Drumul stelelor
© Bigstockphoto

Atât timp cât în lume va persista dualitatea specifică nivelelor 3D şi 4D, nu vom putea porni pe Drumul Stelelor.

Suntem foarte aproape de o răscruce decisivă pentru întreaga specie umană… Şi poate şi pentru întreaga floră şi faună a Pământului. Noi, oamenii speciei Homo Sapiens, am cucerit natura şi am descoperit multe dintre secretele sale, dar acestea sunt de abia 10% din tot ce ar trebui să ştim despre ea.

Chiar dacă ne înmulţim treptat ca număr de indivizi, acest aspect nu este unul într-atât de important din perspectiva zonelor unde putem locui, deoarece s-au făcut calcule şi planeta poate găzdui, fără să fie afectate alte zone ale lumii unde se pot construi oraşe, peste 40 de miliarde de oameni în următoarea sută de ani. Acum ne înmulţim mai repede deoarece ştiinţa şi tehnologia asigură o rată generală de natalitate care depăşeşte rata de mortalitate.

Dar dincolo de aceste aspecte pe care acum aproape toată lumea le ştie datorită mass-mediei, să pătrundem puţin mai departe în viitorul apropiat. Noi ca specie ne străduim foarte mult să dezvoltăm tehnologia care să ne permită explorarea spaţiului cosmic, şi dacă se poate să şi colonizăm unele planete şi sateliţi ai acestora din sistemul solar.

Asta pentru început, probabil de acum în 200-300 de ani vom reuşi ca specie să explorăm alte sisteme stelare trimiţând echipaje umane graţie unei tehnologii avansate. Şi cine ştie, poate că în următorii 50-100 de ani alte civilizaţii extraterestre să vină la contact pentru a ne oferi tehnologia necesară pentru aşa ceva. Până atunci mai este…

Deocamdată să privim la o realitate care ne poate asigura tehnologia de acest tip din perspectiva spirituală. Există la ora actuală această tehnologie de tip MaGrav, cum este numită, dezvoltată de Fundaţia Keshe pe baza documentaţiei şi schiţelor lui Tesla. Vorbim deci despre tehnologie ce foloseşte Energia Punctului Zero, despre care Tesla demonstra prin calculele sale că poate fi extrasă din univers fără costuri.

Această Energie a Punctului Zero are totuşi o problemă în a fi accesată, căci ea poate fi folosită chiar de pe acum pentru a ne croi calea de explorare chiar şi spre zone îndepărtate ale galaxiei.

Dar în ce sens se manifestă problema?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile