Camera Regelui avea drept scop fie reînvierea, fie regenerarea, fie deplasarea către un alt sistem planetar! Da, ați citit bine! Un alt sistem planetar! Dar cu ce?

Enigmaticele piramide egiptene cunoscute acum în toată lumea au fost studiate decenii la rând. Dincolo de aspectul lor atât de maiestuos, și dincolo de descifrarea limbajului vechilor egipteni, Marea Piramidă încă își păstrează unele secrete și unul dintre acestea îl vom explica aici, pe baza informațiilor pe care le deținem până în momentul de față.

Despre efectul de piramidă se cunosc suficiente detalii, astfel încât să fie autentificată prin intermediul mai multor experimente științifice. Recente cercetări efectuate de diferite echipe de savanți, precum și de echipa de la serialul „Extratereștrii antici”, au scos la iveală alte mistere! Chiar dacă s-a descoperit de exemplu că sub Marea Piramidă era pompată apă, în urmă cu mii de ani, pentru a produce un câmp de rezonanță în masa blocurilor de piatră, explicațiile s-au oprit la anumite nivele de la care mintea umană nu poate pune cap la cap elementele problemei. De ce aveau nevoie de apă pentru rezonanță? Și cum au reușit să descopere așa ceva ca efect fizic? Cercetătorii nu știu deocamdată răspunsul la asta, însă pentru noi, misterul se devoalează deoarece deținem pârghiile cunoașterii spirituale.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

5 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Paul

Este foarte interesant.