentru a ţine ocupată mintea miliardelor de oameni, cu intenţia de a nu le permite să observe adevărul din spatele unor astfel de manevre insidioase.

Repetarea zilnică a reclamelor a dus la formarea unui strat foarte dens în mentalul colectiv, alcătuit din tot felul de gânduri şi mentalităţi, iar asta a setat funcţionarea sistemului nervos la oameni de-o manieră limitată.

Este important să înţelegeţi că sistemul nervos la om nu are doar funcţia de coordonare a corpului cu toate procesele sale, ci şi funcţia de percepţie a undelor de diferite feluri care circulă în mentalul colectiv.

Cei care sunt senzitivi, fie din naştere, fie că au dobândit acest simţ în urma unei tehnici învăţate, pot percepe dincolo de frecvenţa indusă insidios de către Illuminati şi strategia lor, pentru că totul este bazat pe reflexul condiţionat al repetării.

Cu cât se repetă mai mult un semnal, un stimul sau nişte informaţii controlate, cu atât mai mult creierul şi mintea se calibrează pe acestea, formând o mentalitate.

Pe măsură ce se formează mentalitatea, se formează şi convingerea.

Astfel oamenii în deceniile trecute credeau doar ceea ce li se spunea şi arăta la televizor, chiar dacă multe ştiri erau false şi acopereau minciuni de proporţii.

Având cam 80% din mass-media, Illuminaţilor le-a fost ușor să manevreze mentalul colectiv, făcându-i pe marea majoritate a oamenilor să creadă doar ceea ce ei, Illuminati, le dădeau ca informaţie.

Forma modernă folosită de către Illuminati prin intermediul mass-media a fost până în 2012 maximul de manevrare a mentalului colectiv.

Odată cu solstiţiul de iarnă din 2012 multe lucruri au început să se schimbe.

Illuminati știau asta, știau că va urma un val de trezire constantă a multor sute de milioane de oameni pe întreaga planetă, pe măsură ce sistemul solar intra tot mai mult în Centura Fotonică.

Chiar şi la ora actuală, când deja intervin mii de echipaje ale Confederaţiei Galactice prin intermediul tuturor acelor nave numite OZN-uri – în marea majoritate a acestor apariţii vorbim despre asemenea intervenţii, echipaje care instalează în câmpul mental colectiv balize de emisie pe undele Gamma care lovesc centrul epifizei la oameni pentru trezirea spirituală, deci și la ora actuală în aceste împrejurări Illuminati continuă să propage forme de menţinere a fricii în societatea planetară.

Prin ce forme?

Prin cea financiară în primul rând, deoarece ei ştiu că populaţia la nivel global consideră banii drept etalonul de schimb pentru toate lucrurile produse.

Toate aceste frici se manifestă la nivelul gândirii conştiente sub forma grijei pentru ziua de mâine.

Iar o asemenea grijă loveşte ca picătura chinezească la nivelul hipofizei. În altă ordine de idei, se dă o bătălie între gândirea lumească şi gândirea spirituală, între chakra frunţii şi chakra din creştet fiindcă ambele vehiculează energii cuantice.

Daţi-vă seama că oamenii în marea lor majoritate nu înţeleg prea bine nici măcar astfel de noţiuni, tocmai de aceea trezirea spirituală avansează atât de lent în omenire. Iar Illuminati ştiu asta şi caută pe orice cale să bruieze şi să întârzie cât se poate de mult un asemenea proces evolutiv.

Acţiunea miilor de echipaje ale lumilor stelare, care ajută omenirea, vizează un proces de dizolvare a Sistemului, prin intermediul indivizilor umani pe toată planeta.

Acest val de acţiune asupra chakrei din creştet are ca scop infuzarea întregii aure a individului uman, evident la cei care realizează cât de cât că este necesară trezirea spirituală, ca să nu mai spunem despre cei care sunt în procesul de trezire deja, astfel încât energiile de înaltă vibraţie să înceapă să acţioneze asupra blocajelor existente la nivel mental.

În felul acesta energiile trimise din dimensiunile superioare au rolul de a curăţa şi recalibra câmpul energetic al oamenilor pe întreaga planetă, rezultatul fiind o conştientizare treptată a întregii situaţii care a existat până acum, şi în care oamenii Pământului au fost ţinuţi, cel puţin în epoca modernă, vreme de decenii.

Pe măsură ce aceste energii infuzează tot mai mult de la o lună la alta aurele oamenilor Pământului, adevărul la nivel de informaţie, despre ce este Sistemul şi ce face el împotriva omenirii, prin intermediul Illuminaţilor, iese treptat la lumină.

Tocmai asta este chestia de care lor le este frică, pentru că dacă sunt demascaţi tot mai mult, ei ştiu că întreaga omenire nu-i va mai tolera sub nici o formă şi s-ar putea ca întreaga lor grupare malefică să fie capturată şi judecată public, cu sentinţe meritate din plin. Iar o asemenea probabilitate se apropie cu atât mai mult cu cât Illuminati vor forţa nota, aşa cum fac în prezent, în intenţia lor de a rămâne la cârma lumii.

Următorul episod<< Dizolvarea Sistemului – I
Articolul precedentMisterele Geto-Daciei
Articolul următorOZN – avangarda Confederaţiei Galactice – I
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile