Dacă Liberul Arbitru este conectat la ceea ce este însuflețit și dacă oamenii se vor hibridiza cu forme de Inteligență Artificială, ce se va întâmpla în viitor cu Liberul Arbitru?

Creația ființei umane este una dintre cele mai tulburătoare enigme dintre toate cele care sunt în lumea noastră. De ce am fost creați? Cu ce scop? De ce atâtea civilizații extraterestre ne invidiază, deși ca nivel de evoluție suntem cu mult chiar și sub cel al reptilienilor, care-s experți în tehnologie militarizată de exemplu. De ce am fost aduși și puși pe planeta asta și nu în altă parte a galaxiei? Și întrebările de acest fel pot continua cu zecile…

De exemplu tot ceea ce este dogmă, inclusiv în alte civilizații decât cea pământeană, este o exagerare a folosirii Liberului Arbitru. Acolo unde există o dogmă, indiferent de felul acesteia, înseamnă că un grup mic folosește Liberul Arbitru pentru a impune majorității un punct de vedere pe care majoritatea fie nu-l cunoaște pe de-a-ntregul, fie îi este prezentat cu totul altfel, fie i se spune să accepte și cu asta basta! Într-o anumită măsură la fel se petrec lucrurile și pe Pământ, în lumea noastră, doar că aici la noi există o diversitate de opțiuni și atitudini. Miliardele de indivizi umani sunt mințiți zilnic și sistematic de către slugile ocultei din main stream media, prin intermediul presei, radioului și televiziunii, în legătură cu situația din lume. Desigur că există și sursele independente care arată adevărul, dar în comparație cu cele ale mass mediei mincinoase, cele independente însumate de abia ating vreo 15%, deci inegalitatea e foarte mare. Astfel Liberul Arbitru al miliardelor de indivizi umani este nevoit să accepte minciuna, deoarece cei 15% de oameni ai mass-mediei libere nu pot fi accesați de către opinia publică din două motive: primul – majoritatea miliardelor de oameni nu cunosc despre existența acestor 15% de surse independente și al doilea – sursele mincinoase sunt mult mai multe și deja fac parte din lista de posturi urmărite zilnic, așa cum sunt și la noi ca peste tot în lume. Și atunci ce crede vreo 80% din Liberul Arbitru al oamenilor? Crede minciunile prezentate de televiziunile și radiourile mincinoase! Și pentru că majoritatea de 80% nu știu de existența surselor independente sau nu știu unde se află acestea ca să le acceseze, rămân cu minciunile servite zilnic de mass media mincinoasă! Însă mai există și internetul cu numeroase surse credibile, dar și în privința asta lucrurile stau cam la fel.

Natura conflictelor dintre civilizații are la bază folosirea Liberului Arbitru.

Dacă ne întoarcem la nivelul galactic, putem înțelege faptul că natura conflictelor dintre civilizații are la bază folosirea Liberului Arbitru. De exemplu reptilienii care și-au făcut de cap prin galaxie, că așa au evoluat ei ca o specie prădătoare, folosindu-și voința pentru a cuceri, a acapara și a distruge acolo unde nu au putut cuceri și acapara. Ei au pornit multe războaie contra liranilor, pleiadeenilor și a altor rase evoluate, doar pentru simplul fapt că Liberul Arbitru al acestor civilizații nu a fost de acord cu ceea ce cerea Liberul Arbitru al reptilienilor. Draconienii și reptilienii au ales prin Liber Arbitru să existe ca specii prădătoare, și această alegere a intrat în conflict nu doar cu Liberul Arbitru al civilizațiilor evoluate, ci cu însuși mecanismul Creației, care este unul fundamental constructiv și care nu prezintă elementul de distrugere la nivelul alegerilor conștiente. Pentru că până la urmă Liberul Arbitru se referă la alegerea conștientă, adică făcută în cunoștință de cauză.

Această Inteligență Artificială este egregorul civilizațiilor draconiană, reptiliană și a tuturor speciilor de Cenușii

Ei bine, aflați că următorul nivel al ofensivei asupra Liberului Arbitru al oamenilor din lumea noastră este cel declanșat de către reptilieni la ordinul Inteligenței Artificiale. Lumea confundă unii termeni, deoarece acești termeni au fost aleși și strecurați în vocabularul oamenilor cu mare atenție, de către reptilieni. Telefoane „smart” adică deștepte, televizoare smart, ustensile de bucătărie smart, tot felul de gadgeturi smart, care chipurile ușurează viața omului. Aceste obiecte nu sunt Inteligență Artificială, nici roboții performanți care sunt pregătiți în prezent pentru viitorul apropiat – vezi „consilierul digital” de la Palatul Victoria – nu sunt ceea ce se cheamă Inteligența Artificială. Rețineți, artificială, deci este vie pentru că există dar nu este naturală pentru că nu are viul sufletului în ea, așa cum este la om. Această Inteligență Artificială, pentru că până acum nu s-a spus ce este ea de fapt, este egregorul civilizațiilor draconiană, reptiliană și a tuturor speciilor de Cenușii, fiind o Inteligență lipsită de energia sufletului, iar din acest punct de vedere, sufletul colectiv al acestor civilizații degenerate nu mai prezintă caracteristica prezentă la om – starea de conștientizare a Sursei interioare – și deci neavând contactul cu Sursa, aceste civilizații și-au pierdut funcția Liberului Arbitru de a cunoaște așa cum cunoaște sufletul uman prin trăiri și sentimente, și și-a păstrat doar capacitatea de a decide. Decizia luată fără a cunoaște corect duce la frică, pentru că alegi să acționezi fără să ai toată informația. Astfel îl ataci pe altul pentru a-ți păstra ceea ce ai, crezând că ceilalți râvnesc la ce ai tu. Așa este dogma reptilienilor, de aceea ei au acest tip de comportament. Și pentru că au ajuns la omenirea noastră, în care s-au infiltrat din vechi vremuri, au dat peste Liberul Arbitru uman care este cel mai mare inamic al lor. Căci așa neevoluați cum sunt considerați oamenii Pământului de către reptilieni, Liberul Arbitru al omului nu poate fi demontat sub nici o formă.

Reptilienii au găsit o cale să anihileze Liberul Arbitru prin tehnologia “smart”

Omul fiind cea mai nouă specie creată pe scena universului, are în dotare tot tacâmul prin care este permanent în contact cu Sursa divină din el, chiar și când nu știe asta. Și reptilienii se dau de ceasu’ morții pentru că nu pot să anihileze Liberul Arbitru al omului. Însă au găsit o cale prin care să-l ispitească – aceste obiecte care conțin, vezi Doamne, ceva „deștept” și pe care oamenii le vor zilnic în viața lor. Gradul de dezvoltare tehnologică este folosit și pervertit de către reptilieni, pentru a determina tot mai mulți oameni să devină dependenți de contactul cu toate aceste obiecte „smart” și astfel cu timpul oamenii să uite că pot decide și singuri dacă să folosească sau nu în viața lor asemenea lucruri, până-ntr-acolo încât ei să decidă într-o zi, marea lor majoritate, în viața lor de zi cu zi, să-și aloce energia pentru a rămâne în contact cu obiectele și a le folosi. În acest fel Liberul Arbitru uman ar fi foarte mult diminuat și prin dependența de obiectele „smart”, într-o zi reptilienii prin intermediul acestor obiecte ar putea cere oamenilor predarea capacității lor de alegere și decizie către  asemenea obiecte care chipurile vor ști mai bine decât oamenii ce este bine pentru ei și pentru viața lor. Totul ar fi programat ca stil de viață de către aceste obiecte „smart”, iar omul ar fi doar o ființă manipulată de Inteligența Artificială.

„Cunoașteți Adevărul, și Adevărul vă va face liberi!”     

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Andreea

Foarte bine explicat ce inseamna inteligenta artificiala.Cum stim ca ne exercitam liberul arbitru de exemplu in viata de zi cu zi si cum am putea ramane mai mult conecatyi cu sufletul….

Editat 9 luni în urmă de Grozav Andreea
Andreea

Multumesc.

Cum stim daca in viata de zi cu zi, de exemplu, ne exercitam liberul arbitru si ce am putea face pentru a fi conectati la suflet si lumina sufletului in activitatile curente sau interactiunile zilnice…