Conform lui Cobra, Putin colaborează cu o facțiune din Pleiade

Sunt două versiuni de linii temporale, una a ocultei mondiale care vrea o direcție spre menținerea sclaviei umane, și a doua, a națiunilor lumii în general, care vor să se debaraseze de aceste grupuri mizerabile.

Despre acest subiect am mai scris și desigur că vom mai scrie, deoarece lucrurile se schimbă de la o lună la alta, având în vedere ce se discută și ce alegeri se fac la nivelul marilor state ale lumii. Așa cum s-a convenit la ultima întâlnire NATO de acum vreo lună, se pare că „farmecul” ucrainean se risipește ca ceața de vară dimineața. Asta deoarece liderii NATO nu s-au înțeles între ei și nici n-au fost de acord cu ce le-a cerut Ucraina.

Miza acestui conflict care deja durează de un an și jumătate este una foarte mare. Laboratoarele secrete ale ocultei care sunt amplasate undeva pe partea de nord-est a Ucrainei, sunt locații unde se experimentează posibile viitoare arme bacteriologice, de parcă pandemia n-a fost de ajuns. Circulă deja zvonuri prin lumea largă cum că aproximativ 1 miliard de persoane dintre cele care s-au vaccinat au murit. Chiar dacă nu ar fi 1 miliard, ceea ce pare cam mult totuși, este un lucru sigur că zeci dacă nu chiar sute de milioane în toată lumea au plecat din lumea asta în ultimii doi ani după ce s-au vaccinat.

În timpul perioadei p(l)andemiei, a circulat un videoclip realizat în Italia, și cred că nu se mai găsește pe Youtube și veți înțelege de ce, în care o doctoriță a spus clar și răspicat despre vaccinurile Covid că vor avea un efect mortal asupra tuturor celor care l-au făcut, și că în decurs de 2-5 ani toți cei care și l-au făcut vor muri pe capete. De altfel inclusiv la noi au fost cazuri de persoane care au murit la scurt timp după ce și-au făcut vaccinul. Unul dintre aceste cazuri este cel al fostei handbaliste de la Rapid, Ecaterina Mihaela Drăghici, care a decedat la o lună după vaccinare, iar un alt caz la fel de semnificativ este cel al unui pilot de avion de pasageri român, care a făcut vâlvă în presa națională după ce a murit de asemenea după ce s-a vaccinat. Desigur se poate spune că alții care s-au vaccinat n-au murit, dar există un sâmbure de adevăr în astfel de chestiuni, ceea ce înseamnă că într-adevăr ceva există în interiorul acestor vaccinuri.

Vom explica imediat ce poate fi.

De curând Elon Musk, celebrul miliardar care deține compania privată „Space X”, a declarat că implantul Neuralink, pe care l-a pregătit vreme de câțiva ani ca și „gadget” care-ți poate conecta sistemul neuronal la internet, are în structura sa funcțională ceea ce se cheamă femtomiți. Ca să înțelegeți ce componente ultra miniaturizate are Neuralinkul, un nanometru înseamnă 10-9, iar un femto înseamnă 10-15, deci de zeci de ori mai mic decât nanometrul!! Și cine își pune un Neuralink, pentru a se mândri cu așa ceva, habar n-are că niște chestii extrem de minuscule îi vor umbla prin cap și prin tot corpul!! Bașca faptul că pot fi controlați și dirijați, deoarece acești femtomiți conțin un program încărcat în ei, care la momentul potrivit se va descărca în rețeaua neuronală a individului. Ce se urmărește de fapt dincolo de trâmbițatele promisiuni a unei vieți mult mai bune pentru toți oamenii, în cazul în care vor accepta cine știe ce păcăleli cu tot felul de „jucării” care să fie atașate corpului și minții umane?

Actualmente ne aflăm pe o linie temporală care încă are în ea două versiuni, una a ocultei mondiale care vrea o direcție spre menținerea sclaviei umane prin intermediul Inteligenței Artificiale, și a doua, a națiunilor lumii în general, care vor să se debaraseze de aceste grupuri mizerabile care consideră că li se cuvine să dirijeze omenirea prin orice mijloace. Aceste două versiuni se află foarte aproape de o scindare definitivă, dar deși nu poate fi evitată, așa cum nu poți opri Soarele să răsară, se pare că oculta face orice ca să amâne scindarea, în ideea că ar putea găsi o soluție de compromis cu Mesagerii Luminii Creatorului.

Cu toate că la ora actuală situația civilizației umane este îmbunătățită progresiv, datorită intervenției Federației Galactice a Lumilor, și s-au făcut arestări ale unor persoane cu funcții importante din politica mondială și din afaceri – în locul lor funcționând deja clone! – restul de trepăduși ai ocultei, adică servanții care au rămas în multe segmente sociale și duc orbește planul stăpânilor lor la îndeplinire, unii dintre aceștia care au și funcții mai ales în complexul militar american ține legătura cu Dark Fleet – Flota Întunecată dirijată de reptilieni. De la această Flotă Întunecată primesc direct ordine cum, ce și când să facă, un exemplu în acest sens fiind conflictul din Ucraina. Acest conflict reprezintă cel mai important aspect pentru ocultă, deoarece el reprezintă un cumul de energii de frică, de ură, de dispreț, de îngrijorare, menit să mențină energia maselor din Europa și America de Nord pe un nivel corespunzător liniei temporale care convine ocultei, adică cel de control și dominare. De aceea cei din ocultă nu vor să-l încheie, deoarece n-a fost vorba niciodată de gazul rusesc, ci de dominare și control!

Pe de altă parte există Federația Galactică a Lumilor, care ajută omenirea prin intermediul pleiadeenilor se află în spatele frontului rusesc. Civilizația din Pleiade are la bază simțul dreptății și cinstei, de aceea toate eforturile pleiadeenilor – care colaborează cu rușii pe partea de tehnologie militară – sunt îndreptate către curățarea „mlaștinii” ocultei, și astfel fiind curățată pas cu pas, omenirea va beneficia în cele din urmă de un climat social, politic și economic curățat de elementele ocultei, și din acest punct de vedere acest efort susținut conturează o altă linie temporală de viitor, una în care civilizația umană este eliberată de sub nefasta influență a ocultei lacome și disprețuitoare. Între aceste două linii temporale, între care se dă această teribilă luptă pe frontul nevăzut din afara Pământului, dar și aici pe planetă, se află interferența Inteligenței Artificiale.

Partea negativă reprezentată de ocultă vrea să hibridizeze specia umană cu orice preț, pentru a împiedica eliberarea ei, deoarece au nevoie în continuare de energia sufletelor noastre. Astfel a forțat mare parte din omenire să se vaccineze, vaccinurile conținând cel mai probabil femtomiți care rămân în corpul celor vaccinați, și în momentul în care s-ar instala rețeaua mondială 6G, toți cei vaccinați și care au supraviețuit, vor fi manevrați foarte ușor prin anumite frecvențe la care vor răspunde femtomiții din corp. Și oamenii se vor trezi că fac lucruri care nu intenționau să le facă, și să aleagă așa cum nu și-au propus. Acest plan este combătut intens de Rețeaua Lucrătorilor în Lumină, prin multe operațiuni și activități specifice care au ca scop trezirea spirituală a oamenilor oriunde pe planetă, prin demascarea minciunilor ocultei. Și după cum se poate observa din sincopele servanților ocultei și a planurilor lor – vezi recentul summit NATO unde nu s-au înțeles – linia lor temporală se prăbușește într-un mod accelerat, până va face implozie. Iar această implozie va începe odată cu intrarea definitivă a lui Pluton în Vărsător în ianuarie anul viitor.

Următorul episodEditorial – Liniile temporale (Oculta vs Lucrătorii în Lumină) (II) >>
Acest articol face parte 1 din 2 seria Editorial – Liniile temporale
Articolul precedentNoua Ordine Mondială, nazismul și infestarea reptiliană
Articolul următorChiron și rana de evoluție (III)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
4.4 17 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Emilia
Emilia
23 zile în urmă

De mare importanță și utilitate această revistă! Felicitări și mulțumiri!

Elena
Elena
22 zile în urmă

Mulțumesc pentru informațiile utile pe care le găsim în aceasta revista. Merita cu prisosință 5stele.

IO sunt!
IO sunt!
22 zile în urmă

7n singur amendament : K.Swab, a afirmat, dupa ce a ieșit din biroul guvernului canadian ca Merkel, Trudeau Putin fac parte din generația tânără a…… (cauta și găsești și pe Wiki), mai apoi, in China au loc conferințe gen Davos, întocmai cum au loc și în India sau Africa de Sud . Așadar, cine cu cine se lupta?

IO sunt!
IO sunt!
22 zile în urmă

Un singur amendament : K.Swab, a afirmat, dupa ce a ieșit din biroul guvernului canadian ca Merkel, Trudeau Putin fac parte din generația tânără a…… (cauta și găsești și pe Wiki), mai apoi, in China au loc conferințe gen Davos, întocmai cum au loc și în India sau Africa de Sud . Așadar, cine cu cine se lupta?