Dacă privim la modul în care majoritatea înțeleg noțiunea de suflet pereche, mai ales în cazul relațiilor de căsătorie, vom avea o imagine a unei totale amestecături de concepții, idei și mentalități.

După mulți ani de cercetări spirituale iată că vă oferim un subiect extrem de interesant pentru toată lumea.

Este vorba despre chestiunea clasificării sufletelor, în privința căreia foarte mulți dintre cei spirituali, și din România dar și din alte multe țări, au făcut confuzie vreme de vreo 20 de ani până acum. Este de la sine înțeles că este un subiect aflat încă pe val, cum se spune, deoarece problema sufletului a preocupat pe mai toată lumea, chiar dacă miliarde de ființe umane n-au abordat încă domeniul spiritual la propriu.

În acest număr al Dosarelor Cosmos sperăm să facem puțină lumină, deși chestiunea sufletelor este vastă în manifestarea și alcătuirea ei, după cum veți vedea ceva mai încolo.

În abordarea acestei realități a sufletelor pornim de la două aspecte principale: vârsta sufletului și apartenența sa la o categorie sau alta, din care face parte.

Despre vârstele sufletului am mai scris în revistă, dar vom face o scurtă recapitulare.

În funcție de nivelul de evoluție, avem 5 categorii de vârste ale sufletelor: sufletele nou născute, sufletele copil, sufletele tinere, sufletele adulte sau mature și sufletele bătrâne. Poate vom reveni asupra acestei clasificări cu ocazia altor articole, dar este suficient pentru acum să spunem că fiecare suflet din cele 5 categorii se adună prin Legea Rezonanței și manifestă o serie întreagă de caracteristici în locurile și grupurile în care se adună.

Referitor la cel de-al doilea aspect, categoria din care face parte fiecare suflet, aici lucrurile trebuie analizate și înțelese bine, deoarece în ultimii 20 de ani, s-au făcut multe confuzii. Mulți dintre cei care au citit despre sufletele surori prin diferite cărți au crezut că acestea sunt totuna cu sufletele pereche, iar alții au considerat la fel de greșit, că sufletele pereche sunt unul și același lucru cu Flăcările Gemene, care se mai numesc și Suflete Gemene.

Să le luăm pe rând, ca să înțelegeți cât mai simplu și mai bine…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

4.5 4 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile