În epoca modernă, „Minotaurul” simbolizează orice chestiune folosită de către main-stream media pentru a speria populaţia la nivel global.

Întreaga omenire traversează vremuri turbulente, în care scena mondială este atât de divizată între multe grupări. Pe de-o parte sunt cei care sunt grupați generic sub denumirea de întunecați, cu toate ierarhiile lor și cu facțiunile respective, și pe de altă parte sunt cei grupați de partea luminii, la fel, poziționați în diferite zone ale lumii, și care conlucrează reciproc pentru binele lumii, deși și între ei există diferențe de opinii, de puncte de vedere și de felul cum ar trebui să aibă loc derularea Planului Divin pentru omenire.

Actuala situație a devenit și mai complicată – de parcă nu era suficient de încurcată după ce au fost furate pe față alegerile din Statele Unite din urmă cu 2 ani – odată ce a izbucnit conflictul din Ucraina. Căci război, nu poate fi numită această fugăreală între ruși și ucrainieni, ca la Tom și Jerry. Dacă era război, întreaga Europă participa cu tehnologie militară și cu trupe aduse în zona Ucrainei, dar și Asia – China, Belarus și alte țări aliate. Dar este doar un conflict regional.

Dacă vă mai amintiți, în cei 4 ani ai administrației Trump lumea peste tot pe glob intrase într-o fază de relaxare accentuată, deoarece președintele Trump refuzase să mai susțină conflictele în fostele zone teatre de război, așa cum făcuseră predecesorii săi. Și omenirea a răsuflat ușurată. Chiar au fost 4 ani fără conflicte! Așa ceva nu putea fi admis de către gruparea ocultei, pentru că riscau să piardă controlul asupra civilizației umane. Așa că au dat lovitura cu furtul alegerilor din Statele Unite, după care au pregătit pandemia cu vaxul. Dar lumea și-a dat seama de manevră și în multe țări ale lumii s-a protestat masiv. Ei bine, credeți că s-au potolit? Ei știu cum să procedeze, lasă o perioadă de acalmie în lume, exceptând conflictul din Ucraina, și vor trece cumva la alte prostii. Drept urmare, omenirea se află ca în legendele grecești, într-un labirint, precum Tezeu și prietenii săi, care au găsit ieșirea înapoi din labirint datorită ghemului de sfoară, dat lor de Ariadna. Așa și cu omenirea.

Firul de sfoară este învățătura spirituală existentă la ora actuală în întreaga lume, de la Zen și confucianism, până la creștinismul ezoteric și gnosticism. Acestea ne ajută să regăsim firul înapoi către ieșirea din situația în care civilizația umană a fost împinsă de acești nebuni care sperie lumea cu Minotaurul din labirint. Dar ce este acest Minotaur modern? Este bau-bau-ul aruncat în fața ochilor, în opinia publică mondială, pentru a speria lumea cum că „vedeți că dacă nu ascultați și nu faceți cum vă spunem noi, vă mănâncă Minotaurul”. Altfel spus, omenirii i se tot spune că nu poate ieși din acest labirint, pentru că în calea ieșirii stă Minotaurul. În cazul de față, Rusia și Putin, sunt folosiți de către ocultă pe post de Minotaur, de sperietoare pentru omenire. Și că, nu-i așa, ca să se poată ieși din starea asta, trebuie omorât Minotaurul.

Doar că în realitate lucrurile stau exact invers sau cu totul altfel. Minotaurul este de fapt folosit ca o frică indusă opiniei publice mondiale, prin canalele mass-mediei aservite ocultei, și precum în legendă, pentru ca eroii să poată reveni la ieșirea din labirint, cei care acționează pentru binele omenirii trebuie să înfrunte Minotaurul și influența sa asupra lumii. În cazul de față, în realitate, Minotaurul este chiar gruparea ocultei, care stă între omenire și ieșirea ei din actuala stare de sclavie.

Cine a citit legenda Minotaurului, știe că cei care intrau în acel labirint auzeau mugetul înfricoșător al acelui monstru. La fel, omenirea tot aude „mugetul” administrației americane actuale, aude „mugetul” de la Bruxelles al Uniunii Europene, și cu toate că pare destul de teribil acest „muget”, n-ar trebui să ne temem de ceea ce vor cei care mugesc în felul acesta. Chiar dacă la fel ca Minotaurul această Uniune Europeană vrea să pară înfricoșătoare, și poate fi și agresivă uneori în acțiunea ei de a ne impune unele lucruri, nu este cazul să ne facem probleme. Pentru că dacă în legendă Minotaurul a fost învins, prin perspicacitate și curaj, întocmai trebuie să ne comportăm cu toții pentru a scăpa de influența nefastă a Uniunii Europene.

Ca să limpezim apele într-o anumită măsură, să spunem că aspectul acesta al omenirii aflată în labirintul înfricoșător al Minotaurului este redat de tranzitul lui Pluton prin semnul Capricornului. Vreme de 18 ani astrul plutonian, care mitologic vorbind, este reprezentantul lumii subterane, zeul Hades din mitologie fiind personificarea sa, s-a aflat în semnul de Pământ al austerului Capricorn. Dacă vorbim de subterane, vorbim de labirint și este clar că vreme de 16 ani, de la criza din 2008 până când va intra definitiv Pluton în Vărsător în 2024, omenirea a fost târâtă efectiv prin acest „labirint” al manevrelor subterane ale ocultei. Pentru că din alt punct de vedere, Pluton semnifică și suma tuturor grupurilor care alcătuiesc gruparea numită generic „oculta”, Illuminati, Chimera etc. Pluton fiind un fel de Minotaur în raport cu omenirea, în timp ce labirintul este reprezentat de semnul Capricornului. Fiind guvernat de către Saturn, acest semn de Pământ ne-a arătat prin tranzitul astrului plutonian prin el că Divinitatea ne-a pus în toate posturile pe care le-am traversat vreme de 16 ani, astfel încât să prindem curaj și înțelepciune și să găsim soluția ieșirii din labirint. Iar soluția este în noi și odată cu intrarea lui Pluton în Vărsător – fie și parțial, pentru că apoi va avea o deplasare retrogradă către Capricorn după care va reveni în Vărsător – vom avea noi ca întreagă omenire confruntarea finală cu Minotaurul. Prima va fi în 18 ianuarie 2023, când Soarele va fi conjunct cu Pluton în Capricorn la gradul 28, iar Mercur și Uranus vor fi retrograde în Capricorn și Taur, iar a doua va fi în 20-21 ianuarie 2024, când din nou Soarele va fi conjunct cu Pluton, odată la gradul 29 în Capricorn – grad anaretic, și apoi la gradul 0 și ceva minute pe Vărsător. Este foarte posibil ca bătălia decisivă împotriva Minotaurului se va da în ianuarie 2024. Deoarece Capricornul reprezintă restricția, iar Vărsătorul libertatea, odată cu data de 21 ianuarie 2024 omenirea va începe să fie eliberată de sub nefasta și îndelungata influență a Minotaurului care a ținut lumea în frică și sclavie sub multiple aspecte. Și cum se spune pe la noi, în cele din urmă omenirea va lua mino/taurul de coarne!              

3.8 4 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile