Conform lui Cobra, Putin colaborează cu o facțiune din Pleiade

În mediile spirituale de pe întreaga planetă circulă informații referitoare la faptul că rețeaua ocultei se apropie de momentul ei critic de prăbușire.

Ceea ce se petrece la ora actuală în multe zone ale lumii indică faptul că ceva important se desfășoară dincolo de percepția noastră obișnuită. Și cum situația din Ucraina persistă în aspectul ei conflictual, Federația Galactică a Lumilor a decis să demareze unele manifestări pe care oamenii să le poată vedea de la nivelul solului, chiar dacă li s-ar părea ciudate sau din cale afară de stranii. Unele exemple în acest sens sunt mai mult decât necesare. Foarte de curând, mai exact în data de 23 iulie anul acesta, într-o localitate din Statele Unite localnici au putut vede ape cer, ziua în amiaza mare, un fenomen extrem de ciudat.

După cum puteți vedea în fotografie, pe cer, la o anumită altitudine se vedea o linie ca și când ceva despărțea două spații distincte, ca atunci când punem una lângă alta două margini de pagini cu desene diferite și pe o anumită porțiune ceea ce au ele pe margine nu se potrivește una cu cealaltă. Desigur mulți ar putea spune că poate fi un efect optic al momentului de dinainte de a apune soarele, pentru că lucruri relativ asemănătoare s-au mai văzut, cu fenomene ca niște linii drepte care vin de undeva dinspre linia orizontului și par a trece pe lângă sau prin nori, dar acelea sunt fenomene normale și apar din când în când. Însă aici după cum se vede este cu totul altceva, este un fel de potrivire a două margini în acea porțiune unde se află norul cel mic. Și după cum se poate vedea, sub acel nor mic în partea stângă este o porțiune de nor alb care se termină brusc acolo unde se află linia respectivă care se vede cu ochiul liber. Și un astfel de fenomen cu certitudine în perioada aceasta nu este unul singular, dar majoritatea populației fiind angrenată în tot felul de activități, nu are timp să observe așa ceva pe cer. Desigur că mai sunt și observații OZN pe timpul zilei în diferite zone ale lumii, dar la fel doar o mică parte a populației localnice observă asemenea lucruri. Sunt mult prea preocupați oamenii în societatea asta turbulentă pentru a mai observa ceea ce se întâmplă în apropierea noastră.

Dar așa cum spuneam, asemenea observații vin să confirme faptul că astfel de fenomene demonstrează că ceva de dincolo de realitatea fizică interferează cu aceasta și produce deja efecte. În mediile spirituale de pe întreaga planetă circulă informații referitoare la faptul că rețeaua ocultei se apropie de momentul ei critic de prăbușire. Cel puțin la nivel politic, după cum se derulează lucrurile între Est și vest. Și dacă ne uităm la recentele evenimente petrecute prin Europa, respectiv incendiile considerate devastatoare de prin Grecia, Spania, Italia și Franța, am putea spune că toate acestea au fost dirijate meticulos și orchestrate de către slugile ocultei. Cum așa? Ia gândiți-vă la următorul lucru. S-a spus că temperaturile în aceste țări menționate mai înainte au atins aproape 50 de grade Celsius, asta fiind cauza care a declanșat aprinderea vegetației. Desigur că pentru Europa este o temperatură destul de ridicată, între anii 2000 – 2010 înregistrându-se în multe țări, inclusiv în sudul-vestul Rusiei, temperaturi între 38-44 de grade Celsius, și sute de mii de persoane în acel deceniu au fost afectate datorită acestor dereglări climatice, dar nu s-au înregistrat incendii datorită creșterii temperaturii. Fiind vară și vegetația verde, plus condiții meteo de ploi în multe zone europene, chiar dacă s-au atins anul acesta 45-48 de grade Celsius, nu aveau cum să se declanșeze incendii. Spre deosebire de Europa, în Orientul Mijlociu temperatura obișnuită vara este de 42-45 de grade Celsius, dar culmea, acolo nu s-au înregistrat incendii de vegetație!! Cum?? Adică acolo unde este mai cald decât în Europa nu au fost incendii de vegetație?? Nu vi se pare dubios?? De ce asemenea chestiuni se petrec doar în arealul Uniunii Europene?

Asemenea evenimente considerate catastrofale și îngrijorătoare, sunt dirijate din umbră cu ajutorul sateliților de pe orbit, pentru a provoca frică și angoasă în rândurile națiunilor europene. Căci dacă menții frica în populațiile Europei, e mai ușor să manevrezi conștiințele de masă pentru a le impune apoi niște agende cu multe dedesubturi. Iar dacă se intenționează un asemenea scenariu aplicat până la finalul acestui an, este clar că principalul scop este deturnarea liniei temporale a viitorului omenirii, cel puțin pentru Europa. Pentru că este profețită demult destrămarea Uniunii Europene, liderii acestei organizații, devenită între timp relativ antiumană, urmăresc un scop comun care este acela de a se menține pe mai departe la cârma Europei într-o atitudine de totală dominare. Și așa ceva devine letal pentru întregul conglomerat al națiunilor europene.

Astrologic vorbind ne aflăm într-o perioadă în care aspectele dintre planete, pe fondul a șase planete retrograde câte sunt în perioada aceasta, blochează acțiunile celor aflați la cârma Uniunii Europene. Uranus, Saturn, Pluton, Neptun sunt retrograde, și din 5 septembrie intră și Jupiter în deplasare retrogradă, deci planete mari care țin de nivelul colectivităților umane vor avea o influență majoră asupra felului în care se vor desfășura lucrurile. Din acest punct de vedere, Uranus care reprezintă ideea de spațiu și timp ne arată unele aspecte legate de linia temporală a omenirii. Cuadratura pe care o face la Pluton din Capricorn, arată foarte clar că intențiile și eforturile ocultei de a modifica sau altera linia temporală a omenirii sunt lipsite de finalitatea dorită de acești nebuni ai planetei. Pluton semnifică oculta globală, iar Uranus liniile temporale, deci cuadratura nu permite influențarea negativă în acest sens, chiar dacă slugile politice ale ocultei fac tot ce pot în acest sens.

Pe de altă parte există disensiuni între grupările ocultei, deoarece Uranus înseamnă ONU, iar astrul plutonian – pe cei care conduc oculta, și dacă este cuadratură, este clar că nu se înțeleg în privința scopurilor lor. Deja cel puțin cam jumătate din ocultă este pa! După ce Jupiter va ieși din retrogradare, care va dura aproape 3 luni și jumătate, în 20 aprilie 2024 va realiza o conjuncție cu Uranus, dar înainte de asta, Pluton va ieși din retrogradare în 11 octombrie, ceea ce înseamnă că acțiunile ocultei în mare parte nu-și vor atinge țelul, deoarece Uranus – liniile temporale și spațiul-timp – va rămâne retrograd până pe 26 ianuarie 2024, zădărnicind multe dintre intențiile ocultei. Jupiter se va alătura lui Uranus începând din 20 aprilie 2024, ceea ce va determina o acțiune destul de interesantă. Exact în intervalul 20 – 23 aprilie cât e maximul conjuncției dintre Jupiter și Uranus, Soarele – simbolul președinților – va realiza o cuadratură cu Pluton, ceea ce poate însemna că mulți șefi de state s-ar putea să nu mai fie deloc de acord cu intențiile celor din oculta globală, în condițiile în care tot în același interval de timp Mercur retrograd va face și el o conjuncție cu Nodul Nord în Berbec. Și s-ar putea să vedem pe la multe televiziuni – și asta s-ar putea să fie marea surpriză – ca să se producă o delimitare clară a multor șefi de state importante față de legăturile lor cu cei din ocultă. Iar asta va influența mult evoluția liniei temporale în favoarea omenirii începând cu primăvara următoare. Și astfel, cum spune o vorbă, morile lui Dumnezeu macină la răstimpuri… Tic-tac… tic-tac… tic-tac…     

Următorul episod<< Editorial – Liniile temporale (Oculta vs Lucrătorii în Lumină)Editorial – Liniile temporale (Oculta vs Lucrătorii în Lumină) (III) >>
Acest articol face parte 2 din 3 seria Editorial – Liniile temporale
Articolul precedentSunt un fanatic spiritual!
Articolul următorDosarele Cosmos – OZN-urile din Bucegi
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
2.5 6 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Daniel

Foarte interesant. Continuați pana ce fiecare om va fi trezit.