Conform lui Cobra, Putin colaborează cu o facțiune din Pleiade

Liniile temporale sunt flexibile și se pot schimba în funcție de acțiunile și deciziile noastre.

În această a treia parte a mini serialului dedicat liniilor temporale, ne vom ocupa de un aspect care influențează direct dar nevăzut liniile temporale ale omenirii. De ce spunem linii temporale ale omenirii? Vedem în cele ce urmează…

Din cele mai vechi timpuri, așa cum au consemnat toate scripturile ezoterice, omului i-au fost date de către civilizațiile foarte evoluate din dimensiunile celeste ajutoare numite îngeri păzitori și ghizi spirituali. Aflate în planul subtil aceste entități iubitoare de lumină ne ajută în viața noastră de zi cu zi, și veghează ca menirea noastră să poată fi împlinită. Pe de altă parte așa cum știm tot din multe surse ezoterice, există și ființele demonice care din astralul inferior urmăresc civilizația umană, pentru a se agăța de tot felul de metehne prezente în firea umană. Și pentru că trăim într-o lume tot mai complexă și agitată, marea majoritate caută instinctiv să e întoarcă spre spiritualitate. Adică spre starea aceea în care ego-ul și problemele acestei lumi dispar. Iar confruntarea aceasta dintre ghizii spirituali/îngeri păzitori pe de-o parte și ființele demonice pe de altă parte iarăși este veche de când lumea. Cu atât mai mult în prezent acest teribil război pentru specia umană este mai acerb ca în vremurile de odinioară.

Cercetările astrofizicienilor din ultima perioadă se îndreaptă treptat către existența acestor entități, și cele bune, și cele rele, deoarece trăim vremuri în care știința cooperează cu spiritualitatea, și empiricul cu magia concretă. Astfel a fost descoperită o realitate paralelă, s-ar putea spune, și anume a acestor ghizi spirituali și îngeri păzitori care ne ajută să facem alegeri corect pe cât se poate în fiecare zi. Fiecare alegere bună de-a noastră, fiecare decizie bună și fiecare acțiune pozitivă ne conturează la nivel de individ propria linie temporală, astfel încât derularea acesteia să corespundă cel mai aproape de împlinirea menirii cu fiecare an ce trece.

Dar și de partea cealaltă a ființelor întunecate din astralul inferior există influențe, mai ales acum în epoca modernă când demonii colaborează cu reptilienii, cu specia Draco și cu unele subspecii ale Cenușiilor, pentru a influența și fura energia sufletelor umane. Prin astfel de acte de „hoție” spirituală, entitățile negative bruiază, perturbă și distrag ființele umane de la linia acestora temporală individuală. Și dați-vă seama că sunt 8 miliarde de ființe umane pe planetă, iar dacă majoritatea oamenilor vor pace, atunci se poate contura din energia lor și a fiecărei linii temporale individuale o linie temporală a civilizației umane care să ducă spre adevărata pace. Ori creaturilor întunecate nu le convine asta, deoarece n-ar mai avea ce să fure. Și atunci colaborează cu reptilienii, pentru ca aceștia să influențeze existența noastră cotidiană cu tot felul de lucruri exterioare: reclame la tot felul de produse, știri false și alarmiste, minciuni fabricate în studiourile main-stream media și alte chestii pe care le știți din prezentările din paginile revistei. De ce este atât de importantă linia temporală individuală?

     Liniile temporale individuale: o perspectivă

Linia temporală individuală reprezintă traseul unic al experiențelor și evenimentelor din viața unei persoane. Aceasta este influențată de o serie de factori, inclusiv alegerile personale, circumstanțele externe și, după cum se întâmplă în unele cazuri, de intervențiile spirituale. Liniile temporale sunt flexibile și se pot schimba în funcție de acțiunile și deciziile noastre. De aceea rolul ghizilor spirituali în privința asigurării liniilor temporale individuale este unul fundamental pentru a trăi feriți de influențele malefice provenite din astralul inferior. Și din acest punct de vedere sunt trei aspecte pe care trebuie să le cunoaștem:

  1. Îndrumare – Unul dintre rolurile esențiale ale ghizilor spirituali este să ofere îndrumare. Aceasta poate include sfaturi, viziuni sau mesaje care ajută o persoană să ia decizii mai informate, afectând astfel linia sa temporală într-un mod pozitiv;
  2. Protecție – În momente de pericol sau de incertitudine, ghizii spirituali pot interveni pentru a oferi o formă de protecție, fie ea fizică, emoțională sau energetică. Această protecție poate schimba cursul evenimentelor și poate direcționa linia temporală într-o direcție mai favorabilă;
  3. Sincronicități – Un alt mod în care ghizii spirituali pot influența liniile temporale este prin crearea de sincronicități evenimente aparent întâmplătoare care au un sens și o semnificație mai profunde. Acestea pot ajuta la orientarea unei persoane pe o cale mai armonioasă și plină de sens.

Astfel, creaturile întunecate influențează majoritatea omenirii, profitând de viciile oamenilor, de tabu-urile lor, de fricile lor, de pofte, pasiuni, patimi, obsesii, iar aceste influențe țintesc mintea umană prin diferite mijloace – sex, droguri, violuri, crime pasionale, fanatism religios, dogme de diferite feluri, filme cu diferite mesaje subliminale, spectacole în care sunt promovate tot felul de simboluri oculte etc. – pentru a produce la nivel individual și colectiv blocaje energetice. Acestea pot afecta derularea optimă a liniei temporale individuale, așa cum o prevede propriul destin, și este clar că dacă vorbim de vreo 8 miliarde de oameni, atunci bătălia pentru viitorul omenirii și pentru această planetă este cu mult mai mare și mai crâncenă decât crede lumea informată în acest sens.

Ceea ce este foarte interesant, așa cum lăsat Creatorul pentru civilizația noastră umană, este că fiecare individ, inclusiv cei răi care fac parte dintre Controlori, au de-a lungul vieții mai multe linii temporale. Toate acestea sunt variabile ale destinului, și ghizii noștri spirituali ne ajută ca prin tot ceea ce facem, alegem și decidem, să ne deplasăm de-a lungul vieții pe cea mai performantă linie temporală proprie. Și vă dați seama dacă măcar un sfert din populația lumii ar conștientiza asta, viitorul omenirii ar fi deja stabilit pe un curs fără întoarcere către o singură și mare familie umană, într-un secol 21 în care să înceapă Armonia și Prosperitatea peste tot în lume!

De aceea este esențial contactul cu ghizii noștri spirituali, pentru că ei pot ajuta la eliberarea minții și conștiinței de aspectele inutile ale vieții, de care majoritatea oamenilor se agață emoțional influențați de către spiritele astralului inferior. Ghizii pot asigura și oferi iluminare, claritate și ghidare spirituală în luarea deciziilor vitale pentru propria existență, pentru o linie temporală individuală plină de împliniri, de armonie și prosperitate!

Iar un asemenea lucru la nivelul majorității populației se poate declanșa începând de anul viitor, când Pluto intrând în Vărsător va duce schimbările produse din 1778 încoace la un nivel superior, pentru că vreme de 250 de „coca umanității” a dospit destul, iar acum trebuie să se coacă! De aceea, așa cum se spune, viitorul depinde de deciziile și alegerile fiecăruia dintre noi. Alegeți Lumina, alegeți Iubirea, alegeți Binele, și viitorul va fi pentru toți o lume a unui Paradis spiritual în care magia tehnologiei ne va deschide inimaginabile uși către Creator.       

Următorul episod<< Editorial – Liniile temporale (Oculta vs Lucrătorii în Lumină) (II)
Acest articol face parte 3 din 3 seria Editorial – Liniile temporale
4.7 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile