Drumul Eliberării - Mesaj de la Zamolxe
© 123rf

În cursul întâlnirii cu cititorii din data de 25 iunie 2016 am primit următorul mesaj de la Zamolxe, părintele spiritual al întregului neam strămoşesc şi al nostru, al românilor.

Îl reproducem aşa cum a fost transmis:

Dragii mei copii, aduc vouă la ceas tainic de deschidere a cerurilor, acest mesaj pentru fiecare dintre voi. Tineri, bătrâni, cu diferite nivele de cunoaştere, sunteţi aici pentru a pune în mişcare o parte a Planului. Contează enorm ca fiecare dintre voi să înţeleagă că nu e lipsit deloc de importanţă.

Trădarea neamului vostru nu s-a făcut pentru cine ştie ce comori, ci pentru cunoaşterea tainică pe care strămoşii voştri o aveau. Nu degeaba năvălitorii au spus unor provincii dace Moesia. Acolo trăiau cei care cunoşteau rostul tuturor lucrurilor. 

Aveţi datoria de om, de fii ai Vieţii şi Universului, să readuceţi în viaţa voastră pacea, bunătatea, armonia şi iubirea. Astăzi, dacă trăiţi aşa cum trăiţi, se datorează uitării originii voastre.

Voi vorbiţi mult despre originea voastră, dar ce faceţi?! pentru a o recăpăta?

Scuturaţi-vă de iluzia neputinţei şi înţelegeţi până la urmă că voi şi alegerile voastre sunt cele care vor readuce echilibrul în ţara voastră, nu banii, nu voturile, nu politica, nu bunurile materiale. Ci Alegerile!

Alegeţi odată să terminaţi cu toate neputinţele şi ridicaţi-vă ca fiinţe divine care au toate drepturile divine. Odată cu acest solstiţiu de vară şi cu Luna Plină care se petrec odată la 19 ani – şi aţi avut ocazia în urmă cu 19 ani să vă treziţi şi să faceţi schimbarea – aveţi încă odată şansa să vă ridicaţi în deplinătatea voastră divină şi lumească. Dacă pierdeţi momentul acestei veri, pentru a începe fiecare şi toţi împreună Schimbarea scrisă în Akasha, de abia peste 19 ani veţi mai putea face asta. 

Şi eu vă întreb în încheiere: sunteţi urmaşii cinstiţi, drepţi şi curajoşi ai strămoşilor voştri, pentru a determina Schimbarea sau veţi fi iarăşi laşi şi atunci numele voastre vor fi pierdute în colbul etern al Timpului?

Eu sunt aici dintotdeauna! Voi?? 

Zamolxe al tuturor strămoşilor voştri!

82 COMENTARII

  • Te salutam si noi dragul nostru Alex Petrache si iti multumim pentru intrebare. Deducem din interogatia ta ca sunt sanse destul de mari sa nu fi familiarizat cu tehnicile de tip Channeling (termen folosit in limbaj mainstream).

   De dragul comoditatii vom folosi si noi acelasi termen. Channeling-ul este o forma naturala de comunicare intre oameni si alte entitati multi-dimensionale, cum ar fi, spiritele naturii (vezi shamanismul), inteligente electromagnetice, fiinte din taramurile angelice sau animale, si asa mai departe.

   Tine minte, aceastea sunt doar simple notiuni necesare pentru zonele rationale ale mentalului pentru a putea „descifra” o parte din realitate.

   Channeling-ul este o arta ce necesita ani buni de practica si necesita un control foarte bun al ego-ului lucru ce determina calitatea mesajelor. Interventia ego-ului poate deteriora serios calitatea comunicarii, unde cel care canalizeaza mesajul are tendinta „sa puna” de la el.

   Am putea scrie o carte in ceea ce priveste arta Channeling-ului dar pana atunci noi te invitam sa citesti articolele de la noi din revista unde am explicat de foarte multe ori aceasta practica. Avem chiar si o sectiune dedicata comunicarii de tip Channeling.

   De asemenea in interviul de pe pagina noastra vei gasi un dialog intre noi si unul dintre cei mai „clari” mediumi din Statele Unite, Sal Rachele. Cartile lui sunt adevarate parghii in elevarea constiintei.

   Deci ca sa iti raspundem mai scurt la intrebare, nu folosim pastile de niciun fel, nici alopate, nici psihotropice.

  • Salutari din nou Fane. Iti intelegem punctul de vedere si intuim ca intrebarea ta este o forma de proiectie mentala proprie, iar din rationamentul tau deducem ca motivul pentru care „spiritele” nu sunt de incredere sunt relatiile inter-umane.

   Cum ai ajuns la aceasta concluzie cand tu insuti exprimi o nedumerire bazata pe lipsa de cunoastere („cand nici macar pe oameni nu-i cunosti”) si a propriilor sisteme de credinta?

   Plecand de la aceasta premisa am putea afirma la fel de usor si opusul. De ce nu avem incredere in oameni? De ce „demonic” si nu „angelic”?

   O abordare mai sanatoasa ar fi probabil informarea, cultivarea discernamantului cat si „impamantarea”, iar aceastea se produc numai atunci cand Inima este aliniata cu Mentalul.

   Exista literatura vasta in acest domeniu si chiar si noi oferim ghidare la Cabinetul Cosmos pe diverse aspecte in ceea ce priveste educatia spirituala.

   Te invitam sa citesti si restul explicatiilor pe care le-am oferit in alte comentarii cat si interviul pe care l-am postat pe pagina noastra de FB, este chiar cel de la inceput cu Sal Rachele.

   Cu drag, Cosmos.

  • Salut. Daca te referi la Cannabis, nu este cazul, deoarece prin ani buni de practica se pot atinge rezultate bune si fara „alterarea” starilor de constiinta folosind „ajutatoare” in acest caz, THC.

   Daca practicantul nu este suficient de antrenat si nu are o pregatire temeinica (in acest caz alinierea corpurilor energetice „inferioare” cum ar fi, mentalul si emotionalul) poate distorsiona sever calitatea mesajelor sau chiar incapacitatea de a deschide un canal de comunicare inter-dimensional.

   Noi avem cateva teste efectuate la noi la Cabinetul Cosmos in scopuri stiintifice, unde am testat „alterarea” starilor de constiinta, (termeni folositi in psihologia transpersonala), stari ce se pot obtine si pe cale naturala (ex. respiratia Holotropica) prin metoda Biospecter inventata de Dr. Prof. Ing. Dumitru Grigore. Daca individul nu are un echilibru suficient emotional si mental, poate cauza, asa zis-ul „bad trip” si de aici „derapajele” matricelor energetice ce pot bloca anumite stiluri de comunicare, printre care si channeling-ul.

   Pe viitor o sa scriem cateva articole unde vom prezenta diferite stari ale constiintei si efectul substantelor psihedelice asupra lor. Simtim ca este nevoie de introducerea unei educatii serioase in ceea ce priveste folosirea substantelor, chiar si celor recreative si psihotropice.

  • Salut Gheorghe Mocanu. Practica de Channeling (asa cum este numita in literatura mainstream sau comerciala) este o practica spirituala destul de comuna si des intalnita.

   Este un subiect vast iar ca orice alta practica spirituala, channneling-ul trebuie abordat cu maturitate si discernamant, dar probabil cel mai important aspect inainte de a incepe practica de channeling este simpla vindecare, si aici nu ne referim strict la vindecarea corpului fizic, ci a tuturor matricelor energetice ale fiintei umane (unii cunosc aceste matrice energetice sub denumirea de corpuri „inferioare”, ex: corpul emotional, mental, etheric, samd). Vindecarea produce alinierea acestor corpuri energetice si astfel permite imbunatatirea „impamantarii” si a canalizarii energiei la vointa.

   Pratic este ca si o conexiune in lumea Internetului. Ai nevoie de cateva unelte pentru a initializa o discutie intr-o camera de chat sau chair si aici pe Facebook. Ai nevoie de un computer, de o tastatura, de o conexiune la internet, unele conexiuni mai lente, altele mai rapide. Este foarte asemanator cu operatiunea de descarcare de informatii de pe Internet. Sunt necesari ani buni de practica si o integrare buna a ego-ului pentru a practica un channeling de calitate.

   Majoritatea oamenilor se tem de channeling pentru ca nu ii inteleg procesul pe deplin. Exista literatura vasta in acest domeniul, noi iti recomandam articolele din revista sau poti incepe cu interviul de sus de pe pagina de FB. Sal Rachele este un medium exceptional.

  • Salutari. Da, ai dreptate, este foarte interesant. Literatura de acest gen este in continua crestere, iar o mare parte din acesti mediumi care reusesc sa stabilieasca canale de comunicare cu alte fiinte sau civilizatii dimensionale, impartasesc o forma de intelepciune aparte si inaltatoare pentru multi dintre locuitorii Pamantului.

   Ca sa incercam sa iti raspundem in ordine, de „partea cealalta”, de dragul unei exprimari asemanatoare, se alfa un fel de „semnatura” energetica a unei constiinte, fie individuala, fie colectiva. Fiecare medium are metodele lui de recunoastere, in general formele superioare de recunoastere a semnaturilor energetice, se produc la nivel de simtire. Exista forme de recunoastere si mentala bineinteles (comunicarea prin simboluri), dar ele nu sunt intotdeauna la fel de eficiente, deoarece simtirea are ultimul cuvant de spus, ca sa ne exprimam asa.

   De ex.: daca in urma unei conexiuni stabilite cu o alta constiinta/fiinta/inteligenta se produce un schimb de energie blanda, iubitoare, protectoare dar in acelasi timp ferma si puternica este foarte posibil sa deschizi un canal de comunicare cu o constiinta/fiinta/inteligenta evoluata si binevoitoare. Daca in acel moment esti cuprins de frica si panica, sau sentimente si emotii de confuzie, neliniste, este foarte posibil ca acea entitate sa nu fie cea mai potrivita experienta pentru tine. Totusi retine, oricine invata de la oricine, daca are intelepciunea necesara sa ia aceasta decizie.

   Contactul se stabiliste in urma unor trairi „interioare” si mai putin in urma unei trairi, asa zise „exterioare”, asta deoarece exista diferente vibrationale intre realitati, si mai ales, deoarece, daca esti familiarizat cu limbajele securitatii cibernetice, se produce un procedeu asemanator „handshake-ului” la fel ca intr-un chat privat ce poate fi encriptat mult mai usor si eficient.

   Sper ca aceste informatii sa iti fie de folos. Sfatul nostru este sa te informezi, avand o Inima si o Minte deschisa si sa abordezi necunoscutul cu respect.

  • Ce poate face Zamolxe pentru a inpiedica decaderea si mai rea a Romaniei a tinpului in care ne aflam pentru ca avem nevoie de o salvareee!!!!•

 1. Indiferent de unde vine acest mesaj,esenta este importanta si trezirea noastra ca fiinte si locul harazit noua in univers.Important este sa nu lasam pe nimeni sa ne spuna cine si ce suntem,ce credinte trebuie sa imbratisam,etc.e ca si cum cineva ar spune ca mama si tatal tau care ti-au dat viata si te-au crescut,de fapt nu este asa.Sa nu ne lasam pacaliti pentru nimic in lume,de fapt asta se urmareste acum ,sa ne vindem sufletele.Metoda nu conteaza,scopul trebuie atins.Sa veghem cat mai mult,pana nu e prea tarziu.Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze.Doamne ajuta!.

 2. Sper ca cel care scrie in numele revistei si-a luat pastilele…imi lasi o vaga impresie ca scrii in numele multora dar defapt scrii in numele tau sau ganditi 10 insi o problema si o redacteaza 2 in acelasi timp. Daca mesajul venea cu adevarat de la insusi spiritul lupului alb,acesta nu venea singur…. Iti daruia in primul rand puterea sa explici cu usurinta..fara sa jignesti subliminal calitatiile mentale alor cei care au spiritul ratacit in societatea zbuciumata a zilelor noastre. Este de apreciat faptul ca cineva se chinuie sa re-aprinda spiritul dacic in tot poporul.. dar lasam minciuna,inselaciunea,defaimarea,ipocrizia,si mandria sa fie sora de drum cu noi. E prea tarziu,e prea devreme..vremea lucrurilor va veni. Pace sa aveti. Si lasa ura pt tigani deoparte zamolxe era OM nu dac,tigan,bengalez,african,roman..etc.

  • Te salutam si noi Draco Takaani. Motivul pentru care dorim sa iti raspundem este ca ti-ai dedicat o parte din timpul tau sa ne comunici un mesaj (si noi apreciam acest lucru) de aceeea poate reusim prin acest mesaj sa iti inlaturam chiar si acea „vaga impresie”. De fapt sunt un singur om, dar am fost investit de catre cei din redactie sa fiu purtator de cuvant, de aceea vorbesc la plural, pentru ca reprezint o colectivitate. Numele este mai putin important, ceea ce ar trebui luat in seama sunt mesajele noastre.

   Probabil nu ai citit unele explicatii pe care le-am oferit in alte comentarii, spunem acest lucru pentru ca observam ca dispui de un repertoriu destul de superficial si repetitiv, cel cu „pastilele”. Nu. nu folosim niciun fel de pastile, nici alopate, nici psihotropice si nici substante catalizatoare (am mai spus asta in alte mesaje).

   Nu stim exact daca ai citit cu atentie textul, dar este foarte posibil sa nu rezonezi cu acest mesaj. Fiecare fiinta in aceasta dimenisune este dotata cu Liberul Arbitru sa interpreteze si sa aleaga ceea ce crede ca este mai folositor pentru evolutia sufletului sau.

   Unii vor percepe acest mesaj doar cu mintea rationala a ego-ului, incercand sa „gaseasca” tot felul de „chichite”, altii vor percepe acest mesaj doar cu Inima, nemaifiind nevoie de cuvinte, iar altii il vor percepe atat cu Mintea, cat si cu Inima, ca un ecou interior ce va intra in rezonanta cu fiecare celula. De fapt trairea pe care o va transmite acest mesaj va fi exact ca cea pe care o ai deja in tine.

   Daca te-a determinat sa contribui cu un comentariu aici, inseamna ca acest mesaj a trezit o anumita traire in interiorul tau. Intrebarea este, a trezit-o doar la nivelul Mintii sau si al Inimii?

   Daca ai bunavointa, ne poti spune cum ar trebui sa sune un mesaj autentic de la „spiritul lupului alb”? Observam ca ai folosit afirmatia „Daca mesajul venea cu adevarat”.

   Pentru restul „adjectivelor” enumerate de tine, daca astfel de cuvinte crezi ca ne reprezinta, atunci te rugam sa iei masurile necesare si sa nu mai vizitezi aceasta pagina. Daca acesta este sistemul tau de a „eticheta” in necunostinta de cauza, si spunem asta pentru ca nici macar nu ne cunosti sau ai venit la o intalnire cu noi sa vezi cat de „tzignitzi” suntem chiar si fara pastile, atunci tu deja ai luat o alegere si lucrurile sunt si pentru noi la fel de clare.

   Pace avem, iar ura impotriva altor „etnii” nu vei gasi aici, dar probabil te-ai grabit iarasi sa arunci niste „etichete”, pe principul, „hai sa vedem cum reactioneaza la asta”.

   Pace si tie.

 3. Imi pare foarte rau,nu am vrut sa sun jignitor sau aberant.. Am doar o singura intrebare. -Unde-ti este intelepciunea si iluminarea de care vb cu atata patos…unde-ti este inima cand te gandesti sa actionezi respingator,crezi tu ca ai puterea?… Arata-mi tu calea pe care mergi,esti sigur ca mergem spre lumina?!. Vezi tu OMULE ce-ti fac gandurile cand nu faci loc iubiri..respingi..tu vrei sa calauzesti inimi in lumina ?! Cum?! Nici nu ma cunosti si deja ma respingi si-mi ceri sa plec dupa ce-mi explici intr-un mod „pompos” despre viata si mesaje..omule-mi cer iertare dar tu mergi pe alta carare. Fie ca buna karma sa intersecteze intro buna stare de iluminare.

  • Draco Takaani in primul rand ar trebui sa te mai documentezi in legatura cu acest domeniu. In al doilea rand, cand nu cunosti, mai bine nu-ti exprimi opinia decat sa te faci de ras. In al treilea rand, probabil daca acest mesaj ar fi venit de la vreun medium strain i-ai fi dat crezare – ca noi romanii intre noi nu ne credem ca putem fi buni mediumi. In al patrulea rand daca refuzi sa vezi lincezirea, lasitatea, ignoranta care au fost aruncate asupra acestui popor roman cel putin de 20 de ani incoace, ca vreo 60% sunt cu mintile spalate – asa cum avertizeaza Zamolxe in finalul mesajului despre lasitate – daca tu refuzi o asemenea realitate inseamna ca nu stii in ce realitate traiesti. Zamolxe nu a fost doar un OM asa cum spui ci a fost mai mult de atat, numele de Zamolxe este un rang, o functie spirituala si inseamna Cel Eliberat, asa ca pina una alta, decat sa scrii chestii despre care nu cunosti, mai bine procedezi precum croitorul, masori de 9 ori si tai o data ca sa fi sigur ca ce spui e si corect, si nici nu jigneste pe nimeni. Daca vrei sa mai abordezi asemenea subiecte, citeste mult, documenteaza-te mult si de abia apoi exprima-ti opinia. Pina atunci, punctul tau de vedere e lipsit de continut si complet pe dinafara.

  • Draco Takaani Iubirea de care vorbesti cuprinde linistea, pacea si mai ales Acceptarea. Daca nu le ai in tine, degeaba le cauti la ceilalti, ca nu le vei gasi. In exteriorul tau gasesti doar ce proiecteaza interiorul tau. Calea e una, asa cum Dunarea e un fluviu, dar fiecare merge pe cale si se aduna unul cu altul ca riurile ce se varsa in Dunare… Cauta intelepciunea stramoseasca si atunci vei gasi pacea. linistea, acceptarea si iubirea pe care fiecare le cauta in viata…

 4. Gandul vine precum vantul,
  Omu-i liber din trezire,
  Din nastere in nemurire,
  Dacii vor sa evoluati,
  Spiritual sa va saltati,
  Fiecare are calea,
  Ce si-o alege precum marea,
  Sau ca raul care curge,
  Pana se varsa si plange,
  Nimeni nu trebuie sa va zica,
  Cum sa fiti, cum sa ganditi,
  Omul este sfant in sine,
  Cu lumina, din vechime,
  Raspunsul il gasiti in voi,
  Ca pe picaturi in ploi,
  Unele-s mai deformate,
  Altele sunt mai pictate.

 5. Hmmmm…..comentariile ce vin din partea Revistei Cosmos sunt coerente, fara greseli de niciun fel dpdv gramatical, cu explicatii tehnice, care urmaresc acceptarea tuturor opiniilor drept opinii dar pline de puncte de vedere aparent pertinente. Aparent spun, deoarece cunostintele mele in domeniu (procedeele, tehnicile prin care va conectati la intelepciunea stramosilor) sunt minime. Oricum medium-ul, cred ca ar putea avea un sinonim sigur in dex: sarlatan, bineinteles din punctul meu de vedere.

  • Penescu Georgiana salutam opinia ta dar sa nu uitam ca si Edgar Cayce, la vremea sa, un mare medium, a fost considerat sarlatan pina cand au inceput sa se implineasca multe dintre cele prezise de el. Probabil dupa opinia ta si Jane Dixon, celebra prezicatoare din Statele Unite care a prezis în anii 60 moartea lui Kennedy (si chiar l-a avertizat direct pe presedintele american despre momentul respectiv al asasinatului) poate si ea a fost o sarlatanca, asta pina cand s-a intamplat nefericitul asasinat al lui Kennedy. Deci cine nu cunoaste si isi da cu parerea, il sfatuim cu toata compasiunea sa mai puna mina sa se documenteze despre ce inseamna sa fi medium si ce implica asta. Altfel, asa cum am afirmat si in cazul altora, va faceti de ras singuri.

  • Mi-am expus ignoranta intr-un comentariu anterior, nu mi-a fost teama niciodata sa-mi recunosc nestiinta in subiecte diverse, nu am exclus insa explicatiile venite din partea celor avizati. Este parerea mea. Cred ca ar trebui sa priviti cu altfel de ochi un „profan”, necunoscator si sceptic, el poate deveni un bun motiv pentru discutii prin care sa va etalati convingerile, cunostintele si sa construiti argumente zdravene. Nu vi s-a intamplat niciodata sa fi preferat sa nu fi avut nicio discutie cu o persoana care crede ca stie, convins fiind de toate cate a citit, dar care sa nu fi inteles nimic!?

  • Penescu Georgiana punctul de vedere exprimat este corect si pertinent, ramane doar de inteles aspectul unei discutii. Ii acceptam si pe profani si pe cunoscatori in masura bunului simt in privinta dialogului si a dorintei de cunoastere. Ni se pare corect si echidistant asa. Cei care sufera de limbaj distorsionat si de nevoia de a epata prin eruditia lor sterila si arunca tot felul de etichetari si invective, aceia cu certitudine nici nu cunosc, si nici nu inteleg.

  • .. si cu toate astea, Revista Cosmos, chiar aveti nevoie de noi, profanii, necunoscatorii… caci, tocmai acestia „va ridica mingea la plasa”, dvs avand ocazia „sa sutati” si chiar sa inscrieti atunci si acolo unde tintiti dvs. Altfel spus, daca ar comenta doar cunoscatorii, dandu-va dreptate si ridicandu-va in slavi, laudandu-va pentru ceea ce scrieti, eu cred ca v-ati plictisi repede, ba mai mult, nu ati avea ocazia sa va desfasurati exact cum va doriti. Aveti nevoie de noi, necunoscatorii, credeti-ma ! Apoi, chestia cu „va faceti de ras”, nici nu ar trebui sa existe ! De ce sa ne facem de ras ? Pentru ca nu cunoastem ceva ? Nimeni nu stie totul ! Si, apropos, cine rade de noi ? Dvs, Revista Cosmos ? Eu, pe unde m-am dus sa ma invat cate ceva, se preciza inca de la inceput „puneti orice intrebare, caci nimeni nu va rade de ea/voi, oricat de „stupida/banala” poate fi acea intrebare.. suntem aici ca sa invatam, iar cea mai „proasta” intrebare este cea nepusa..” Mie, unul, mi-a placut aceasta abordare,, am folosit-o la randul meu atunci cand am avut ocazia sa explic eu altora.. Domeniul acesta, Revista Cosmos,este unul putin cunoscut, si, de aceea, asteptati-va la multa nestiinta, la multe gafe, folositi-le in interesul dvs, dand explicatii frumoase, elegante, pertinente, fara sa mai radeti de noi. Si asa, incet incet, veti castiga si mai multa audienta si oameni care inteleg. Sa aveti o zi minunata ca a mea !

  • Pk Liviu si punctul tau de vedere este unul corect intr-o buna masura. Dar sa nu uitam masura bunului simt. Noi ii acceptam si pe profani si pe cunoscatori, insa fara invective si opinii ce depasesc limita bunului simt. Cei care pot rade de opiniile celor ce nu cunosc sunt cei care cunosc si vad si posteaza aici pe pagina, nu noi cei de la revista Cosmos. Noi ne straduim sa ii ajutam pe toti cat se poate pentru a se trezi, si aveti din partea noastra certitudinea ca tot ce va prezentam noi sunt lucruri cunoscute, documentate si verificate cel putin de 2-3 ori, astfel ca cei care-si dau cu parerea si eticheteaza, de fapt pe ei insisi se eticheteaza cu acele invective si etichete si opinii distorsionate si lipsite de argumentatie. Profanii care vor sa cunoasca si sunt oameni de bun simt, cred ca esti de acord cu noi ca niciodata nu se vor adresa intr-o maniera distorsionata de limbaj. Iar cei care o fac, sunt cu totul pe dinafara.

  • Zamolxe, al cărui mesaj spuneți că l-ați primit, spune – Contează enorm ca fiecare dintre voi să înțeleagă că nu e deloc lipsit de importanță-, îmi permit să continui adăugând -nici măcar profanii care nu cunosc (ce cunoașteți voi), nu cred (ce credeți voi), nu înțeleg (ce înțelegeți voi)-

  • ma bag si eu in seama ca imi place anturarea. si eu am fost un pic sceptic dar nu m-am apucat sa arunc vorbe la cacialma pe aici sa starnesc reactii, gen pastile, fumatul ierbii sau sa acuz pe nu stiu cine ca e sarlatan (nici macar nu cunosc persoanele)…. e clar ca metoda de obtinere a mesajului poate fi controversata, dar lumea nu judeca mesajul in sine ci pe ei ii intriga persoana…. nu stiu pe voi, dar indifierent de cum a fost obtinut mesajul pe mine m-a „miscat”….tonul mesajului, sau cel al lui Zamolxe este unul asa cum trebuie, un indemn de trezire a populatiei ca dormim pe noi asta e adevarul, si automat asta a fost si motivul pentru care am intervenit… si mintea mea e la fel de curioasa dar fara sa aplic „hater-isme”… parerea mea….va doresc succes pentru viitoarele initiative si tineti-o tot asa!

   • Nu toti oamenii rezoneaza la anumite mesaje,NU ESTE VORBA DE CUNOASTERE AICI CI MAI DEGRABA DE PROGRAMUL SI MOTIVELE INCARNARII…FIECARE EXPERIMENTEAZA ANUMITE LUCRURI IN ACEASTA VIATASI FIECARE ARE LIBER ARBITRU SI ATUNCI INDIFERENT CE EXPLICI …ACESTE PERSOANE NU INTELEG,O SA VINA SI MOMENTUL CAND O SA INTELEAGA SI SINGURE… SE VOR AMUZA DE VECHILE INTELEGERI…EU PERSONAL AM TRAIT ASA CEVA IMPREUNA CU FIICA MEA, CARE ESTE MAI AVANSATA SPIRITUAL DACA POT SPUNE ASA ….AM INTELES CU INTARZIERE MULTE LUCRURI …DE EXEMPLU FIICA MEA IMI SPUNEA AMUZATA …ITI VEZI OGLINDA….CU IUBIRE PENTRU TOTI OAMENII,FITI BUNI SI INTELEGATORI CHIAR DACA NU REZONATI MOMENTAN!

 6. Dacii nu puteau comunica direct cu Zamolxe ci prin soli. Acestia erau alesi dintre cei mai virtuosi fii ai lor si aruncati in sulite, pentru a putea, in cele cateva secunde, sa transmita mesajul. Nici macar Deceneu nu putea comunica direct. Iar acum despre ce vorbim? Despre poezii inspirate de Zamolxe unor neni? Si eu sunt mandru ca ma pot considera urmas al dacilor, dar aberatiile unora fac mult rau cauzei.

  • Salutari Laurentiu Nemes. Noi il percepem pe Zalmoxe un pic diferit, dar intelegem mesajul tau si iti multumim ca ne-ai scris.

   Intentia noastra nu este sa distorsionam cauza, ba din contra, ne-ar placea ca oricine doreste sa deschida un canal de comunicare de orice natura cu Zamolxe, sa o faca cu inima si mintea deschisa si fara sa creada ca acesta Constiinta Universala se adreseaza doar anumitor „privilegiati”, soli, sau preoti sacerdoti (Deceneu).

   Am scris de foarte multe ori despre Zalmoxe in revista noastra, si avem chiar si cativa autori spirituali foarte buni la noi in Romania care au scris despre el si care au intrat in comuniune cu Constiinta zalmoxiana.

   Presupunem ca fiecare il percepe pe Zalmoxe in felul sau, conform „deschiderii” spirituale, a propriilor trairi, experiente, sistemelor de credinta si tot asa. Din punctul nostru de vedere, Zalmoxe este comparabil cu o Constiinta Universala, o extensie a Principiului Unic sau a Creatorul Prim, numele este doar o reprezentare.

   Aceasta Unitate de Constiinta Universala are in grija sectorul Carpato-Dunarean si vegherea in plan spiritual al acestui spatiu mai ales din cauza structurii acestei zone. Exista intr-adevar izvoare istorice cu privire la existenta intrupata a lui Zalmoxe, fiind considerat discipol al lui Pitagora (500 i.Cr). Sunt de asemenea si alte surse, dar deocamdata o s-o mentionam pe cea mai recenta ca si valoare a timpului liniar.

   Dar pentru a explica mai eficient existenta lui Zalmoxe ar trebui in primul rand sa realizam ca Zalmoxe nu este neaparat o singura fiinta de sine statatoare, daca ne permiti aceasta exprimare, ci mai degraba o Constiinta Colectiva cu diferite extensii ce opereaza la nivel multi-dimensioanal si atemporal. Este foarte asemanator cu Principul Christic, sau Fiul, sau Iubirea Neconditionata. Numele este doar un reper pentru a putea fi mai usor de asimiliat de catre mental.

   Este foarte posibil ca si celelalte unitati de constiinta desprinse din energia Principiului Unic s-au intrupat aproximativ in aceeasi perioada, si ca toti au avut un impact deosebit de mare, fiind mari legislatori si impulsionand fiecare civilizatia in care s-a nascut. Dintre toti, cel mai mare impact pare sa-l fi avut Lao Tze si Gautama Siddhartha (cunoscut sub numele de Buddha). In lume, aceste doua curente religioase fondate de ei, de fapt de discipolii lor – taoismul si buddhismul.

   Ce este important de retinut este ca acele vremuri s-au dat uitarii foarte repede. Invataturile pe care le-a lasat au fost uitate, iar aceasta zona, impreuna cu locuitorii ei, geto-dacii, intrasera intr-o perioada de gol spiritual.

   O parte din Constiinta zalmoxiana inca opereaza in spatiul romanesc, prin diferite extensii, este ca un fel de proiectie mentala, cauzala sau spirituala asupra altei constiinte. Aceasta constiinta trebuie sa fie insa destul de evoluata pentru a putea prelua si suporta aceasta proiectie foarte evoluata.

   Sunt surse care sustin ca exista 4-5 discipoli din vechile scoli zalmoxiene intrupati care ajuta la ridicarea coeficientului de Lumina pe teritoriul romanesc, unii din ei opereaza chiar si din afara teritoriului nostru. Unii dintre ei sunt tineri, iar misiunea lor de-abia acum incepe.

  • Gheorghe Mocanu, nici macar pe vremea mea nu se invata mare lucru la scoala despre Daco-Geti 🙂 Despre mia de ani ce sa mai zicem, sunt mult prea putine surse scrise veridice. Lumea (din actuala Romanie si din marea parte a Europei) era prea preocupata sa supravietuiasca valurilor de invadatori/migratori… Nu mai existau civilizatii foarte puternice, care sa o duca atat de bine incat sa pretuiasca artele sau stiintele, printre care si istoria. Putinii istorici ai vremii erau platiti sa slujeasca interesele si orgoliile micilor regisori pe langa care traiau. Asa ca as zice ca daca nu avem o istorie clara si cat mai completa din perioada aceea, nu inseamna neaparat ca incearca cineva sa ne-o ascunda. Spiritualitate insa ne-a parvenit destula chiar si de atunci. Daca iei o culegere de proverbe romanesti la puricat, nu ai cum sa nu vezi asta…

  • Revista Cosmos, salutari! Respect si nu sunt absolut deloc impotriva spiritualitatii voastre. Ideea e ca atat mentalul cat si spiritul sanatos verifica intotdeauna sursele din care le parvin informatiile. Mentalul le compara cu alte surse, iar spiritul foloseste intuitia. Chestia e ca, daca nu ma insel, nici Constiinta Colectiva sau cum vrem noi sa-i spunem si nici entitatile din planurile superioare nu comunica oamenilor cuvinte (indiferent cat de mestesugite, frumoase si pline de intelepciune ar fi ele) ci imagini sau idei, care trag dupa ele alte imagini sau idei si tot asa… Cred ca stiti ce vreau sa exprim aici. Acum cred ca intelegeti si de ce consider o exagerare mesajul, pe care altfel il apreciez si il consider foarte frumos, bine intentionat, plin de substanta si intelepciune si, mai ales, bine-venit in vremurile tulburi pe care le traim.

  • Salut din nou Laurentiu Nemes. Intuitia ta este foarte buna, comunicarea superioara (cea dincolo de cuvinte) in general este transpuna in imagini, simboluri si mai ales simtire. Totusi aceste trairi pot fi „traduse” in cuvinte prin intermediul constiintei, de altfel, aici se vede maestria si valoarea unui medium autentic si performant. Un factor important de care lumea uita este ca pentru a efectua un channeling de calitate, nu numai cel care receptioneaza trebuie sa aiba aptitudinile necesare unei comunicari eficiente dar si cel ce transmite informatia. Deci, cred ca trebuie sa fie un schimb energetic echitabil intre receptor/emitator. Calitatea mesajelor receptionate depinde si de felul emiterii lor. O fiinta inteligenta va folosi intotdeauna mai multe mijloace de transmisie a unui mesaj pentru a o experienta cat mai cuprinzatoare si pentru a nu lasa loc de cat mai putine interpretari. Daca sunteti interesat de aceasta fenomenologie va recomandam cartile mediumului Sal Rachele. Noi consideram ca Sal este un medium „complet” iar interferentele si distorsiunile mesajelor sale sunt foarte mici in comparatie cu alti mediumi.

  • Citez: „aceste trairi pot fi „traduse” in cuvinte prin intermediul constiintei, de altfel, aici se vede maestria si valoarea unui medium autentic si performant”.
   Afirmatia mea legata de orgolii nu avea legatura numai cu explicatiile voastre. Daca nu ati inteles unde bat, e ok. Exista acum ceva vreme Societatea Romana de Radiestezie, habar n-am daca mai pot fi gasiti. Daca da, poate ar fi o idee buna sa le faceti o vizita… Oricum, nu consider FB un mediu propice pentru continuarea discutiei… Va doresc toate cele bune!

 7. eu nu stiu cine sunt caci nu m am trezit cum ziceti voi,nici nu stiu de unde vin dar am suferit enorm si mi s au intamplat lucruri bizare.aici in Romania in care am crescut si o iubesc si mai ales iubesc acest popor atat de mult.am scris pe facebook ca pe zidul Universitatii BUCURESTI sunt scrise proverbe vechi si ca citindu le am avut senzatia unui strain care descopera o comoara.si ce credeti.?au disparut lozincile cu proverbe.am mai scris si despre buquinistii care vand carti vechi in fata universitatii. cati dintre voi au observat ca au fost interzisi ptr ca unii mi au vandut documente si carti de valoare.am fost casatorita cu un om bun care m a ajutat sa mi fac studiile.a murit cam subit acum26 de ani.am crescut singura 3 copii .la un moment dat eram necajita si plangeam si ma rugam la Dumnezeu sa ma ajute si am auzit niste voci care erau uimite si fericite.ziceau;am gasit o!.mi am zis in gand;-doamne mi au sarit mintile de atatea suparari!si vocile nu s au lasat.au zis sa ma pregatesc ca ma vor lua pana de cantatul cocosilor.copilul de 3 ani era in pat cu mine.am zis sa nu mor langa ea si m am dus in alta camera.pe la 4 am auzit niste zgomote ca si cum un aparat ar fi inconjurat casa in zbor.si se tot invarteau si ii auzeam cum se mirau.-nu putem,nu putem ,casa e din pamant si pamantul o apara.apoi lucrurile au luat o turnura SF.mi a anchilozat o mana si nici un doctor nu a reusit sa ma ajute.a venit peste un an la un biet spital de provincie un renumit specialist din Belgia,N-am gasit medicamentul prescris si mi a dat el .mi a trecut pe loc dar simteam ciudat parca eram urmarita.deci un microcip pentru o biata necunoscuta .apoi totul a luat o razna rau.copiii au fost obligati sa plece in america.pe scurt m au mutilat,mi au schimbat codul genetic,mi au facut niste operatii de translatare a sufletului pe care le numeau chemplastare au venit fizic acasa la mine si m au amenintat cu moartea daca vorbesc.banuiesc si eu ca voi fi avand vreo importanta din moment ce masoneria imi face asemenea favoruri de exceptie.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?