Acasă Blog Eclipsa Totală de Soare 21 August 2017 – Meditație Planetară

Eclipsa Totală de Soare 21 August 2017 – Meditație Planetară

5
1046

Rezultate Meditație

Meditaţia planetară din 21 august.

În urma acestei meditaţii noi, cei de la revista Cosmos, am efectuat o măsurătoare pentru a vedea câte persoane au participat la acest eveniment spiritual.

Rezultatul pe care noi l-am obţinut este foarte apropiat de cel oferit de Cobra, Lucrătorul în Lumină care a iniţiat o asemenea meditaţie având sprijinul Confederaţiei Galactice.

La această meditaţie au participat, conform măsurătorii noastre din seara zilei de 21 august, 278.000 de persoane. Un număr de altfel foarte important având în vedere că şi Cobra menţionase că este important să se atingă un număr de minim 144.000 de persoane care reprezintă masa critică astfel încât efectele acestei lucrări spirituale să determine schimbări majore şi benefice în omenire. De asemenea măsurătoarea a indicat că totalul nivelului de conştiinţă atins de cele 278.000 de persoane implicate în eveniment a fost de 4,45D. Pe site-ul său http://prepareforchange.net/…/unity-meditation-report-cobr…/ Cobra a menţionat că la meditaţie au participat mai mult de un sfert de milion de persoane, deci măsurătoarea noastră este exactă!

Fiind importante aceste meditaţii globale, vă vom ţine la curent cu următorul eveniment de acest fel.

Victoria Luminii şi Iubirii este aproape!


Schimbarea semnelor zodiacale de la Leu spre Fecioară este precedată în ziua de 21 august de o eclipsă totală de Soare, care se va forma foarte aproape, poate chiar cu unele corecţii necesare, pe gradul 29 din semnul Leului.

Este un fenomen astral, astrologic şi spiritual foarte important, având în vedere faptul că, dacă aplicăm corecţiile astronomice de rigoare, se va forma chiar pe gradul 29 anaretic, ceea ce va determina schimbări majore în destinul omenirii, dar şi la nivel individual.

Mai mult de atât, va fi ziua de 21, iar momentul de fază maximă va fi ora 21, 29 şi 57 de secunde, ora României, deci practic cifra 21 – care aduce beneficitate –  se repetă ceea ce face ca energiile acestei eclipse să fie destul de bune pentru noi românii.

Mai ales că tot pe semnul de Foc al Leului se află şi Marte conjunct cu Nodul Nord – sensul vieţii.

În afară de aceste aspecte benefice, eclipsa totală de Soare este şi un excelent moment de fuzionare a energiilor tuturor Lucrătorilor în Lumină, deoarece în această zi-seară de 21 august se va desfăşura o MeditaţieaUnităţii Spirituale pretutindeni pe Pământ.

Ca urmare este de aşteptat să se înregistreze în câmpul mentalului colectiv al omenirii un salt calitativ de conştiinţă, care să determine modificarea benefică a altor linii de viitor, pentru a duce lucrurile către posibilitatea transformării civilizaţiei umane într-una care-şi înţelege rolul cosmic şi spiritual, alături de alte civilizaţii galactice şi dimensionale.

21 august ora 21,29 de minute este startul Meditaţiei Unităţii ale cărei efecte se vor putea resimţi şi percepe, chiar şi în plan lumesc, cel puţin 2-3 luni de la un asemenea moment.

Schimbări mari se vor produce în urma acestei eclipse totale de Soare, nu doar sau nu neapărat economic, politic sau financiar, cât mai ales în conştiinţa cetăţenilor lumii.

Iată şi principalele efecte pe care le aduce eclipsa totală de Soare din 21 august:

  • Schimbări de ranguri, funcţii, poziţii sociale, de onoruri şi demnităţi, de la cel mai mic post până la cele mai importante. Mulţi pot intra pe o nouă funcţie, pe un post mai bine plătit dar şi cu responsabilităţi pe măsură;
  • Un nou început din punct de vedere spiritual, se formează noi coordonate temporale de viitor pentru cei care au făcut eforturi de evoluţie. De asemenea acest nou început se referă şi la atitudinea faţă de destin şi în raport cu propria existenţă, ca o re-structurare a modului în care acceptăm să facem schimbările necesare;
  • Mentalitatea în rândul maselor va cunoaşte o revoluţionare la nivel conceptual, în sensul schimbării conceptului legat de ce înseamnă cu adevărat Credinţa. Din punct de vedere a ceea ce oamenii credeau până acum despre religie, spiritualitate, credinţe, convingeri legate de sisteme de referinţă, toate vor fi amprentate odată cu eclipsa totală de Soare din 21 august de o transformare la nivelul gândirii conştiente. Gândirea va deveni mai limpede, luciditatea va spori la nivelul propriei gândiri şi va începe o transformare a personalităţii ce va avea ca punct de pornire latura emoţională proprie;
  • Mulţi oameni îşi vor descoperi capacităţile latente, cel puţin ca potenţial revelat în urma unei analize oferite de aparate şi personal calificat, iar acest aspect va începe să se reveleze treptat în urma eclipsei;
  • La nivelul ADN-ului personal vor fi resimţite anumite modificări, de-a lungul următoarelor săptămâni şi luni de zile, aceste modificări ieşind la suprafaţă prin stilul comportamental, modul de acţiune, precum şi în modul în care fiecare va înţelege să facă ceea ce trebuie referitor la îndeplinirea unor segmente din propriul destin ce ţin de propria evoluţie atât lumească, cât şi spirituală, aproape din toate punctele de vedere. 

Să ne pregătim cum se cuvine pentru acest moment cosmic special care poate configura un viitor pentru noi toţi aşa cum ni-l dorim: Pace, Evoluţie, Iubire!


Alătură-te și pe Facebook! Click Aici.


 

5 COMENTARII

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?