Odată cu intrarea lui Pluton în Vărsător, în 23 Martie 2023 ora 15:09 ora României, întreaga lume va începe să se schimbe.

Actuala stare de lucruri cu Marte în deplasare retrogradă în semnul Gemenilor ne oferă indicii destul de clare referitor la ceea ce s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat. Spun „s-ar putea” și nu „se va întâmpla”, deoarece astrele predispun, dar oamenii dispun ce vor face cu alegerile și deciziile lor.

Însă Marte este și zeul războiului în mitologia vechilor neamuri europene, și în astrologie el reprezintă tot ceea ce înseamnă arme de foc, arme contondente, uniformă, acțiune și decizie militară, dar și foc, explozii, agresiune armată și conflict purtat la cote agresive. Din data de 31 octombrie astrul marțian a intrat în deplasare retrogradă, iar aceasta se va termina de abia pe 12 ianuarie 2023, iar efectele sale principale le vom comenta în acest articol.

Fiind planetă de foc și deplasându-se în semnul de Aer al Gemenilor, Marte s-a aflat și se va mai afla în cuadratură cu Neptun retrograd din Pești, și de asemenea în cuadratură cu Jupiter care a fost și el conjunct cu Neptun dar și retrograd tot în Pești până pe 22 noiembrie. În același timp astrul marțian se află în trigon cu Saturn din Vărsător.

Ce înseamnă aceste aspecte?

Este evident că un Marte retrograd, planetă de Foc în semn de Aer, se comportă întocmai ca un butoi cu explozibil, inflamând aparent situația. Dar lucrurile nu stau deloc așa, deoarece influența agresivă marțiană este temperată de cele două planete mari, Jupiter – diplomația și negocierile și Neptun – credința și nevoia de pace. Influența lui Saturn din Vărsător, unde astrul saturnian are o acțiune benefică de deschidere către inedit pe toate planurile, mai domolește agresivitatea marțiană. Însă toate aceste aspecte ne pregătesc de fapt pentru intrarea lui Pluton în Vărsător, Marte fiind octava inferioară a astrului plutonian. Dacă Saturn nu s-ar fi aflat în trigon cu Marte, pentru a tempera cronologic o serie de evenimente cu tentă agresivă, omenirea ar fi cunoscut o escaladare primejdioasă a situației care există la ora actuală.

Să vedem din perspectiva energiilor dimensionale ce ne spun aceste aspecte astrologice.

Marte în Tarot este semnificatorul cărții Turnul, deci intențiile inițiale ale celor care se confruntă din perspectiva militară erau acelea de a se bubui serios între ei ca părți combatante. Asta apropo de evenimentele din Ucraina. Jupiter în Tarot este semnificatorul Roții, lui Neptun în revine Spânzuratul și lui Saturn – Lumea. Dacă până la momentul conjuncției cu Jupiter efectul lui Neptun, prin semnificația Spânzuratului, era aceea de sacrificiu datorită cuadraturii cu Marte – Turnul care se prăbușește, și știm de la jurnalele de știri câte s-au întâmplat din primăvară până-n toamnă, odată cu conjuncția cu astrul jupiterian lucrurile au luat o direcție mai bună. Roata din Tarot guvernată de Jupiter a arătat că până la conjuncția cu Neptun, lucrurile erau cum se spune „în jos”, iar odată cu conjuncția cu Neptun, lucrurile au luat-o „în sus”, asta însemnând începutul unor rezolvări, iar semnificația Spânzuratului s-a transformat din noțiunea de sacrificiu în cea a necesității unei noi perspective. Iar dacă Saturn guvernează cartea Lumea, prin trigonul cu Marte ajută la schimbarea treptată a mentalităților dintre părțile beligerante în cursul conflictului. Din această perspectivă putem spune că lucrurile au fost mai bune decât erau ele planificate să se petreacă, adică mai rău de atât. Iar aspectul de trigon dintre cei doi aștri – cel marțian și cel saturnian – care implică Lumea și Turnul, devine dintr-o dată foarte sugestiv, dacă ne gândim la intrarea lui Pluton în Vărsător. În Tarot astrului plutonian îi este echivalentă cartea Judecata, care aduce transformări la toate nivelele și acțiunile planetelor explicate mai devreme se petrec înainte de a intra Pluton în Vărsător.

Din perspectiva perioadelor de retrogradare putem să mai spunem următoarele lucruri. Câte zile a fost o planetă retrogradă, atâtea zile influența sa retrogradă se va exercita după încheierea deplasării retrograde. Altfel spus, în timpul deplasării retrograde se pot obține lucruri mult mai repede, mai bine și mai direct decât în timpul deplasării normale a planetei respective. De exemplu anul acesta Neptun este retrograd până pe 3 decembrie, din data de 28 iunie, deci 158 de zile. Jupiter a fost și el retrograd vreme de 98 de zile, iar astrul marțian este retrograd pentru o perioadă de 43 de zile. Asta înseamnă că după ce ies din mișcarea retrogradă, efectele retrogradării lor se vor exercita vreme de 158 de zile în privința lui Neptun, vreme de 98 de zile – Jupiter și vreme de 43 de zile în privința lui Marte. Și din această perspectivă putem lua ca reper momentul în care astrul marțian va intra din nou în deplasare directă, respectiv 12 ianuarie și din acel moment efectele retrogradării sale se vor adăuga la cele neptuniene și jupiteriene. Va fi un adevărat show de consecințe care se vor abate mai ales asupra celor care au stârnit conflictele.

Deci din 12 ianuarie vom avea 43 de zile în care, până pe 24 februarie adică în zodia Peștilor, multe chestii de tip marțian se vor petrece. Este foarte posibil ca rapiditatea cu care vor acționa efectele retrogradării marțiene să dea peste cap complet toate cancelariile politice ale lumii, mai ales că în perioada menționată Jupiter va fi în Berbec și va realiza un sextil dinamic cu Marte din Gemeni, în timp ce Pluton se va afla deja la gradul anaretic 29 din Capricorn, încă din data de 11 februarie când va fi conjunct cu Mercur. Este o primă influență a astrului plutonian, care-i va determina pe toți și toate structurile globaliste, monopoliste și corporatiste să facă ceea ce nu le convine să facă. Pentru că intervalul 11-14 februarie poate aduce un blocaj foarte mare tuturor acestor segmente ale globaliștilor, care între 11-12 februarie, pe fondul energiei marțiene din Gemeni, va determina ieșirea la lumină a unor mari secrete care au fost ascunse omenirii. Ceva va răsufla undeva în mass-media și este foarte posibil ca să apară o știre șoc – un personaj politic marcat de semnul și energia zodiei Scorpion! – ce va trezi omenirea către începutul saltului în conștiință. Este primul dintre semnele viitorului care ni se vor arăta treptat și prin care se va devoala Marea Minciună Globalistă.

5 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Emil

Creatorul Suprem/ Creatoarea Suprema Zeita, deja nu mai au rabdare cu “nebunia” rasei umane ..O sa fie mult mai rapid si mai dureros .