Acest „Eveniment” vizează în mod direct eliberarea civilizației umane de sub nefasta influență a cabalei oculte care a controlat lumea de mii de ani.

Poate unii dintre voi ați auzit sau v-ați informat de pe diferite site-uri de pe internet referitor la ceea ce unele surse esoterice numesc „Evenimentul”. Ce este acesta și de ce are o atât de mare importanță pentru evoluția viitoare a omenirii, așa cum se vehiculează ideea în jurul său?

Există câteva surse mediumnice și esoterice, ce primesc informații în mod constant despre felul în care evoluează lucrurile pe planeta noastră. Persoane bine pregătite precum Cobra, David Wilcock, Corey Goode, Elena Danaan, Michael Salla, Randy Cramer și alții ca ei, care încă nu au ieșit public să transmită anumite informații, se referă fiecare pe bucățica sa la ceea ce se întâmplă în interiorul civilizației umane, dar și în exteriorul ei.

Una dintre secțiunile foarte importante ale acestor informații și dezvăluiri este cea care face referire la „Eveniment”. Acesta este un moment care va veni în istoria omenirii, peste 1 an, peste 5, ori peste 3 sau peste 10 ani, deocamdată nu știe nimeni exact când va fi, și vom explica și de ce. Mai ales că acest „Eveniment” vizează în mod direct eliberarea civilizației umane de sub nefasta influență a cabalei oculte care a controlat lumea de mii de ani. Momentul în care va avea loc „Evenimentul” este încă incert, deoarece manifestarea sa, ca fenomen ce va implica întreaga omenire, ține de modalitatea în care membrii ocultei, răspândiți peste tot în lume, sunt urmăriți, capturați, condamnați și poate și executați, unii dintre ei pentru crime grave împotriva umanității. Să ne amintim că Donald Trump semnase niște documente foarte importante prin care pentru prima dată în istoria omenirii se înființa o armată spațială. Rolul acesteia este de a proteja civilizația umană de eventuale invazii din partea altor rase ostile nouă. Dar scopul acestei armate este cu mult mai mult de atât.

Faptul că într-un mod atât de dement și de disperat au fost furate alegerile americane din toamna lui 2020, demonstrează că inițiativele lui Trump și ale grupării aflate în spatele său – Pălăriile Albe – erau foarte aproape de a desființa rețeaua ocultei de pe întreaga planetă. Ceea ce vrea să facă rețeaua asta acum cu conflictele din Ucraina și din alte locuri, este să amâne cât se poate „Evenimentul”. Nu vă luați după ceea ce vedeți la știri, că acești lideri politici aserviți ocultei – Biden, Macron, Merkel, Klaus Schwab și gașca – sunt foarte siguri pe ei, pentru că în realitate nu este deloc așa. Ei mimează că sunt siguri pe ei și pe agenda lor, însă adevărul este că sunt presați de stăpânii lor reptilienii să provoace cât mai multe distrugeri și tulburări, pentru a altera linia temporală a omenirii.     

Al 25-lea Ciclu Solar va culmina cu o mare transformare la nivel genetic, dar și social, astfel încât în 2025 putem atinge Pragul Ascensiunii

Acum să ne referim puțin la cronologia care duce la declanșarea „Evenimentului”. Acesta include și resetarea benefică omenirii, resetare care este imitată de oculți prin „Marea Resetare” care să ducă la finalizarea Noii Ordini Mondiale. Reluarea experimentelor de la CERN, acum când energiile care vin din dimensiunile superioare sunt mult mai mari pe planetă, denotă încercarea oculților de a fabrica iar o buclă de timp în care să mențină omenirea pe loc. Sunt disperați să rămână pe poziții. Ori deocamdată avem și o creștere a activității solare, care va culmina în 2025 cu un nou vârf de radiații mult mai mari decât până acum.

Suntem deja în cel de-al 25-lea ciclu solar care a început în decembrie 2019, când ghici ce s-a întâmplat atunci! A început pandemia cu Covrigu vieții! Vi se pare că se întâmplă complet la întâmplare asemenea lucruri? Maximul acestui ciclu solar va fi în 2025, și după cum vedeți, fără a face referire la acest fenomen, rețeaua oculților a introdus deja bau-bau-ul cu Apocalipsa climatică. Ei se folosesc de orice element, cât de mic, pentru a-și păstra cât mai pot controlul asupra omenirii. Deja clima Mamei Geea răspunde la creșterea energiilor solare prin creșterea temperaturilor, ceea ce înseamnă că Geea ca entitate vie se adaptează din mers la cerințele Soarelui. Și noi ar trebui să ne ridicăm la fel vibrația proprie, și procedând astfel vom crea din ce în ce mai mult un fel de val energetic ce se va întinde pe toată planeta, blocând treptat inițiativele oculților.

Dar „Evenimentul” mai conține și dezvăluirile referitoare la civilizațiile extraterestre, atât cele benefice, cât și cele ostile omenirii, și prin faptul că oficialii Pentagonului au recunoscut existența reală a fenomenului OZN, este un prim pas spre dezvăluirea adusă de „Eveniment”. Pe de altă parte, în spatele frontului cum se zice, se duce o luptă acerbă între rețeaua oculților, care vrea să-și mențină dominația prin banii tipăriți, și gruparea care face eforturi pentru eliberarea omenirii, grupare care pregătește un nou sistem monetar-financiar care va înlocui banii de hârtie prin introducerea echivalentului ca valoare în aur. Pentru că aceasta este adevărata valoare, cea echivalentă în aur. Și odată ce se va implementa noul sistem financiar-economic-politic, întreaga rețea a oculților va fi eliminată, iar aceștia vor fi judecați și condamnați.

O dată orientativă pentru când ar putea avea loc „Evenimentul”, deoarece și de-o parte și de alta, lucrurile se mișcă și influențează sorții de izbândă, cum se zice, luând în calcul și vârful de maxim al activității solare din 2025: în jurul datei de 20 martie la echinocțiul de primăvară. Desigur, peste toți și peste toate este Dumnezeu-Creatorul, și dacă El va vrea prin mesagerii săi ca „Evenimentul” să fie mai devreme, atunci așa va fi.

Articolul precedentFlăcările Gemene, Sufletele Pereche și Sufletele Surori
Articolul următorMesaje de la Fondatori despre Profeții
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
4.2 5 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile