Odată cu intrarea lui Pluton în Vărsător și a lui Saturn în Pești, trezirea spirituală a oamenilor se va accelera, ceea ce va duce la o atitudine din ce în ce mai ostilă a globaliștilor.

Odată cu echinocțiul de primăvară Pluton a intrat în Vărsător, pregătind condițiile pentru următorii 20 de ani în care va schimba practic aproape toate aspectele societății planetare.

Să nu credeți însă că o asemenea trecere către alte tipuri de manifestare ale societății planetare se va face fără pierderi de diferite feluri. Cu toate că de la mijlocul verii acestui an se va întoarce într-o mișcare retrogradă înspre Capricorn, pentru a da răgaz lumii să-și rezolve ultimele chestiuni de ordin karmic din Vechea Energie, astrul plutonian ne va pregăti astfel pentru începutul anului următor, când va intra definitiv în semnul Vărsătorului.

În același timp cu intrarea lui Pluton în acest semn revoluționar de Aer, Saturn a intrat la rândul său în Pești, semn pe care-l va parcurge vreme de 2 ani. Timp în care va realiza o foarte importantă conjuncție în luna martie 2025 atât cu Neptun, cât și cu Nodul Nord. La acea dată, respectiv după echinocțiul de primăvară din 2025, Pluton se va afla la gradul 3 în Vărsător. Fiind semnul guvernat de către Uranus, care este corelat cu toate tipurile de dezvoltare tehnologică, putem spune pe de-o parte că vom asista la o anumită proliferare a acelor dispozitive care includ Inteligența Artificială, iar pe de altă parte, există posibilitatea majoră ca omenirea să beneficieze de o deschidere extraordinară față de Divinitate – Creatorul, Dumnezeu, Sursa, numiți-o cum vreți – datorită faptului că în Astrologia Inițiatică Pluton și Uranus fac pereche la nivelul chakrei creștetului. Aici este necesară o mențiune, pentru ca să înțelegeți anumite aspecte în acest sens.

Marea majoritate a oamenilor de pe Pământ nu au chakra creștetului activă și mai ales nu o au activată. Ea funcționează la parametrii minimi la marea majoritate a oamenilor, în sensul că este menținută conexiunea cu Energia Vieții care vine din Univers de pretutindeni. Fiind deci relativ închisă sau „adormită”, această chakră odată deschisă va permite miliardelor de ființe umane să înceapă să înțeleagă altfel viața. Vor începe să priceapă mult mai bine ce înseamnă Dumnezeu și toată panoplia de informații corelate cu această noțiune. Astfel se va putea manifesta o trezire în masă. Această Trezire vor să o împiedice globaliștii, deoarece ei se tem foarte tare de așa ceva, pentru că odată ce Trezirea în masă se produce, ei își vor pierde puterea de a controla lumea. Și cum pot ei reuși așa ceva? Prin a atrage lumea în implicarea și interacțiunea cu Inteligența Artificială, în sensul imprimării unei dependențe a oamenilor față de asemenea dispozitive și situații. Recent în sprijinul unei asemenea realități în prezenta expunere vine inaugurarea cu atâta pompă a „consilierului digital” de la Palatul Victoria, unde primul ministru a dialogat în direct – iar chestia asta a fost transmisă de posturile TV centrale și naționale – cu acest „consilier digital” denumit Ion, o anagramă a cuvântului „noi”.

De asemenea industria obiectelor „smart” adică deștepte ia amploare tot mai mult, mai ales în ceea ce privește telefoanele, ceasurile și televizoarele „smart”. Sub acest concept ți se oferă tot felul de așa zise facilități, care are fiecare un preț mic, dar toate astea când le aduni dau o sumă destul de mare care-ți poate crea probleme la nivelul bugetului personal. Și tu, pentru că vrei să beneficiezi de tot mai multe facilități din acestea, vei da banii în continuare, în loc să te deplasezi personal să iei telecomanda televizorului și să-l pornești, în loc să te deplasezi să apeși întrerupătorul pentru lumina din cameră și așa mai departe. Este vorba despre specularea, din partea celor care servesc oculta și prin aceasta Inteligența Artificială, acestui aspect al omului – comoditatea.

Desigur, dezvoltarea tehnologică ne poate ușura extraordinar de mult existența, din multe puncte de vedere, dar este foarte important să fim atenți la toate aceste aspecte pentru a nu ne lăsa atrași pe neștiute către o latură a vieții care ne poate determina existența într-o sclavie mascată. Astfel suntem în pragul unei noi revoluții, industriale aș putea spune dar de un nivel superior celei anterioare, care – dacă suntem vigilenți – ne poate aduce o dezvoltare a civilizației fără precedent cu foarte multe aspecte benefice sau – dacă nu suntem vigilenți – care se poate transforma într-o capcană letală pentru evoluția noastră ca specie și ființe.

Deja vedem că se pledează pentru înlocuirea în anumite funcții a omului cu Inteligența Artificială, și poate peste 2-3-4 ani vor fi instalate în multe posturi – la recepția hotelurilor, în aeroporturi, la case de bilete și de pariuri, în diferite posturi și funcții cu grad moderat de risc asemenea roboți, și treptat oamenii și-ar putea pierde în multe domenii posturile, fiind înlocuiți de către roboți sau de către hibrizi oameni-robot. Adică oameni care acceptă să-și înlocuiască diferite părți din ei, doar pentru a putea trăi mai mult sau pentru a fi mai performanți! Este și acesta unul dintre aspecte! Și atunci putem vorbi despre faptul că deja, prin toate aceste aspecte susținute și propagate de către globaliști, a început un război al artificialului împotriva viului, a mașinii împotriva omului. Desigur că pentru acum nimeni nu poate susține și dovedi că omul ar fi scos din cursă la modul incorect de către robot, dar este de abia începutul. Să nu uităm, așa cum relata Edgar Cayce în lecturile sale despre ultima perioadă a Atlantidei, că distrugerea acelei civilizații a pornit tocmai de la o chestiune foarte asemănătoare. De unde știm noi, de exemplu, că deja mulți lideri politici mondiali nu sunt deja niște clone robotice organice care au copiat aspectul originalelor? Dacă lucrurile ar sta așa, atunci cei din spatele unei asemenea realități dispun deja de mijloacele necesare pentru a începe fenomenul robotizării umane în întreaga lume. Uitați-vă de exemplu doar la președintele american Biden. De la senilul care își uita vorbele în discursurile sale a devenit un Biden coerent, și la vârsta sa se poate spune că niciun tratament „minune” nu poate avea efecte atât de mari într-un timp atât de scurt. Rezultă că este un model robotic organic, aceasta poate fi explicația și dacă este așa, atunci lucrurile sunt mai avansate decât credem noi. De aceea oculții vor să-și împingă agenda mai departe, cu următoarele faze pe care vor să le implementeze. Iar declanșarea fățișă a unui asemenea război spiritual, a artificialului împotriva viului, am putea-o vedea începând cu vara acestui an, când s-ar putea să apară la nivel mondial noi legi impuse omenirii.

Întrebarea este: cum va reacționa specia umană la o asemenea amenințare subtilă?

4.6 5 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Elena

Foarte pertinent articolul!
Cam așa stau lucrurile. Speram ca Universul sa intervină.