Acești oculți, sunt așa zișii „noii zei” ai lumii, și se știe că zeii din vechime aveau putere doar atâta timp cât oamenii se rugau la ei.

Omenirea este un formidabil mecanism cu nesfârșite pârghii, nivele și combinații. Suntem 7 miliarde și ceva de rotițe, mai mici și mai mari, asta cu tot cu indivizii dubioși ai ocultei și servanții lor, și fiecare se învârte cu propria viteză în interiorul acestui mecanism imens.

Se pare că indivizii aceștia din ocultă sunt ca rotițele acelea amplasate la nivelele ceasornicului, unde se întrepătrund unele fragmente care determină restul de mișcări ale celorlalte rotițe, însă nu asta ar fi chestiunea principală, ci următoarea: dacă noi toți suntem niște rotițe, cine învârte cheia întregului angrenaj? Asta dacă privim tot acest ansamblu ca pe un ceas clasic. Însă, asta este o altă întrebare, pentru un alt editorial.

Vorbeam cu niște prieteni despre actuala stare la nivel mondial, și unele lucruri se petrec așa cum le-am prezis într-o emisiune pe canalul meu de Youtube, în urmă cu aproximativ o lună de zile. Iată că părțile beligerante, Rusia pe de-o parte și Ucraina și NATO pe de altă parte, caută să ajungă în perioada lunii Octombrie, când publicăm acest editorial, la o încetare a ostilităților precedate de negocieri. Deci nebunii planetei se tem că Putin le-ar da lovitura de grație, cu focoase nucleare de mici dimensiuni care afectează doar zone limitate, asta în urma scandalului cu livrarea de gaze rusești către Europa de la care a pornit întreaga tevatură. În realitate, undeva pe teritoriul Ucrainei, există la o anumită adâncime niște „Arce”, adică nave extraterestre de dinainte de Potop, și vă dați seama că miza este enormă în acest caz! Tehnologie extraterestră avansată cu cel puțin 100.000 de ani!

Dincolo de aparenţele induse de către mainstream-media, miza conflictului planetar constă în recuperarea de tehnologie extraterestră.

Dar dincolo de aspectele lumești, există ceva la care foarte multă lume nu s-a gândit încă. Și este ceva care se bazează pe chestiuni clare dovedite științific. Main-stream media, care-i prezintă pe ruși drept niște ticăloși fără suflet – vai! Cum au putut ei să-i lase pe frații lor europeni fără gaze! – este în continuare dirijată de oculți, iar știrile vehiculate de luni de zile peste tot în lume, au avut rolul de a determina creșterea unei mase de energii, specifice pentru a naște un nou egregor, alimentat de reacțiile miliardelor de oameni de peste tot din lume. De ce credeți că s-a ajuns la așa ceva? Ei bine, odată cu înmulțirea cărților editate în multe țări, inclusiv la noi și mai ales traduse, plus sumedenia de site-uri de spiritualitate de pe internet, a crescut gradul de trezire al omenirii. Ori o asemenea realitate concretă nu era pe placul oculților. Și pentru ei, n-a fost de ajuns să fure alegerile de la americani, ei trebuiau să găsească o modalitate de a recâștiga energia pierdută a maselor sociale, care după știți, din toate știrile de-a lungul ultimilor doi ani, au protestat peste tot în lume din cauza restricțiilor draconice. Este foarte ușor de înțeles că șleahta oculților își cam pierduse din putere, mai ales că de curând, dădu colțu’ una de-a lor, respectiv reptilianca șefă de la Palatul Buckingham. Și atunci, aveau nevoie de o reîncărcare pe fond vizual, deci se pare că pentru oculți, imaginea este semnificativă atunci când vine vorba de menținerea poziției lor de influență. Și pe această cale, au tot fabricat în ultimele două-trei luni o serie întreagă de minciuni pe bandă rulantă, inclusiv cu președintele ucrainean pe post de așa zisă victimă a rușilor. În realitate, Zelensky este pionul lui Soroș în Ucraina, deci a arhonilor, iar poporul ucrainean habar n-are de așa ceva, deoarece cenzura a fost la cote mari în țara vecină cu noi la nord-est.

Acești oculți, sunt așa zișii „noii zei” ai lumii, și se știe că zeii din vechime aveau putere doar atâta timp cât oamenii se rugau la ei, adică le dădeau prin rugăciune puterea lor, de la nivelul minții și sufletului. Așa procedează și oculții, adică „noii zei”, care au observat că în urma atâtor restricții, miliarde de oameni și-au retras energiile și influența oculților a scăzut. Această scădere a permis rușilor să-și joace foarte inteligent cartea împotriva globaliștilor. Au oprit livrarea de gaze către Europa. Asta a generat cumva, fie și în sinea oamenilor, un fel de simpatie ascunsă pentru ruși, și a început să se formeze un alt egregor, care-i susține pe ruși împotriva globaliștilor. Despre asemenea egregori ai globalizării am mai scris, însă devine tot mai evidentă o astfel de realitate și ne putem pune întrebarea ce anume mai pregătesc acele minți diabolice, ca să-și păstreze cu orice preț influența la nivel mondial. Pentru că multe fotografii și imagini dezvăluie discret anumite minciuni, așa cum puteți vedea în fotografie, în care consoarta fostului prinț Charles, devenit acum rege al Marii Britanii, are undeva sub gât, o stranie linie de demarcație! Este consoarta lui Charles, respectiv Camilla Parker, o clonă?? O știre din data de 12 septembrie anunța că cei doi – Charles și Camilla – și-au închis contul lor de social media, unde obișnuiau să posteze tot felul de evenimente la care participau. Și cum, așa deodată, după plecarea reginei – reptilianca șefă, și-au închis propriul cont de social media? Unii ar putea spune că „dom’le, e pentru imaginea lor, acuma dacă sunt rege și regină, nu-și mai permit să apară așa peste tot!” Dar se uită că însăși fosta regină avea contul ei, unde erau postate periodic diferite chestii la care lua parte. Deci varianta asta cade, și atunci, avem de-a face c-o întreagă schimbare de strategie a oculților, deoarece după cum se vede, le-au cam plecat mulți dintre capii lor, și se pare că sunt în degringoladă totală, mai ales cu poziția de acum a rușilor, care sunt hotărâți să curețe lumea și planeta de oculți!

Este actuala stare de lucruri o dezagregare a oculților, care folosesc deja clone în locul lor, și ei cei adevărați – adică cei cu funcții mari în ocultă, nu cei mici – încearcă să scape plecând de pe Pământ cu nave cine știe unde în galaxie? Știe Putin despre așa ceva fiind informat de către cei din Pleiade? Situația în mod oficial este incertă, dar neoficial, se cam știe că oculții care au mai rămas, își joacă ultimele lor cărți, provocând cele mai mari dezordini. Și pentru asta, se bazează pe energia mulțimilor, pe care încă încearcă s-o fure în fel și chip. Cert este altceva, și anume că rușii îndeplinesc pas cu pas programul profețiilor străvechi, care spun că rușii sunt cei care vor aduce națiile lumii la dreapta ascultare, ceea ce începe prin conflicte pe resurse. Și mai vine o mare certitudine, se apropie Marea Schimbare odată cu apropierea lui Pluto de intrarea în Vărsător. Așa că pregătiți-vă pentru muzică, dans și petrecere! Ne vom lua cu adevărat puterea înapoi din mâinile întunecaților!

5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile