În următorii 20 de ani avem marea șansă de a ne elibera definitiv de influența malefică a ocultei mondiale. Există peste 90% posibilități ca aceasta să dispară.

Ne aflăm într-o perioadă fundamental transformatoare, cu acest Pluton retrograd spre Capricorn, unde va intra pe data de 17 iunie pentru aproximativ patru luni, mai exact trei luni și trei săptămâni, după care-și va relua mersul direct spre Vărsător unde va intra pe 21 ianuarie. Până atunci, astrul plutonian va trece de două ori peste gradul 29 al Capricornului, determinând anumite situații care obligatoriu se vor petrece în lume.

Între 11 iunie – 26 iulie și 19 decembrie 2023 – 20 ianuarie 2024 astrul plutonian va tranzita gradul anaretic 29 al Capricornului, și dacă vă amintiți noi am scris în revistă ce efecte declanșează fiecare planetă care trece peste fiecare grad 29 al fiecărei zodii, atunci când are loc un asemenea tranzit. De asemenea am scris și ce efecte are gradul 29 din Capricorn, atunci când este tranzitat: „Gradul 29 în Capricorn – Aceasta înseamnă sfârșitul unui ciclu de existențe în care individul a fost preocupat doar de realizările profesionale. Nativii pot fi nemulțumiți în actuala existență, deoarece cariera lor actuală lasă mult de dorit față de potențialul lor, iar asta provine din faptul că ei nu înțeleg că în actuala viață trebuie să-și schimbe total punctul de vedere asupra realității în care se află. O schimbare majoră în evoluție este la orizont (revista Cosmos iulie 2021).”

Cât despre influența lui Pluton la gradul 29 iată informația: „Pluton: aici vorbim de un exces al nativului în dorința sa de a realiza o transformare profundă, de a realiza ceva ce trebuie chiar dacă nu-i place, de a-şi depăşi barierele psihologice, de a fi mai ambiţios, de a se ridica deasupra dorinţelor (revista Cosmos iunie 2021)”. Deci vorbim despre niște influențe combinate care se vor exercita atât din partea gradului 29 al Capricornului, cât și din partea lui Pluton care va trece de două ori peste acest grad anaretic. Și un fapt foarte interesant este că în intervalul 19-20 ianuarie 2024, Soarele va trece și el peste acest grad 29 din Capricorn, și influența solară în acest sens este următoarea: „Soare: poate fi o problemă a nativului de a fi mai mult el însuşi, de a se centra mai mult pe propria persoană, individualitate. Pot exista probleme cu tatăl sau cu autoritățile (revista Cosmos iunie 2021)”.

Ei bine, tripla influență care se va exercita mai ales în intervalul 19-20 ianuarie 2024 își va pune amprenta pentru următorii 20 de ani referitor la modul în care va evolua omenirea. Dar mai întâi va fi intervalul 11 iunie – 26 iulie acest an. Fiind retrograd, Pluton îi va forța pe toți, indiferent de rang, poziție socială, avere sau influență – asta apropo de politicienii care fac multe jocuri pe planetă! – să adopte treptat o altă mentalitate, o nouă atitudine în raport cu felul în care lucrurile pot fi rezolvate în lume la orice nivel și în orice privință. Este cum s-ar zice startul unei noi forme de evoluție socială, care va avea ecouri în următorii 20 de ani. Pe de altă parte, putem înțelege că vor exista rămășițe ale cabalei elitiste, care nu prea ar vrea să lase din mână controlul civilizației umane, conform lui Pluton la gradul 29. Vom vedea o primă intenție în acest sens între 11 iunie – 26 iulie, poate discursuri ale unor mari președinți ai unor state foarte influente, poate declarații dure și fără echivoc ale unor politicieni de rang înalt, dar și din partea unor oameni de afaceri care nu înțeleg că civilizația acestei planete urmează să intre într-o cu totul altă fază de evoluție. Asemenea discursuri și declarații vom mai vedea în ianuarie anul viitor, iar între timp lucrurile lucrează, cum se spune în literatura spirituală.

Indiferent ce ar vrea unii sau alții, tranzitul prin gradul 29 va aduce acele schimbări care-i vor forța fără doar și poate pe oculți să le accepte. La fel pe partea societății civile vom vedea cum segmente întregi ale acesteia vor începe să militeze pentru ideile de grup, pentru stoparea acelor lucruri impuse de către oculta mondială, lucruri care nu convin indivizilor și care contravin evoluției individuale și a civilizației în ansamblu. Și ceea ce este interesant, dacă vom analiza pe decanii Vărsătorului toată treaba, este că primul decan este guvernat de către Venus, deci în următorii 9 ani vom vedea cum foarte multe lucruri care se schimbă, și care vor schimba fața lumii, țin de imagine, de estetic, de relații, de felul în care sunt prezentate și înțelese multe lucruri la nivel individual. Pentru că este semnul Vărsătorului, s-ar putea să asistăm la modernizarea imaginii obiectelor electrocasnice, a imaginii internetului, a televizoarelor și în general a tot ce ține de Uranus (mai ales că și acesta va intra din Taur în Gemeni în 2025) – telecomunicații, transporturi, industria aerospațială, computerele, telefoanele, ceasurile și o mulțime de alte lucruri mai mici. Practic în următorii 9 ani va fi o adevărată revoluție a imaginii din toate punctele de vedere, inclusiv a modei, căci vom vedea apariția unor noi curente și în acest domeniu. Desigur, nu bazaconiile prezentate pe la așa zisele festivaluri internaționale de modă, ci diferite stiluri unele chiar avangardiste din punct de vedere estetic, ce pot aduce cu costumele SF din multe filme.

Din 2029 până în martie 2036 Pluton va tranzita decanul Vărsătorului guvernat de către Mercur. Detaliile, educația, învățământul, călătoriile, comunicarea și poate și alte detalii ale societății care încă nu sunt încă suficient de active acum, vor fi impulsionate de acțiunea plutoniană. Este ca și cum Pluton aduce la suprafață din subsolul unei biblioteci publice, o grămadă imensă de cărți și informații de care nu știa nimeni pentru că era acolo în subsol, și le va aduce în stradă unde le va vedea toată lumea. Practic putem spune că din 2029 este posibil ca în multe instituții de învățământ – cum sunt liceele de exemplu – să înceapă să se predea, și asta fiind cuprinsă în programa de educație conform legilor adoptate în multe țări în acest sens, informații despre ezoterism la orele de curs liceal și la facultate. Un asemenea moment de început de introducere al ezoterismului în licee și facultăți poate fi în februarie 2033, când Soarele, Jupiter și Pluton vor fi conjuncte la gradul 14 în Vărsător pe casa 11, a legislației internaționale – Organizația Națiunilor Unite fiind simbolizat de Vărsător și casa 11 – și prin urmare se poate deduce că ceva în acest sens poate fi de bun augur. De asemenea tot atunci în 2023 va fi un nou salt al sistemului financiar bancar, în timp ce în iunie 2023 Uranus va intra în Semnul Racului. Asta poate duce la trecerea civilizației umane pe un alt nivel, o singură mare familie a națiunilor lumii care luptă, prin mijloace moderne, împotriva rămășițelor ocultei care vor acționa încă dispersat prin lume.

Monarhiile s-ar putea să dispară până în 2033, locul lor fiind luat de un fel de nouă Ligă a Națiunilor Lumii, cum a fost înainte de Organizația Națiunilor Unite. Poate fi începutul Noii Lumi Libere, prosperă și echitabilă pentru toată lumea. Cât despre cum va fi în perioada tranzitului lui Pluton în decanul al treilea al Vărsătorului, guvernat de Lună – semnificatoarea familiei și a națiunilor, vom vedea în numărul următor…         

Următorul episodEditorial – 20 de ani spre libertate! (II) >>
Acest articol face parte 1 din 2 seria 20 de ani spre libertate!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Ana-Maria

O revista foarte interesanta si folositoare pe care o cumpar in fiecare luna.Mii de multumiri !