Începem să vedem câteva doar dintre imaginile unui amplu conflict care se duce în spaţiu, mutat temporar şi pe Pământ, între EBE-ni şi civilizaţiile benefice care ne ajută.

Iată o întrebare care sigur va stârni indignarea printre cei cunoscători într-ale paranormalului. Şi să începem dezvăluirile care vor face lumină în privinţa asta.

În octombrie 2019 în provincia chineză Jilin a căzut un meteorit care ulterior, chiar a doua zi, a fost preluat de către armata chineză şi dus iniţial într-o locaţie anume. Spunem anume pentru că ulterior impactului un grup de cercetători s-a dus să caute locul impactului, dar nu l-au putut identifica. Dacă ştirea aceasta n-ar fi fost publicată de către prestigiosul cotidian britanic “Mirror”, nu ar fi avut nicio credibilitate. Orice meteorit care cade pe Pământ lasă un crater cât de mic. Acesta însă nu a fost găsit de către cercetătorii de la Muzeul din Jilin. Din acest punct de vedere explicaţia este că armata chineză s-a deplasat rapid la locul prăbuşirii meteoritului. Dar meteoriţi cad pe teritoriul Chinei şi de obicei peste tot în lume aproape zilnic. De ce a existat o aşa rapiditate în recuperarea sa? Să vedem câteva elemente care converg către ideea unei conspiraţii la care au participat fiinţe extraterestre.

Profesorul Chandra Wickramasinghe de la Centrul de Astrobiologie din Buckingham, care este de altfel un eminent om de ştiinţă, a declarat – de unde avea el oare informaţia? – că meteoritul care a explodat în provincia Jilin din China a răspândit în atmosferă particule virale care au dus la apariţia epidemiei de coronavirus. Dacă este aşa, şi n-am avea motive să nu credem un asemenea om de ştiinţă, înseamnă că meteoritul ori a fost trimis de o altă civilizaţie ca un pachet livrat la destinaţie şi recuperat de către armata chineză, ori înalţi oficiali chinezi din guvern şi din armată au fost informaţi de către o inteligenţă extraterestră că urma să ajungă pe Pământ în provincia Jilin un asemenea „colet”.

O a doua chestiune care trebuie luată în calcul la modul cel mai serios este, după cum spune acelaşi Chandra Wickramasinghe, faptul că după ce a explodat deasupra solului, viruşii din meteorit s-au răspândit iniţial pe o bandă de latitudine nordică cuprinsă doar între gradele 40 şi 60! Ciudat, aşa e? Oricine are simpla curiozitate să verifice pe internet sau pe un atlas geografic, va vedea că banda de la 40 la 60 de grade latitudine nordică cuprinde mijlocul Asiei, continentul european şi jumătate din teritoriul Statelor Unite plus Canada. Dacă virusul s-a răspândit de-a lungul acestei benzi latitudinale, este clar că o inteligenţă extraterestră l-a dirijat, asta în afară de faptul că armata chineză a mutat rămăşiţele meteoritului la laboratorul de ultimă generaţie din Wuhan, acoperind locul impactului ca şi când nu s-a întâmplat nimic acolo vreodată. Deşi au fost foarte mulţi martori care au văzut explozia meteoritului din noaptea de 11 spre 12 octombrie 2019. Dacă o anumită civilizaţie din afara Pământului a trimis acest meteorit pentru a-i fi luat conţinutul viral de către armata chineză, putem spune că această rasă extraterestră este cea a EBE-nilor, al cărui aspect fizionomic – ochii oblici – îl regăsim la descendenta sa terestră – rasa galbenă – pe care a hibridizat-o cu milenii în urmă printr-un proces de inginerie genetică. Avem toate motivele să credem că EBE sau Micii Cenuşii, alungaţi de pe Pământ de către Pleiadeni, au folosit un meteorit încărcat cu viruşi, pe care l-au trimis pe Pământ via China ca o formă de revanşă pentru că au fost alungaţi de pe planetă. Şi astfel prin intermediul chinezilor, care au ajuns la performanţe tehnologice rivale cu cele americane şi japoneze, să preia supremaţia în lume.

Şi ca să mai aducem un argument în plus la această ipoteză, să spunem că, în urma cercetărilor desfăşurate după izbucnirea epidemei transformată în pandemie, caracteristicile coronavirusului demonstrează o abilitate care până acum nu a mai fost întâlnită la alte categorii de viruşi care provoacă boli. Dacă celulele albe responsabile cu curăţarea organismului de microorganisme nocive precum viruşii, de obicei opresc acţiunea virusului în maxim 72 de ore, în cazul coronavirusului acesta practic împiedică sau blochează funcţia de curăţare a celulei, prin care aceasta anihilează virusul. Astfel celula nu poate combate virusul şi apare infecţia care se răspândeşte foarte repede la nivelul acelui ţesut pentru că celula e forţată să fabrice în interiorul ei o clonă a virusului. De aceea epidemia s-a transformat în pandemie, fiind necesar un tratament cu medicamente specifice. Întrebările care se pun sunt următoarele: cine a fabricat un asemenea virus, care depăşeşte capacitatea genetică naturală de apărare a omului? Pentru că s-au îmbolnăvit de coronavirus şi persoane tinere care nu au avut niciun antecedent de boală. Apoi, dacă a fost fabricat undeva în afara Pământului, de ce s-a răspândit după explozie doar pe banda de 40-60 de grade latitudine nordică? Iarăşi spun că cine va avea curiozitatea de a analiza densitatea economică şi a populaţiei, va vedea că Europa şi jumătatea superioară a teritoriului Statelor Unite sunt cele mai populate şi dezvoltate economic, inclusiv zona centrală a Asiei. Devine logic! Alte argumente referitoare la faptul că acest coronavirus a fost folosit ca armă de luptă economică: 1 – pentru prima dată în istorie, în 2019 China a întrecut Statele Unite la excedentul economic; 2 – marca de telefon Huawei a depăşit în vânzări IPhone-ul americanilor; 3 – centrul de putere economico-financiar s-a transferat parţial către China, care este membră a grupului BRICS – format din Rusia, China, India, Brazilia şi Africa de Sud, iar asta nu a convenit ocultei care dirija piaţa financiară.

Pentru a veni în sprijinul unei asemenea idei şi ipoteze ca cea prezentată aici, că acest virus a fost modificat şi plantat în omenire de către extratereştrii EBE, să prezentăm un caz recent din Statele Unite ale Americii. La data de 28 februarie acest an, un pacient căruia i s-a păstrat anonimatul ca nume din propria dorinţă, s-a îmbolnăvit de coronavirus. Conform Centrului de Control şi Prevenţie a Bolilor acest caz a fost confirmat cu două zile înainte de data de 28, adică miercuri 26 februarie 2020. Informaţiile oferite de către Centrul de Control şi Prevenire a Bolilor au certificat clar că persoana infectată cu coronavirus nu călătorise în China sau ţările vecine acesteia, şi nici nu fusese expusă în vreun fel niciunui contact cu vreo presupusă persoană suspectată măcar de coronavirus! Şi atunci apare întrebarea: dacă acea persoană nu fusese deloc expusă nici unui fel de contact şi nici vreunei posibilităţi cât de mici, fie şi 0,5%, de a se contamina cu aşa ceva, atunci de unde a contactat acest coronavirus? Trebuie spus că la data publicării ştirii respective în publicaţia online “Tech Times” starea acelui pacient era severă, fiind sub o foarte atentă îngrijire şi pusă imediat sub medicaţie, aşa cum a declarat postului de televiziune CNN reprezentantul Partidului Democrat din California – John Garamendi, politician şi om de afaceri în Statul California. La momentul acestei declaraţii a lui Garamendi pacientul nu putea să vorbească deoarece se afla deja intubat pentru tratament. Directorul Centrului de Control şi Prevenire a Bolilor, doctorul Robert Redfield, a declarat că agenţia sa a explicat deja doctorilor din Statele Unite că pentru ca o persoană să se îmbolnăvească de coronavirus trebuia să călătorească în China, ori cel puţin să se afle în apropierea unei persoane care să fi fost testată şi găsită pozitiv înainte. Şi atunci, dacă nu a existat niciun fel de contact, de nici un fel, a acelui pacient cu vreo persoană care să fi fost măcar purtătorul de virus, cum s-a putut îmbolnăvi de aşa ceva într-o stare atât de severă? 

Singura explicaţie este cea a profesorului Chandra Wickramasinghe, singurul de altfel care a emis ipoteza conform căreia în spatele răspândirii acestui tip de virus se află o inteligenţă extraterestră, care nu vrea neapărat binele omenirii. Profesorul şi-a bazat ipoteza şi afirmaţia şi pe teoria panspermiei, cea care spune că ADN-ul poate călători pe meteoriţi, asteroizi şi comete până când ajung pe câte o planetă. Dar cum se face că o asemenea pandemie s-a desfăşurat atât de rapid – vă reamintesc faptul că în doar 2 săptămâni s-a răspândit foarte repede. Nici un virus, nici o epidemie oricât de gravă ar fi ea, mai ales în lumea modernă, nu se poate răspândi atât de rapid… decât dacă este ajutată! Aţi înţeles? Şi aici, deşi nu vreau să vă înfricoşez, avansez o ipoteză de-a dreptul şocantă!

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

    
Articolul precedentSufletul şi karma
Articolul următorImportanţa Mamei – Mesaj de la Sananda
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile