Următorii 20 de ani sunt decisivi pentru evoluția întregii civilizații. 20 de ani în care vom parcurge cele mai mari schimbări din istoria lumii.

Iată că am lăsat în urmă primul an de după pandemie. Lumea peste tot pe planetă s-a relaxat din nou, dar în realitate, după cum se vede cam peste tot pe glob, oamenii au revenit la vechile lor obiceiuri. Aceeași nebunie de Crăciun, când toți cumpără mâncare cu tonele, aceleași urări lipsite de încărcătura sufletească, ce mai, tot tacâmu’ exact ca înainte. 

Însă vremea cum se spune vremuiește, și ea nu stă la taclale cu lumea. Dincolo de agitația acestei lumi, energiile Creației lucrează fără întrerupere, și se poate spune dintr-o astfel de perspectivă, c-ar cam trebui să ne pregătim pentru intrarea într-un alt segment temporal. Și să le zicem pe rând…

În urmă cu 248 de ani Pluton se afla tot în Capricorn, la data de 4 iulie 1776 când Statele Unite au devenit principalul pol de putere al lumii, cu democrația și avântul său originale. Era momentul în care o nouă lume se năștea, și ca dovadă că de atunci încoace Statele Unite ale Americii au fost barometrul pentru întreaga civilizație umană, precum și reperul unic al unor standarde ce vizau libertatea, democrația și drepturile fundamentale. Deci asemenea lucruri s-au petrecut pe fondul deplasării retrograde a astrului plutonian, aflat atunci ca și acum la gradul 27 în Capricorn. Ascendentul din tema natală a Statelor Unite este pe semnul Săgetătorului, ceea ce arară ca să zicem așa credința americanilor în divinitate. Desigur că de atunci încoace multe s-au schimbat în privința asta și la americani. 

Ceea ce merită punctat aici și subliniat foarte clar ca să se vadă și de pe Lună, este repetarea poziției lui Pluton. Retrograd la 27 de grade în Capricorn, la momentul Zilei Independenței americane, de data aceasta se află al același grad dar nu este retrograd în momentul prezent. Poziția retrogradă a lui Pluton la data de 4 iulie 1776. Dacă vom folosi metoda din astrologie, conform căreia un grad echivalează cu 2,5 ani, și dacă luăm în considerare că Pluton retrograd din 1776 și-a reluat mersul direct în 8 octombrie 1776, vom avea 96 de zile de retrogradare între 4 iulie și 8 octombrie. 96 x 2,5 =240. Adăugând la această cifră anul independenței americane, vom avea 1776+240= 2016. Adică anul în care a fost ales Donald Trump ca președinte al Statelor Unite, sub conducerea căruia s-au schimbat multe lucruri. Credeți că sunt coincidențe? Deloc!

Schimbările aduse de Pluton vor marca felul în care intrăm în Era Vărsătorului

Dar retrogradarea plutoniană de la 1776 vorbește despre felul în care americanii au folosit aspectul voinței pentru a-și impune supremația lor în lume, iar Donald Trump a fost ultimul președinte american autentic în acest sens. Deci Statele Unite au plătit karmic și vor mai plăti pentru folosirea incorectă a puterii și voinței. Tocmai de aceea, în prezent când Pluton se află tot la 27 de grade în Capricorn, pregătindu-se să intre în martie anul viitor în Vărsător, configurează viitoarea imagine a lumii. Dacă în 1776 astrul plutonian introducea omenirea într-o cu totul nouă eră, și de data aceasta în martie 2023 ne va purta către o cu totul altă stare de lucruri, care va fi total diferită de ceea ce a fost până acum. Gândiți-vă cu s-a transformat lumea de la 1776 încoace, sub influența americanilor, la fel se va transforma începând cu acest sfârșit de an. Chiar dacă s-a aflat în 1776 în Capricorn, Pluton a adus atunci o energie nouă, inovatoare și care a revoluționat aproape toate sistemele sociale de pe Pământ, acest val de democrație și libertate având epicentrul la americani. Și este de așteptat și de data aceasta, după o rotație completă în jurul Soarelui a lui Pluton, ca toate aceste energii însumate în cei aproximativ 250 de ani de democrație în lume să se transforme în ceva diferit. Un alt nivel de conștiință, de evoluție, de înțelegere a lucrurilor.

Este de așteptat ca să apară undeva în lume – și nu este obligatoriu să fie tot la americani – un nou sistem ideologic care să fie succesorul democrației, ca sistem social în care omenirea va trăi mai departe. Însă în prezent nu mai este cazul ca vreo țară, cum au fost Statele Unite, să-și proclame independența. Acum este vorba că omenirea va primi și un up-date, dar și un up-grade, prin asta înțelegându-se lucruri care apar sub forma unor noi ideologii, mai bune decât democrația, care vor da naștere în următorii 20 de ani unor segmente social-politice cu totul diferite de ceea ce a fost până acum. De aceea momentul echinocțiului de primăvară va marca intrarea lui Pluton în Vărsător, și de data aceasta este puțin diferit față de intrarea astrului plutonian în Vărsător în aprilie 1777. Acum Pluton intră în Vărsător mult mai devreme, ceea ce înseamnă că schimbarea în lume va veni mai devreme decât a venit din 1776 spre epoca modernă. Spre deosebire de 1776, când Neptun se afla în Fecioară, acum astrul guvernator al apelor se află în Pești. Și dacă în 1776 a schimbat mentalitatea lumii, de data aceasta împreună cu Pluton va schimba credința lumii, mai ales că în Pești, va intra și Saturn începând cu echinocțiul de primăvară de anul acesta.

Concret, poziționarea acestor planete deschide un portal energo-informațional-dimensional prin care vor începe să treacă treptat, începând cu 2023, toți cei care vor Energia Nouă, care s-au săturat de ideologiile vechi și rigide, și care și-au pus intenția să evolueze cu adevărat spre Lumina Divină a Creatorului. Foarte mulți oameni vor simți deschiderea acestui portal care va aduce întregii lumi un ajutor neașteptat. Este începutul cu adevărat al Noii Ere a Vărsătorului. Și așa este!

4.6 7 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Grozav Andreea

Democratia nu e ultima ideologie sau sistem.