Mișcarea de Rezistență a început să combată oculta mondială peste tot în lume, pregătind terenul pentru trecerea fără mari dificultăți către noul stadiu al civilizației umane.

Se dezbate de câțiva ani această chestiune a energiei libere. În articolul de față vom aborda acest subiect dintr-o altă perspectivă, în care vom include și unele aspecte ce azi încă par o utopie. 

Una dintre cauzele degradării – inclusiv morale – a societății umane este apariția și menținerea monopolului. Așa cum arată cuvântul, monopolul înseamnă adunarea întregii influențe în jurul unui singur pol, indiferent că este vorba despre finanțe, alimente, industria auto, modă, sănătate, comunicații sau oricare alt domeniu important pentru civilizația umană. Monopolul apare atunci când există interese uriașe ca alte forme alternative să nu apară, fie că nu sunt lăsate să apară în mod expres, fie că sunt combătute prin diferite mijloace cum ar fi discreditarea, spionajul economic etc.

În plus, monopolul se instalează acolo unde sunt interese enorme care pot aduce profituri imense, cum este piața de armament. Puțină lume cunoaște, de exemplu, că în vremea lui Napoleon, dar și în vremea Războiului de Eliberare dus de Germania împotriva Franței în 1813, apoi în 1814 familia Krupp a vândut arme către Rusia țarului Alexandru I când acesta a intenționat să invadeze Franța, și mai târziu în perioada celui de-al Doilea Război Mondial mai ales, fabrica germană de armament Krupp producea și vindea armament atât germanilor, cât și englezilor și francezilor. Vorba aceea, banul n-are miros.  Așa s-au făcut multe miliarde de dolari pe seama conflictului, familia industriașilor germani urmărindu-și doar scopul financiar. La fel în Italia, celebra firmă Ferrari care produce mașini de curse și azi, a colaborat cu Mussolini pentru fabricarea de tancuri și alte subansamble, în ideea participării Italiei alături de Germania la cucerirea Europei în Al Doilea Război Mondial. Sunt doar câteva exemple despre lăcomia pentru bani a unor nebuni care au moștenit averi de la înaintașii lor și și-au adus contribuția la ororile petrecute în lume.

Acesta este doar unul dintre domenii, respectiv fabricarea și vânzarea de armament, care și în prezent cunoaște îndeosebi pe piața neagră și la nivel internațional o creștere alarmantă. Cu sprijinul tacit al unor oameni politici influenți din diferite țări ale lumii, care-și urmăresc doar scopurile proprii de îmbogățire peste măsură. Pentru că, nu-i așa, cum se spune, cu cât ai mai mulți bani, cu atât devii un om mai influent. Și poți influența mersul lucrurilor într-un anumit domeniu. Așa cum fac bancherii de exemplu.

Ceea am descris sumar până acum reprezintă fațada monstruoasă, dar abil cosmetizată de către magnații lumii prin diferite sloganuri, a monopolului, căci chiar dacă mulți dintre acești magnați nu se cunosc între ei la modul personal, cumva ei fac front comun împotriva tuturor celor ca Nikola Tesla, care au apărut și apar oriunde în lume cu multe invenții care pot determina un salt uluitor în evoluția civilizației umane din multe puncte de vedere. Tesla de exemplu, venise prin multele sale cercetări și descoperiri cu ideea energiei libere, care nu avea nevoie de cabluri pentru a fi transmisă la mari distanțe. El descoperise modalitatea prin care putea capta energia și o putea stoca și trimite și folosi fără limite și fără costuri. El înțelesese modul în care la nivel cuantic energia circula și putea fi obținută, folosind doar niște piese simple asamblate astfel încât să devină surse inepuizabile de energie. 

Tesla visa să poată oferi lumii întregi o sursă de energie inepuizabilă, curată și gratuită pentru toată lumea. El se baza pe următorul fapt real, și anume că Pământul are ceea ce el numea „încărcături electrice fluide”, care rulează la mică adâncime sub suprafața sa, și care atunci când sunt întrerupte de o serie de descărcări electrice la intervale stabilite și în mod repetat, generează o energie nelimitată prin generarea de unde electrice imense de joasă frecvență. De altfel, unul dintre extraordinarele sale experimente a fost transmiterea energiei electrice pe distanțe lungi fără fire sau cabluri, ceea ce i-a derutat pe oamenii de știință de la vremea aceea, care nu puteau înțelege cum este posibil așa ceva. Marea viziune a lui Tesla a fost aceea de a elibera omenirea de povara și costurile tot mai crescute ale extracțiilor de cărbune, de petrol, a pompării, transportului și arderii combustibililor fosili, așa cum încă se face și azi. Inițiativa lui Tesla a fost însă anulată de către ceea ce el a numit „oameni ignoranți, lipsiți de imaginație, consumați de interes propriu”, oameni care dețineau poziții influente în societatea americană de atunci, și care au căutat să protejeze în mod egoist industriile extrem de profitabile, în privința cărora și-au consumat toată viața construindu-le, fie că le-au preluat de la înaintașii lor, fie că le-au dat mai departe moștenire urmașilor lor. 

Cohorta aceasta a conspiratorilor interesați doar de profitul adus de consumarea resurselor pe bază de carbon, petrolul fiind în acest sens o resursă de vechi straturi de vegetație ajunsă în stadiul acela de-a lungul milioanelor de ani, a fost și încă este cu atât mai axată pe profituri imense, cu cât pot exploata mai mult naivitatea populației care crede în toate bazaconiile pe care acești magnați putrezi de egoism le aruncă prin intermediul mass-mediei corporatiste de la un an la altul pe piața comunicațiilor. Anunțuri alarmiste gen încălzirea globală, care a ținut ani buni primele pagini ale marilor publicații în anii ’90, apoi cele actuale despre creșterea poluării datorită emisiilor de carbon, și toate celelalte prostii debitate de acești nebuni, fac parte din lăcomia lor nemăsurată după profituri nelimitate. Și ei continuă să producă carburanți pe bază de carbon, deși tot ei spun că din cauza emisiilor de carbon planeta a ajuns să fie poluată! 

Ca să facem o retrospectivă a acestor linii temporale cumva paralele, putem spune că în perioada în care a trăit Tesla și și-a pus în aplicare experimentele cu energia liberă, Pluto – astrul marilor schimbări – se afla în semnul de Aer al Gemenilor, în timp ce Uranus – planeta electricității libere – se afla în Capricorn. În 1905 Tesla terminase turnul Wardenclyffe construit în Long Island, în New York, și bancherul J.P. Morgan, care făcea parte din diferite grupuri care susțineau băncile și politica, era interesat de ideea lui Tesla de a produce energie. Chiar dacă Jupiter făcea un trigon cu Uranus la vremea aceea, în semne de Pământ, deci condiții favorabile de finanțare, Pluto nu primea nici un aspect favorabil din acest punct de vedere, și prin urmare, este ușor de înțeles că pentru J.P. Morgan și alți magnați ai vremii, producerea de curent prin metodele clasice și transmiterea sa prin cabluri aeriene – semnificate de Uranus în Capricorn – amplasate sub nivelul solului – Capricornul și Taurul, era mult mai convenabilă din perspectiva impunerii unor prețuri pe piață și astfel a unui monopol. Așa a fost favorizat Edison în loc de Tesla. Mai ales că văzând în ce fel se obținea energia în varianta lui Tesla, spre deosebire de cea lui Edison, J.P. Morgan și ceilalți susținători ai lui Tesla au văzut în inițiativa acestuia o amenințare pentru viitorul afacerilor lor. Păi dacă începi să dai energie liberă pe piață, se mai poate menține monopolul celor care oferă energia electrică prin rețele de cabluri și centrale conectate la acestea? Nu! Astfel fiind lipsit de sprijin financiar, și mai ales fără posibilitatea de a-și continua proiectele, Tesla a fost marginalizat și ridiculizat, trăind o existență umilă într-un apartament de hotel din New York până în 1943 când a plecat din lumea aceasta. 

Între 1960-1970 Pluto aflat în Fecioară a dus la un boom economic datorită dezvoltării extragerii de petrol și prelucrării acestuia în rafinării din întreaga lume. Dacă în Gemeni Pluto semnifica adâncurile nevăzutului eteric – aerul, în Fecioară ca semn de Pământ a semnificat adâncurile subsolului, de unde se scotea petrolul. În 1973 a survenit criza petrolului care s-a încheiat un an mai târziu, Pluto fiind în Balanță, semn de Aer și al relațiilor comerciale. Țările OPEC – Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol – au impus un embargo, deoarece se făceau excese pe piața comercială. Următoarea criză a petrolului a fost în 1979, când Pluto se afla tot în Balanță. Deci putem vedea cum tranzitul astrului plutonian prin semnele zodiacului declanșează anumite evenimente care pun monopolurile în poziția de a deregla piața globală pentru a-și menține controlul asupra resurselor și producției. În 2008 când a survenit criza globală, Pluto se afla în semnul de Pământ al Capricornului, deci din nou resursele subsolului. Piața imobiliară începuse să scadă încă din august 2007, când banca franceză BNP Paribas a suspendat trei fonduri expuse pieței ipotecare din SUA. Deci la bază a fost un declin al pieței imobiliare cu prețurile și cerințele ei. Vedem că și în acest domeniu s-a instalat un monopol. Dacă de exemplu în 1905 Tesla ar fi primit sprijin financiar, energia liberă era azi peste tot în lume, și nu mai era nevoit nimeni să muncească pentru a plăti pentru o casă de exemplu, prin împrumut ipotecar sau credit, deoarece totul pleacă de la această „materie primă” care este energia electrică. Căci pentru a o produce în stil clasic, ai nevoie de dispozitive care costă la fabricarea lor, deci este vorba și de bani. Iar această energie o vinzi pe piață, ea este cumpărată și folosită inclusiv la amenajarea noilor locuințe – deci domeniul imobiliar. Pentru că tot ce se fabrică și se construiește în lume se bazează pe curentul electric – scule, mașini, macarale, pompe, fierăstraie electrice, tot felul de unelte, ambalarea mărfurilor, site-urile de comerț și de finanțe, comunicarea între domenii și instituții  etc. – toate acestea costă, pentru că energia electrică are un preț stabilit de monopoliștii care controlează piața. Dacă ar fi fost energia liberă a lui Tesla, energia nu avea nici un preț, se puteau folosi aceleași unelte și construi nenumărate produse, fără a mai avea grija că trebuia să plătești pentru energia consumată. Astfel și extracția de petrol – dacă se dorea și folosirea acestuia în paralel – se făcea fără costuri deoarece instalațiile foloseau energia liberă, nici o operațiune de orice fel din orice domeniu din lume nu ar fi costat absolut nimic, fiind energie liberă, și pentru că lumea nu plătea pentru nimic, putea folosi întreaga civilizație totul la discreție din belșug, fără a mai exista diferențele care au fost până acum între clasele sociale. 

Ați înțeles ce monstru îngrozitor este monopolul și ce monștri întunecați – sub aparențele de oameni educați și manierați – sunt în spatele acestuia?  

Dar a venit vremea scadenței… Pluto va intra în Vărsător și asta anunță sfârșitul monopoliștilor de peste tot din lume. Mai avem ceva de așteptat până în 2024, căci anul acesta astrul plutonian intră în Vărsător în 23 martie, dar face o retrogradare în Capricorn, între iunie 2023 și ianuarie 2024, pregătind dispariția cercurilor monopoliste. Iar din ianuarie 2024 are mers direct în Vărsător. Fiind semn de Aer, iarăși va fi ca atunci când era pe vremea lui Tesla în 1905 în semnul de Aer al Gemenilor. Doar că de data asta se află chiar în semnul tehnologiilor neconvenționale, și prin urmare este inevitabilă în următorii 20 de ani trecerea tot mai mult la energiile libere. 

La drept vorbind, energia liberă este semnificată de Uranus, iar acesta se află actualmente în Taur, semn de Pământ, deci încă se vor menține o vreme, chiar dacă intră Pluto în Vărsător, monopolul rețelelor de cabluri subterane și conglomeratele centralelor clasice, ca să zicem așa. Dar pe măsură ce Pluto va avansa în Vărsător, Uranus se va îndrepta treptat către Gemeni, unde va intra în aprilie 2026. Uranus în Gemeni înseamnă energie transmisă fără cabluri, forma actuală de tip wireless/wifi fiind varianta ce anunță ceea ce va veni. Deci în următorii 3 ani vom vedea cum aproape întreaga structură monopolistă se va duce pe apa sâmbetei, și dacă în 2024, când Pluto intră definitiv în Vărsător, alegerile la americani – căci de acolo încă se dă ora exactă în lume ca să zicem așa – vor fi câștigate de Trump sau de fata acestuia, atunci viitorul nostru al tuturor către energia liberă este 100% garantat!

Și cum se spune în popor, mult a fost, puțin a rămas, să ne pregătim pentru evenimentele care deja vin către noi dinspre viitor. Mai ales că tot în 2026 în februarie și Saturn și Neptun vor ieși de mânuță împreună din Pești și vor intra în Berbec, anunțând și ele cumva sfârșitul epocii carburanților convenționali – benzina și motorina. Se va trece treptat începând din 2026 la motoarele cu energie pe bază de apă – semnificată de Neptun, dar vor apare probabil și prototipuri de motoare și dispozitive care vor folosi „energie de foc”, Focul fiind elementul semnului Berbec, respectiv o energie liberă care poate fi extrasă din elementele naturii. 

Așadar, de acum în 3 ani monopolul în această lume va sfârși în praful propriei lăcomii, iar toți acei magnați lipsiți de scrupule, de oriunde din lume, vor fi la finalul existenței lor. Ceea ce este de venit nu poate fi oprit, iar în acest sens, Mișcarea de Rezistență care a început să combată oculta mondială peste tot în lume, pregătește terenul pentru trecerea fără mari dificultăți către noul stadiu al civilizației umane. Un stadiu al energiei libere, care se va reflecta în adevărata libertate a ființei umane pe acest Pământ. 

5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile