Din păcate, piramidele din Egipt au devenit niște morminte răsuflate, niște bombe temporale, la propriu.

Există enorm de multă informație despre piramide și mai ales despre Marea Piramidă din Egipt. Fără îndoială că piramidele sunt printre cele mai misterioase și importante structuri megalitice din întreaga istorie recentă a Pământului, începând cu civilizațiile din Lemuria și Atlantida și până în zilele noastre. În general, majoritatea cercetărilor se concentrează doar pe aspectele matematice, astronomice și filozofice și mai puțin pe aspectele spirituale. De aceea există câteva aspecte importante ținute mai la șest, despre care nu se discută în zilele noastre.

Știm că oamenii în general, mai ales cei spirituali, sunt foarte atrași de piramide, în special de Marea Piramidă, fiind considerată și una dintre cele Șapte Minuni ale Lumii. Pe undeva e normal, deoarece în jurul piramidelor s-a creat și un fel de publicitate extravagantă, un fenomen de marketing excesiv pentru promovare, turism și bani. Există în continuare anumite secrete, unele dintre ele ascunse, pentru a nu distruge imaginea sacră a piramidelor. Totuși, cu timpul, aceste secrete în loc să ajute, ajung să fie nocive. Veți vedea imediat de ce…

În urma unui experiment în care am testat mărețul Efect de Piramidă, am ajuns la câteva concluzii interesante. Ce să-i faci, intuiția are câteodată nevoie și de confirmări. Folosesc o piramidă din cadru de metal suflată cu aur pentru conductibilitate. Deși arăt un pic ridicol, o pun ocazional pe cap, pe post de “releu dimensional” la meditațiile colective. Ei bine, în tot acest timp, am cules din noosferă câteva idei năstrușnice.

Efectul de Piramidă este real și paraconfirmat, asta-i clar. În schimb, am făcut câteva măsurători radiestezice în ceea ce privește (EBF-ul) Energia Benefică Fundamentală a Piramidei lui Keops și nivelul Hawkins, acum, în prezent dar și în trecut, în variantă originală. Pentru că Marea Piramidă a lui Keops – și vorbim de ea, pentru că este cea mai cunoscută – cu timpul, s-a degradat în proporție de 30-40%!

Marea Piramidă a lui Keops s-a degradat în proporție de 30-40%!

Piramidele au fost create cu precizia unui ceas atomic. Coincidență? În niciun caz. Acest lucru ne arată că scopul construcției era unul foarte precis și nicidecum ceva trântit la nimereală! Oricine a lucrat cu piramidele știe că sunt asemănătoare unor construcții vii, cu rol rezonator. Piramidele se acordează imediat la câmpul electromagnetic al unei ființe vii. Încetinesc îmbătrânirea, reglează ritmul circadian și corectează diferite dezechilibre. Prin intermediul lor, se pot accesa dimensiuni superioare de existență, iar în vremurile antice, Marea Piramidă era un instrument folosit la Ascensiunea Spirituală. De aceea piramidele n-au fost construite de sclavi, din simplul motiv că aceste construcții erau sacre, iar conștiința “operatorului” trebuia să fie una pură, nealterată de stări de vibrație „joasă” precum frica sau furia. Este vorba de Efectul Observatorului. Între timp, gândiți-vă numai la câte jafuri și blesteme s-au petrecut în interiorul acestor piramide și cu ce fel de energii sunt impregnate.

Piramidele n-au fost construite de sclavi

Varianta originală a Piramidei lui Keops avea un strat de calcar lustruit care reflecta lumina soarelui aproape perfect. În prezent, acest contur energetic exterior este inexistent. Vibrația din Marea Piramidă a scăzut de la 540 Hawkins cât avea la acea vreme (Serenitate și Bucurie) la 250 Hawkins (Neutralitate, deci energii fluctuante) având un indice EBF de doar 50% (posibil cu timpul să scadă și mai mult)! Ceea ce vedem în prezent este un instrument grav avariat și deteriorat! Chiar dacă geometria interioară este păstrată în mare parte, conturul energetic de la suprafață este distrus. E ca și cum v-a luat cineva pielea de pe voi. Pentru obiectivitate, sunt sigur că energia locului se poate testa și c-un simplu senzor Sputnik de la Bio-Well.

Părerea mea sinceră este să evitați piramidele egiptene și pe cele din America de Sud, mai ales pentru activitățile spirituale. Dacă totuși vă duceți la piramide (treaba fiecăruia de ce), setați-vă întotdeauna o intenție clară. Ce caut eu aici cu adevărat? De exemplu, piramidele din America de Sud, calibrează și mai jos ca vibrație, deoarece sunt impregnate cu ritualuri de sacrificii umane. Da, sunt frumoase, sunt impozante, sunt încărcate de istorie milenară. Unii dintre noi am avut vieți anterioare în acele zone, karmă de vindecat și alte chestiuni de rezolvat. Cu toate acestea, riscați să vă fragmentați sufletul sau chiar să vă îmbolnăviți. Cei care fac inițieri la astfel de piramide deteriorate sau contactează diferite entități și planuri dimensionale, pot avea surprize neplăcute sau se pot trezi cu aura parazitată și comportamente ciudate.

Piramidele din America de Sud, calibrează și mai jos ca vibrație, deoarece sunt impregnate cu ritualuri de sacrificii umane

Din păcate, piramidele au devenit niște morminte răsuflate, niște bombe temporale, la propriu. În prezent, piramidele au ajuns să fie folosite fix pentru alte scopuri față de cele pentru care au fost create inițial. Nu numai că vibrația construcției este dizarmonică, dar gândiți-vă la energiile dubioase care s-au perindat de-a lungul istoriei fără să existe o “curățare” în prealabil. Dacă totuși vă aflați la piramide și vreți să trimiteți vindecare sufletelor și locurilor din zonă, lucrați cu energia zeiței Isis, dar NUMAI prin chakra inimii. Lucrați pe simțire pentru a tria entitățile bune de cele discutabile.

O să închei prin a vă spune că Sarmisegetuza și Sfinxul calibrează la 400 Hawkins (Înțelepciune), respectiv 450 (Iubire). Am mai spus-o și cu alte ocazii. Strămoșii geto-dacilor au lăsat multe mistere și taine care transcend forma și timpul, de aceea ele trebuie căutate mai întâi cu sufletul și abia apoi cu mintea. Nu spun să dărâmăm piramidele, Doamne ferește! Spun doar să fim mai conștienți. N-avem de ce să bâjbâim după iluminare prin alte părți. Piramidele au fost construite de către Atlanți și au peste 25.000 ani vechime, iar de la Potopul lui Noe, civilizația din acea zonă s-au dus pur și simplu în cap. Egiptul era o civilizație prea frumoasă, prea înfloritoare și a trebuit să fie distrusă și transformată în deșert de către reptilienii menționați în Tăblițele de Smarald ale lui Thoth. Din același motiv și la noi se vrea același lucru.

Spiritual vorbind, avem tot ce ne trebuie în România, iar asta înseamnă adevăratul belșug! În următorul episod vom vorbi despre piramidele din America!

Următorul episodEfectele nocive ale piramidelor mayașe și aztece >>
Acest articol face parte 1 din 3 seria Efectele nocive ale piramidelor antice
4.9 8 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Andreea

Mi-a placut subiectul articolului si mi-ar placea articole pe teme similare si despre alte obiective turistice din alte tari cum ar fi Grecia si Acropola sau tarile latine, nordice etc…

Coco

Cu exceptia capitolului privind degradarea piramidei, restul informatiilor sunt bazaconii.

Tolek

Asta e parerea ta! Si faptul ca ai adus 0 argumente, arata ca parerea ta este si mai bazaconie!

Niai

Un articol foarte bun si controversat… dar pentru cei care viziteaza piramidele pentru a-si etala egoul si importanta de sine, nu vor realiza diferentele