Ormus ca termen vine de la ORME – care înseamnă Orbitaly Rearranged Monoatomic Elements (Elemente Orbitale Monoatomice Rearanjate) – și ceea ce se obține este aurul ca element cu atomii modificați în structură.

Despre aurul monoatomic s-a mai scris și se va mai scrie, probabil până în momentul în care acesta nu va mai avea secrete. Aurul este elementul cel mai căutat și cel mai folosit de exemplu în industria aerospațială, deoarece este un foarte bun conductor de electricitate.

Dar dincolo de utilizarea sa pe scară largă în diferite domenii industriale, printre care și cel medical, aurul continuă să fie un mister pentru toți cei care-i cercetează structura și proprietățile. Și în cuprinsul acestui articol vă vom dezvălui câteva aspecte cercetate de echipa noastră, astfel veți avea posibilitatea de a înțelege mult mai bine de ce la ora actuală aurul monoatomic este atât de râvnit de unii globaliști, în intenția lor de a depăși barierele lumești…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

 
Articolul precedentEditorial – Vom repeta greșeala atlanților?
Articolul următorComunicări dimensionale – Liniștea Sinelui Spiritual
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
3 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile