În ultimii 10 ani au fost raportate mii de cazuri, din întreaga lume, de apariție pe timpul nopții a unor siluete umanoide opace și întunecate, ce par a fi alcătuite dintr-o substanță eterică, subtilă și care nu reflectă deloc lumina.

În prezentul număr al Dosarelor ne ocupăm de acest subiect, care nu este nici pe departe închis, lămurit sau analizat suficient. Ca să putem înțelege de ce anumite lucruri, care vreme de decenii au stat ascunse în dosare super clasificate la secret, încă persistă și unele dintre ele încep să iasă acum la suprafață, este necesar să abordăm puțin latura parapsihologică a acestui fenomen OZN. 

După 2017, oficialitățile de la Pentagon au început să investigheze cazurile prezentate ofițerilor de rang înalt de către mai mulți piloți militari, care cu aparatura aflată la bordul avioanelor militare au înregistrat OZN-uri care efectuau în spațiul aerian manevre de neimaginat pentru nivelul nostru tehnologic actual. Unul dintre motivele prezenței acestor vehicule din alte lumi și dimensiuni în lumea noastră îl constituie operațiunile de răpiri de oameni…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

                
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile