Piramidele din America de Sud sunt amprentate ca energie cu sacrificii umane care pot pune în pericol psihicul și starea vizitatorilor.

În episodul trecut spuneam că piramidele n-au fost construite de sclavi. Sub nicio formă inițiații din acele vremuri n-ar fi permis persoanelor cu intenții dubioase și stări psiho-emoționale “joase”, să construiască monumente și temple sacre, din simplul motiv că astfel de persoane sunt purtătoare de vibrație, hai să-i spunem, dizarmonică. Piramidele și templele construite de ființe cu intenții impure, n-ar fi funcționat aproape deloc sau și mai grav, ar fi avariat ecologia noosferei.

În cercurile spirituale se știe deja că piramidele au fost instrumente de ascensiune spirituală și nicidecum morminte, cel puțin nu așa cum definim noi mormântul în ziua de azi. Cu toate acestea, vibrația piramidelor a scăzut drastic de-a lungul timpului, piramidele Mayașe și Aztece aflându-se în fruntea topului codaș. Vibrația lor a scăzut între 150 și 175 Hawkins. Cu alte cuvinte, locul este impregnat cu frecvențe joase de dispreț, furie și ură, nivele care nu susțin viața. Oare ce a condus la această decădere spirituală, având în vedere că inițial, piramidele din America de Sud calibrau la 530 Hawkins (Bucurie, Transfigurare și Seninătate)? Cum a putut o civilizație să treacă de la perfecțiune la dezintegrare? O civilizație care a marcat oficial calendaristic (Calendarul Mayaș) anul 2012 ca fiind trecerea de la Lumea Veche la Lumea Nouă…

Istoria este atât de încâlcită și ciuntită că nici nu știi ce să mai crezi. Ei bine, nici în cazul acesta nu puteau să lipsească din schemă faimoșii zei. Acești “zei” au apărut, și-au făcut de cap, au lăsat ceva cunoaștere în urma lor, apoi și-au văzut de drum, unii dintre ei amestecându-se printre oameni. Cei care au rămas aici, “băștinașii”, au dus zestrea genetică mai departe fiecare cum s-a priceput mai bine. Ceva totuși s-a rupt. Arheologii spun că civilizația mayașă ar fi dispărut subit, din motive încă necunoscute. Unii spun c-ar fi ascensionat în alt plan dimensional, alții spun c-au fost distruși în urma unor cataclisme. Cel mai probabil, odată cu această rupere temporală, templele și piramidele au rămas abandonate. E interesant cum niște vestigii sacre, cu vibrație înaltă, ajung de-odată niște puncte de atracție morbidă și practici de sacrificii umane. Cineva a vrut să repornească aceste dispozitive megalitice în speranța că vor atrage din nou atenția vechilor zei? Întrebarea este, cum pornești un motor daca n-ai combustibilul potrivit?

Știm că piramidele sunt asemănătoare unor baterii, unor generatoare de energie rezonantă. Foarte multe clădiri și temple mayașe erau vopsite cu roșu. De ce? Pentru că lumina roșie (culoarea roșie), dintre toate culorile, are lungimea de undă cea mai lungă și frecvența cea mai joasă. Roșul este asociat cu vitalitatea și este o energie densă. Ca să încarci o baterie, ai nevoie și de un “încărcător”, adică de un generator care să producă această energie psi. “Acidul de baterie” în acest caz, este sângele ființelor vii.    

Cu cât amenințarea este mai mare, cu atât impulsurile neuro-emoționale sunt mai puternice, iar cu cât vibrația este mai joasă, mai densă, cu atât energia va persista mai mult, adică va rămâne stocată în aura locului unde a fost eliberată inițial. Frica oferă cel mai puternic și intens impuls. Acest tip de energie este extrem de nocivă dar foarte puternică și mai ales, disponibilă! În acest caz, n-ai nevoie de cine știe ce cunoaștere, ai nevoie doar de niște senzații care să creeze agonie. Așa au început ritualurile de sacrificii în masă, ritual care mai nou s-a mutat în underground, practicat în grupuri din ce în ce mai reduse, la nivel de elite și societăți secrete. 

Probabil la început au fost sacrificate doar animalele, numai că animalele nu conștientizează atât de mult pericolul. Oamenii, în schimb, prin conștientizare, își pot amplifica senzația de spaimă, deoarece sunt conștienți de ceea ce urmează să se întâmple. Așa că s-a trecut la ființele “create după chipul și asemănarea lui Dumnezeu”. Sângele curgea șiroaie. Ritualurile aveau loc la solstiții, simbolizând întoarcerea zeului suprem. Sacrificiile se realizau printr-o lovitură în piept, la chakra inimii, cu un cuțit din obsidian negru și sticlă vulcanică. Obsidianul este asociat cu chakra rădăcină (vitalitate și forță de viață), absoarbe energiile negative și oferă protecție celui care realizează sacrificiul. Sângele era acumulat în anumite vase și boluri speciale din alabastru (prezente în mai multe temple din lume), un mineral special folosit pentru a menține sângele acumulat într-o stare nealterată.

Energia fricii și emoțiile mulțimilor erau amplificate de către piramidă. Pe măsură ce sângele se acumula în vasele speciale pentru colectare, prin anumite mișcări ale brațelor, preoții redirecționau energia eliberată de mulțime către sângele acumulat. Atunci când câmpul energetic ajungea la o anumită densitate, preoții consumau sângele, intrând în transă. Fiind în vârful piramidei, preoții deveneau un fel de dispozitiv radionic prin care controlau masele. Linda Jane Hansen, explică în detaliu acest fenomen într-o lucrare publicată la Universitatea din Denver, “Aztec Human Sacrifice as Entertainment?” Robert Monroe și David Wilcock au denumit aceste fluide eterice declanșate la suferință “loosh”. Și fac o paranteză aici. Părerea mea este că celebrul adrenocrom este de fapt un fel de inhibitor folosit pentru a combate efectele adverse ale consumului de sânge în ritualurile satanice.

Acum, e posibil ca aceste ritualuri de sacrificii să n-aibă vreo legătură directă cu civilizațiile originale mayașe și aztece. Mai mult ca sigur aceste civilizații au fost parazitate în decursul istoriei de alți “zei” sau chiar de către alte ființe interdimensionale din planurile astrale și eterice. Din anumite puncte de vedere, apariția conchistadorilor spanioli a dus la stoparea unui scenariu foarte întunecat pentru noosfera Pământului. Această latură întunecată ar fi putut să transforme lumea într-un fel de Mordor însetat de sânge. Cu toate acestea, practicile satanice, deși poate nu chiar la aceeași intensitate, au continuat și mai târziu. Războaiele Mondiale și lagărele de concentrare sunt un exemplu în acest caz. Câmpul de luptă se mută constant din planul fizic către cel energetic. “Avantajul” unui astfel de război, este, că, oamenii nu prea înțeleg ceea ce se întâmplă în realitate. Treptat, pentru oameni, albul devine negru iar negrul devine alb. Cu alte cuvinte se produce o schimbare a valorilor fundamentale, etice și naturale.

Dacă vă duceți în locuri, temple sau construcții unde au existat masacre și sacrificii umane, nu stați mai mult de 10-15 minute. Sub nicio formă nu meditați în aceste locații sau aura voastră va deveni contaminată. E valabil și pentru piramidele mayașe sau aztece. La prima vedere, parazitarea aurei nu pare să aibă efecte imediate. “Decantarea” informațională în corpurile subtile și în fizic necesită ceva timp. În funcție de vibrația fiecăruia, simptomele sunt diverse. De la un ego exacerbat până la boli mintale. Și nu doar atât, le mai cari și-n colectiv! Întrebarea este, chiar ai nevoie să te sincronizezi cu astfel de energii și forme gând? Decide pentru tine…

Următorul episod<< Efectele nocive ale piramidelor din EgiptMecanica Energetică a Piramidelor >>
Acest articol face parte 2 din 3 seria Efectele nocive ale piramidelor antice
3.8 8 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Anu

Best!

Elena

Da! Ai dreptate cu empatizarea energiilor negative din piramide sau alte locuri cu încărcătura energetică negativă.
Am fost in vara precedenta intr-un sit in Albania intr-o excursie de-o zi slava Domnului și eu simt energiile terestre foarte puternic.Imediat mi-a venit sa vomit, acest simptom îl am eu cu greață in DANTIENUL INFERIOR, când sunt in locuri telurice sau energii toxice,am plecat de acolo imediat din sit. Dar pe persoana cu care eram l-a atacat energetic foarte rău. A făcut o criza de-o agitație nejustificata cu frici, furie si disperare.
Situl era circular asemenea Coloseumului , ca un trunchi de con cu baza mică jos si in zonele circulare energiile sunt mult mai puternice.
Cu multe aprecieri
Elena!