Dacă vă uitați în prezent la felul în care evoluează societatea noastră umană, putem observa exact aceleași tendințe ca cele din vremea Atlantidei, când adepții lui Belial forțau schimbarea tuturor aspectelor societății.

Trăim cu toții într-un prezent care devine tot mai complex dar și complicat pe măsură ce ne dezvoltăm științific și tehnologic. Suntem încă într-o vreme a științei fără conștiință, cam cum au făcut atlanții la vremea lor, când au crezut că se pot juca de-a Dumnezeu…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentEditorial – Egregorii globalizării
Articolul următorMesaje de la Fondatori despre Imaginație
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Raducan

Mai oameni buni trebuie ca fiecare om sa fac posibil ca orcare din noi din tara noastra si de peste tot pamntul sa fie de parte Lui Dumnezeu care tot ce cerem Lui El ne daruieste daca il cautam prin post si rugaciune eu am stat 3 zile si trei fara mancare si dora cateva picaturi pentru organism sa fie umezit ca ca resepct fata de Dumezeu sa-mi ajute ca rugaciunea mea sa fie asculta ca imi doream sa fiu um om care sa nu mai pacatuiesc fata de bunatae lui si fiul sau Isus care si daruita viata pentru noi care am uita ce ne facut un cadou ne salavat pe noi din pacatele noastre .Si ca sa va spun El mi-a curatit inima mea si a locuit in ea de 3 zile ma simit foarte fericit ca El traieste in mine si eu traiesc prin El Isus Hristos ca asta mi-am dorit ca sa nu mai am probleme din babilon -Deci ca sa stie lume sa tina Ziua Lui Dumnezeu este Sabatul sfant -Sambata ca zi sfanta -Iar ziua Vineri este ziua pregatiri de sabat

Pann

Sa nu fie cu suparare, dar acest Dumnezeu se afla in fiecare dintre noi, face parte din energia noastra. Nu este o finta precum oameni si nu-l gasesti intr-o cladire inchisa. Fi credincios, nu religios. Sunt doua aspecte total diferite. Credinta o primesti prin sinele tau, iar religia prin citire si scriere.In primul rand cautate pe tine ca sa sti cu adevarat cine esti si care este misiunea ta in acest loc, in acest spatiu dimensional. A fi credincios este sa ti la aproapele tau, a fi religios inseamna sa ti de citatele scrie de alti, eliminand Eu-l tau supanandu-te acestora.