Anul 2024 va aduce foarte multe răsturnări spectaculoase de situație. Este posibil ca lumea politică să fie cuprinsă de o criză profundă, ce poate oferi omenirii eliberarea de sub controlul Sistemului.

Anul 2024 se anunță a fi mult mai interesant decât ultimii 4-5 ani, deoarece din perspectiva numerologică este un an sub influența cifrei 8, iar astrologic este marcat de intrarea lui Pluton în semnul Vărsătorului și a lui Jupiter în Gemeni. Trigonul astrologic din miezul verii dintre cele două planete ce comportă aspectele de justiție și justițiare, cel puțin pentru România, va determina o situație care are de-a face cu redresarea lucrurilor în acest sens, abordând subiectul la modul rezumativ. Cel puțin pentru previziunile astro-divinatorii referitoare la România puteți accesa canalul meu de Youtube, unde am pus emisiunea cu aceste previziuni. 

Ca să nu pierdem timpul, să enumerăm cele mai importante aspecte astrologice ale lui 2024, însoțite de comentariile adecvate. Și pentru că acest număr apare la finalul lui ianuarie, vom începe cu luna februarie…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile