În contextul actual geopolitic, este posibil ca o țară/națiune să rămână cu adevărat neutră și dacă se implică în mod activ, știe să facă alegerea corectă și potrivită?

Acest mesaj se adresează atât Lucrătorilor în Lumină, cât și celor care au ca menire Trezirea Colectivă din somnul cel de veci. Având în vedere evenimentele recente, există o tendință printre cei care lucrează cu informație spirituală să adopte în conștiința lor un nivel de „neutralitate” la ceea ce se întâmplă în lume.

Următoarea idee s-ar putea să vi se pară ușor controversată.

Din punct de vedere al stărilor umane, Neutralitatea este diferită de echilibru, non-dualitate și obiectivitate. Pe scala conștiinței Hawkins, nivelul de Neutralitate se află la mijloc, între stările de conștiință joase și stările de conștiință înalte, fiind un liant de legătură între Curaj (nivelul în care ne conștientizăm fricile) și Intenție (nivelul în care ne luăm viața în mâini). Este important să medităm la acest lucru, deoarece Neutralitatea implică potențial neexplorat. E ca și cum rămâi în stază, fără posibilitatea de a-ți continua progresul și evoluția. Nivelul Neutralității poate să fie într-adevăr confortabil și satisfăcător, dar nu neapărat util și semnificativ, mai ales atunci când ai de luat o decizie concretă de viață. În starea de neutralitate permiți influențe atât din partea binelui, cât și din partea răului, deci din acest punct de vedere, deși realitatea este nuanțată, vei rămâne într-o zonă gri, fără rezoluție. Mai devreme sau mai târziu, unele evenimente exterioare pot să-ți influențeze Liberul Arbitru, fără să mai existe cale de întoarcere.

O altă recomandare înțeleaptă ar fi să investim cu chibzuință energie emoțională în anumite credințe, opinii sau evenimente, deoarece dacă acestea se dovedesc a fi false (deși există așteptări), sănătatea psihică se poate deteriora și mai mult. Adevărul poate să fie cu totul și cu totul diferit față de ceea ce credem noi. Adevărul poate fi chiar șocant, urât, deranjant, dar cu siguranță eliberator! Fiecare individ are propriul său nivel de înțelegere, însă a înțelege o idee, nu este tot una cu a cuprinde acea idee. Rețineți, adevărul este omniprezent și cuprinde toate nivelele de înțelegere, de aceea soluția la această problemă este simplă. Cu cât nivelul de conștiință este mai rafinat și mai complet, cu atât poți accesa în mod direct Sursa Adevărului, diminuând astfel zgomotul informațional și fluctuațiile emoționale care ne afectează discernământul.

Poți fi neutru până când ți se cere ceva…

Datorită evenimentelor perturbatorii recente, un număr destul de mare de lucrători în Lumină preferă să rămână neutri la anumite situații sociale, pentru a nu-și perturba câmpul energetic. Acest lucru poate fi util pentru o anumită perioadă de timp, ca proces de recalibrare, până când fiecare își reevaluează parcursul Menirii sale. Însă sufletele care renunță la dreptul divin al Liberului Arbitru, sau aleg în neconformitate cu Menirea lor, vor „scădea în vibrație” și vor suferi automat procese karmice. Aici nu-i vorba că te judecă Dumnezeu, este despre propriul angajament față de tine însuți. Aduceți-vă aminte de momentele când v-ați promis ceva fără să vă țineți de cuvânt. Toate acele sentimente de slăbiciune și neputință se vor multiplica atunci când menirea de pe Pământ se va încheia. Mulți lucrători în Lumină vor ajunge înaintea unor Consilii de Lumină (5D-6D) dintre care culmea, fac parte în mod direct la nivel de suprasuflet! Cea mai aspră judecată este întotdeauna judecata de sine. De aceea Prim Creatorul, unul dintre cele mai înalte aspecte ale Sursei, ne roagă să avem mai multă încredere în noi înșine. Rugămintea Lui este să ne aducem atenția, ori de câte ori putem, deasupra capului în zona Coroanei și să invocăm Raza Aurie sau Raza Violet. Astfel, vom permite un flux mai mare de inspirație și intuiție divină cu propriul Sine Spiritual. Această Lumină are o tonalitate foarte înaltă, un fel de „iii” prelung și subtil, asemănătoare unui cor de voci angelice.

Închei prin a spune că matricea energetică a anului 2022 ne forțează într-un fel sau altul să facem o ALEGERE. Că alegi adevărul, că alegi o anumită tabără sau că alegi să-ți schimb stilul de viață, este tot o alegere. De aceea contemplați următoarea idee. În contextul actual geopolitic, este posibil ca o țară/națiune să rămână cu adevărat neutră și dacă se implică în mod activ, știe să facă alegerea corectă și potrivită? Primul pas este să știi ce vrei.

Vom alege Lumina, Adevărul și Noul, sau vom alege întunericul, iluzia și vechiul?

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile