Distrugerea Atlantidei a fost provocată de decizia Fiiilor Luminii de a-i distruge pe Fiii lui Belial, care construiseră un fel de Inteligență Artificială pe bază de cristale.

Ne aflăm într-o perioadă de confluență a multor evenimente, atât ale trecutului ca și consecințe asupra viitorului, cât și ale prezentului asupra viitorului apropiat, precum și ale viitorului asupra trecutului și prezentului. Credeți că toate aceste aspecte care aparent par separate nu se intersectează permanent între ele? Ooo, dar se intersectează și încă într-o măsură foarte mare.

Să vedem ce s-ar putea întâmpla dacă noi ca civilizație ne-am lăsa trași într-o direcție inadecvată de către cei care conduc Sistemul. Pentru a înțelege sensul informațiilor prezentate aici, revenim un pic la istoria Atlantidei, pentru a înțelege că slujitorii întunericului, grupați de-a lungul mileniilor sub aceeași umbrelă a dominării, controlului total și sclavizării, și-au perpetuat cu perseverență principiile negative din generație în generație, împotriva Fiilor Luminii. Am putea spune că din perspectiva acestui conflict dintre bine și rău, în accepțiunea istorică a omenirii, nu este nimic nou sub soare. Unii împotriva celorlalți, epoci diferite, aceiași actori dar de fiecare dată pe alte scene, cu alte „haine”, dar cu aceleași roluri. Dintr-o asemenea perspectivă, este fundamental să pricepem că în cele din urmă un asemenea conflict, cel puțin aici pe Pământ, va trebui să ajungă la un final dincolo de care slugile întunericului să nu mai poată acționa vreodată contra evoluției civilizației umane.

În vremea din urmă a Atlantidei, societatea care exista atunci s-a divizat tot mai mult datorită scindării provocate de către Fiii lui Belial. Celebrul medium american Edgar Cayce spunea într-una din lecturile sale din 19 aprilie 1944 despre perioada aceea că „Marea Preoteasă atlantă era păstratoarea și ocrotitoarea „pietrei albe”, datorită căreia numeroase popoare, prin vorbele și faptele lor, erau în deplină concordanță cu „Conștiința Universală”. Intuiția extrem de dezvoltată îi ajuta pe atlanți să prevadă viitorul și „să citească în adâncul sufletelor”. Cu timpul, spiritualitatea atlantă a stagnat. Atlanții în mare parte au început să uite esența lor divină, gândindu-se numai la viața lor trecătoare. Au pierdut, astfel, treptat în marea lor majoritate „darul dumnezeiesc” care îi hărăzise a fi un popor precursor în multe domenii.  

Deci vedem că la ora actuală se cam întâmplă o repetare a acelui scenariu atlant, căci în prezent există acești Fii ai lui Belial care sunt reprezentați de către globaliști, și Fiii Luminii reprezentați de Lucrătorii în Lumină. Și după cum ați putut constata în ultimii ani mai ales, există o dezvoltare tot mai accentuată a Inteligenței Artificiale, îndeosebi pe ramura roboților care mai nou iau chip uman și copiază prin programul introdus în memorie comportamentul uman. La asta mai adăugăm acele comunități din Occident care se vestimentează fistichiu cu tot felul de accesorii, care se manifestă zilnic prin marile metropole ale lumii. Și dacă v-ați uitat la multe dintre articolele publicate de revista noastră în ultimii 2-3 ani, și la unele site-uri de pe internet care conțin tot felul de informații, există această tendință a globaliștilor de a imprima o direcție de excentritate în comunitățile menționate, punând prea mult accent pe imagine și corp, și mult mai puțin sau aproape deloc pe suflet. Cu alte cuvinte se repetă conflictul ideologic și social din vremea din urmă a Atlantidei. Este același război al celor ce folosesc influența și lumina rece a minții împotriva celor care vor să păstreze lumina caldă a sufletului în interiorul ființei umane.

Din acest punct de vedere, spre deosebire de vremea Atlantidei, în epoca noastră modernă Fiii lui Belial dețin pârghiile sistemului. Dacă în Atlantida Fiii Luminii conduceau societatea, acum în vremea noastră sunt ceilalți care o conduc, și de aceea aparent le este acum mai ușor să continue cu programul lor de corupere a ființei umane la nivelul conflictului dintre minte și suflet. De asemenea le este mai ușor să ademenească mare parte din populație cu această idee amăgitoare a necesității hibridizării ființei umane cu roboții.

De curând s-a spus la știri că fix pe data de 1 Martie la guvern primul ministru a inaugurat funcția de consilier virtual căruia i s-a dat și un nume – „Ion” – al cărui rol este acela de a aduna de la cetățeni diferite plângeri, sesizări și alte chestii ce privesc viața socială a orașului. Am pus numele în ghilimele deoarece o entitate virtuală, precum acest „consilier virtual” nu este o ființă vie cum este omul. Dar însăși funcția de stocare a tuturor acestor chestii în memoria acestui „consilier virtual”, care arată ca o oglindă digitală pe care apar litere digitale și care are și o voce umană înregistrată pentru comunicarea răspunsurilor, poate duce la escaladarea unei asemenea mașinării digitale care, în timp, s-ar putea să genereze situații foarte dubioase în activitatea celor responsabili de frâiele țării la nivel executiv. Și dacă s-a făcut asta la noi la guvern, care suntem o țară modestă la nivel economic în comparație cu altele, imaginați-vă că poate în alte mari capitale europene deja a fost instalat un astfel de „consilier virtual” care poate fi precursorul preluării guvernării în viitorul apropiat. Asta vor Fiii lui Belial, o lume și o societate chipurile digitalizată pentru binele omenirii, care să degreveze munca a milioane și milioane de oameni din structurile guvernamentale peste tot în lume. Așa ar putea începe dictatura Inteligenței Artificiale, care și-ar impune dominația și supremația asupra ființelor umane. Și dacă ar fi lăsată să se dezvolte, că așa se consideră că această IA se dezvoltă pe măsură ce învață de la oameni, atunci s-ar ajunge la un moment dat în viitorul apropiat ca ființele umane să fie decăzute din drepturile lor fundamentale de către felul în care Inteligența Artificială ar interpreta legile, într-o formă lipsită de specificul sufletului – acea trăire unică ce face posibilă înțelegerea factorului uman – și întreaga civilizație umană ar fi tratată ca o specie care ar trebui să se mulțumească cu poziția de slugă față de Inteligența Artificială. Poate doar unii care ar accepta să servească drept aghiotanți în cârdășie cu această IA să nu fie tratați ca niște slugi obediente.

Și acum bomba: distrugerea Atlantidei a fost provocată de decizia Fiiilor Luminii de a-i distruge pe Fiii lui Belial, care construiseră tot un fel de IA pe bază de cristale. Era singura posibilitate de a pune capăt răului și degradării ce invadase viețile atlanților. De aceea fiecare dintre noi este responsabil de alegerile și deciziile luate referitor la ce vrea în viitor, pentru propria persoană și pentru societate în general, ca să evităm din nou o aceeași catastrofă care de data asta ne-ar șterge definitiv de pe planetă…    

4.8 5 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

7 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Axinte Vasile

Cine a fost și este acest Belial??

Iancu Mircea

Cata fabulatie! Nu ar strica sa puna si lucrarea din care a tras concluziile!

mircea

Multi nu stiu ce se intimpla .. dar de ceva timp , a aparut un nou post de TV – ALEPH , unde oamenii simt ceva nefiresc , deranjant ( genericul si prezentarea stirilor si informatiilor are loc tot timpul intr o lumina alba fluorescenta unde prezentatorii cu tunsori si coafiuri din filme SF , prezinta intr un stil rece , metalic , ca niste roboti aproape fara sa clipeasca ……Se incearca indepartarea si se implementeaza , si la noi denaturarea caldurii fiintei si a sufletul uman , prin influente si luminile reci ale mintii ptr a ne obisnui sa fim condusi de dictatura inteligentei artificiale …

Ilie

Daaa, si eu cred ca ne indreptam acolo,,,,,,

Marius

De post poveste.

Emil

Rasa umana este intr-un mare impas, datorita reptilienilor si slugilor acestora . Depinde numai de noi ce va fi !: Alegem mancatoriii de insecte, sau normalitatea .

Valdemar R.

Vinovații principali, globaliștii, e o indicație prea… globală, prea vagă. Din rândurile acestora trebuie delimitați cei care au fost numiți, în Biblie, fariseii sau învățătorii de lege (deci nu e de blamat întreg poporul evreu!) care l-au vânat pe Iisus pe perioada întregii sale misiuni pământești și au insistat pentru crucificarea lui. Iar ei sunt o parte din ”nucleul dur”, (cel vizibil!) care anterior a declanșat distrugerea Atlantidei și căruia i s-a dat șansa karmică de reparare a gafei catastrofale anterioare. Însă, foștii fii ai lui Belial reîntrupați în Iudeea, nerecunoscând-l oficial pe Fiul Omului – desigur, știau foarte bine cine este El!!! – au picat testul…
Evident, ”bunii” și ”răii” au fost și mereu sunt instrumentele planului Divin (deseori schimbă rolurile între ei în diverse reîntrupări or, mai mult, manifestări în formă umană aparținând ACELEIAȘI supra-ființe sau Adhyatma se manifestă ca aparent dușmani… sunt lecții, teste, misiuni etc!)
Așadar Atlantida trebuia, mai exact ERA NECESAR să fie distrusă pentru a face loc civilizațiilor ulterioare până la noi, iar ceea ce trăim zilele astea face parte, cu toate ororile și nedreptățile strigătoare la Cer (!), din necesitatea cosmică. Acuma, depinde de fiecare în parte cum ne poziționăm în raport de aceste evenimente, și cam aici e cheia, care pornește de individual spre grup! Furtuna e la fel de necesară ca și linistea de după – ambele, în tandem, formează Armonia!