Dizolvarea Sistemului
© CC0 / Flickr

Cu cât se repetă mai mult un semnal, un stimul sau nişte informaţii controlate, cu atât mai mult creierul şi mintea se calibrează pe acestea, formând o mentalitate.

Omenirea are multe faţete prin care se exprimă. Noosfera, această sferă a gândurilor şi reprezentărilor emise de mintea umană, constituie la ora actuală cea mai mare şi mai complexă formă de manifestare a mentalului uman.

În această sferă planetară a civilizaţiei umane există foarte multe seturi de informaţii legate de toate dorinţele exprimate de către miliardele de fiinţe umane. Cele mai multe dintre acestea se referă la bani, avere şi faimă, ceea ce arată o lecţie încă neînvăţată a speciei umane, în raport cu stadiul ei de evoluţie.

În interiorul omenirii există atât forţe benefice, cât şi forţe ostile omenirii acestea din urmă având intenţia de a menţine o sclavie mascată, cameleonică la nivelul întregii societăţi umane.

Asemenea forţe ostile, care operează de la nivel terestru şi până la nivel astral, se numesc generic Chimera şi includ pe lângă Illuminati şi alte grupări care servesc un astfel de scop întunecat.

Multe dintre grupările acestea au la dispoziţie clarvăzători antrenaţi pentru a cerceta periodic ceea ce apare în noosferă, astfel încât cei care se află în vârful grupului Chimera ştiu care sunt pârghiile pe care trebuie să le manevreze pentru a menţine sclavia mentală în lume.

Ce poate fi această sclavie mentală?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Dizolvarea Sistemului – II

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?