Ei sunt aici!
© TebNad / Bigstockphoto

Dacă Ei sunt aici de sute de mii de ani, de ce odată cu dezvoltarea noastră ca specie raţională şi inteligentă, nu şi-au dezvăluit treptat prezenţa?

De multe ori în istoria lumii oamenii s-au întrebat dacă ceea ce fusese observat, şi anume prezenţa OZN-urilor ca apariţii ciudate pe cerul planetei, aparţinea civilizaţiei umane sau nu.

Vreme de milenii asemenea apariţii bizare s-au succedat fără a fi desluşite concret, mai ales că există şi mărturii scrise şi dovezi ale semnalării lor în peşteri şi reprezentări murale în multe locuri din lume. Nici dezvoltarea tehnologică a naţiunilor lumii nu a constituit o problemă pentru numărul de apariţii ale unor astfel de obiecte stranii, mai degrabă înmulţindu-se datorită cercetăriilor în domeniul nuclear pe care savanţii din multe ţări ale lumii le-au efectuat în laboratoare şi ulterior în teste pe teren.

Dar dincolo de prezenţa unor vehicule de acest gen, indiferent că sunt sonde automate cum ar fi celebrul Cavaler Negru de pe orbita terestră, despre care am scris, ori că ar fi pilotate de fiinţe inteligente, să vedem care este adevărul din spatele lor. Pentru că atâta timp cât ele există, fie şi ca sonde automate de explorare în scop ştiinţific să zicem, este foarte clar că cineva undeva le-a construit cu un scop precis.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

18 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Valentin Emmy Dionisie

AM CITIT MULTE TEORIIII SUNT DOAR NISTE CRETINE TEORI IN MINTEA UNORA SUNT PITICI VERZI GRI ETC DOAR IN MINTEA UNORA.DE ACEEA NU II PUTEM VEDEA DE MIII DE ANIIIIIIIIIIIII

Andrei S. Grama

Valentin, dar teoria ta care e?

Mihail Nastase

Piticii verzi au fost 2 copii verzi aparuti, intr-un beci in Spania. A fost real. Fata a trait mai mult ca baiatul. Cind au invatat sa vorbeasca in spaniola au spus de unde erau. Deci cine e cretin? E scris in ziarele anilor aceia, 1850.

eu am citit citesc multe teorii Ufo & ozn alieni, carti de la bibliotecă.documentare sau acum la net ,da eu daca nu vad,nu cred.bunica-mea in anii 50 a vazut ozn da zicea ca sunt nave spion rusesti sau americane.io am vazut o lumina ca reflectorul care iti este pus in ochi cand am iesit din dormitor era ceva sus printre nori,, era filmul Dr. Quinn la tv ,de revelion la 12 am vazut o lumina era rotund care dupa cateva minute a disparut printre nori,nu am poza pt ca nu am cu ce face poza ,video ,daca cred in ozn,etc nu cred pt ca nu am vazut la 1 metru,unele teori le aprob altele no ..de copii verzi am citit da e doar o poveste

Vasile Cupa

De ce ar interactiona cu o specie violenta si razboinica ?O specie care orice progres tehnologil il foloseste preponderent pentru control, dominare si distrugerea celor care se opun ?Pe de alta parte si in biblie se vorbeste despre multiple intilniri si comunicari cu ingeri ,dar oare acestia nu sunt tot extraterestri ,daca nu sunt paminteni ?Daca zici la cineva ca ingerii sunt extraterestri le sare “mustarul”cum ca ar fi blasfemie . Mai este un text in biblie ,pe care aproape toata lumea nu o contesta sub nici o forma : ” ma voi sui pe muntele adunarii dumnezeilor”.Ce vreti mai clar decit atit ? Mai este un text :” cind fii lui dumnezeu au venit pe pamint ,au vazut fetele oamenilor ,le-a placut de ele ,sau impreunat cu ele si au rezultat uriasii” .Unde vreti mai clar si explicit decit atit ?Se mai vorbeste despre ostile ceresti .De fapt toti crestinii il asteapta sa vina Isus din cer insotit de numeroase osti ingeresti .Oare acestia daca nu sunt paminteni ,ce pot fi altceva decit extraterestri . Doar incapatinarea si rea vointa il poate face pe un om sa nu recunoasca ca suntem un experiment al extraterestrilor . Daca acestia sunt cu sute de mii de ani inaintea noastra ca tehnologie si dezvoltare psihica ,ce i-ar opri sa fie printre noi si sa nu-i vedem sau sa nu-i recunoastem chiar acum in zilele noastre ? Toata biblia spune ca suntem supravegheati tot timpul ,ce facem si ce gindim .De ce la toti le este frica de judecata din cer ?

Andrei S. Grama

Da Vasile, dar multora nu le place sa le spui ca sunt un experiment pentru ca inlatura actul divin al creatiei si al evolutiei. Apoi uite-te la experimentele facute de oameni in era moderna, nu e o imagine prea placuta. Religiosii extremisti vor sa creada ca Omul este cununa creatiei data de la Dumnezeu iar extremistii stiintifici le e greu chiar sa si investigheze o astfel de posibilitate, desi sunt toate puse la botul calului, dar la fel ca in poza cu telescopul, ei cauta acul in carul cu fan cand dovezile sunt chiar aici, stam cu curu pe ele.

Mihail Nastase

Legatura intre ei si oameni a fost. Si s-a decis intreruperea ei, ca oamenii se speriau. Acum se reface.

Andrei S. Grama

Mihai mai zi odata ca n-am inteles.

Valentin Emmy Dionisie

Am citit demult in miturile Chinei antice. Ca atunci in antichitate zeul suprem a decis intreruperea legaturilor intre zei si oameni. ca oamenii se speriau de …zei. Si tot evul mediu se stie cum afost. Acum se refac aceste legaturi. de fapt zeii erau fiinte din cosmos.

Valentin Emmy Dionisie

Legenda? Nu stiu.

Angela Dinet

Monseniorul Corrado Baltucci, ce se ocupa cu ezobiologia in cadrul Bisericii Romano Catolice (Vatican) explică despre viața în afara Terrei (chiar primele șapte versete din Psalmul 24 explica acest lucru). ” Dumnezeu este stăpân peste Terra și Univers , peste toți cei ce locuiesc în ele”. Doctorul Barbetta cu doctorul Beglno explică ultimile versete ale aceluiași Psalm :”deschideți porțile Stelare (in ebraică, iar în italiană este tradus greșit ) pentru a intra Regele Gloriei”. Iar în Vedele indiene sunt specificate “porțile ceresti ” (din spatiu) pe unde intră Deva (aceste porți fiind în dreptul luiOrion). NASA , in ebraică, înseamnă “a purta în înalt “.Referire la extratereștri face și Psalmul 82. Interesant că teologii filosofi catolic din Franța și Germania au început să modifice Biblia, făcând traducerea corectă din ebraica veche. Restul, inclusiv biserică ortodoxă, preferă și țin cu dinții menținerea în stare de imbecilitate a “turmelor”.

Andrei S. Grama

Da, pai pica religia asa cum o cunoastem azi, ma refer la latura ei dogmatica. In cel mai bun caz religia se va transforma in religiozitate, adica cunosterea de Sine.

Angela Dinet

Schimbarea s-a produs, dar nu la noi! In Germania, Biblia intrată în vigoare în 2017, după care se țin slujbele liturgice, a fost modificată (mai bine zis corectată, îndreptată) după traducerea corectă din ebraica veche. Nu tot, dar este un început. Proorocia lui Isaia precum ” o fecioară” va naște pe Messia, este eliminată deoarece, in ebraică veche nu exista cuvântul “fecioară”, ci tânără fată, adolescenta. In Biblia originală, in ebraică, se menționează că “tânăra fată” a conceput, deci , deja era însărcinată, dar nu spune că era virgina. Culmea, este eliminat aceasta fapt, dar, mai departe, nu s-a corectat și Evanghelia după Matei unde se spune sa Isus a fost născut de Fecioară Maria. Schimbarea bibliei în Germania, evident, a fost cu acceptul Vaticanului. Este straniu, asculți într-un fel slujba in Germania, într-un fel în Italia, într-un fel în România. Arhiediceza din Milano a scos din Cateheza după care se țin liturghiile, paragraful cu despicarea apelor Mării Roșii deoarece, că și în cazul adolescentei, deja însărcinată, in Biblia originală, in ebraică veche, este o alta traducere. Impactul adevărului asupra populației va fi devastator, nici nu vreau sa mă gândesc, cu atât mai mult la ortodocși, ce se va întâmpla, după ce veacuri de-a rândul, s-au folosit false traduceri. Unii se vor trezi, majoritatea va “dormi” mai departe, în așteptarea Raiului promis de biserici.

Mihail Nastase

orice dogma moare in propria ei splendoare. Tragind dupa ea pe cei ce cred in ea. Dupa dogme ramine un pustiu. Ca dupa un razboi.

Dumitriu Sorin

Daca oamenii ar stii, s-ar uni si ar lupta impotriva lor. Ori, atat timp cat au interesul sa ne mulga, si sistemul functioneaza perfect, de ce ar face-o?

Andrei S. Grama

Nu cred ca trebuie sa luptam impotriva lor pentru ca am vazut ce se intampla cand ne luptam noi aici intre noi. Nici lupta cu propriul nostru interior nu duce la ceva benefic, ca n-ai cum sa scapi de umbre. Cred ca e mai simplu sa ne recunoastem suveranitatea ca fiinte divine si cetateni galactici si vor pleca ei usor usor. Iar cei care ne respecta vor face schimb de cunoastere si tehnologie. Mie unul imi place scenariul asta mai mult decat razboi, fie el si in constiinta.

Dumitriu Sorin

Luptele dintre noi, se dau din cauza lor. La nivel superior, s-a considerat ca prin dominatia lor, prin felul in care o fac, eliberam Intregului, un imens material informatic. De aici si problemele cu care ne confruntam. Omul e cu mult mai mult decat ce-si imagineaza a fi, Trebuia doar sa luam de pe ochi, carpa care ii acopera si sa acceptam realitatea. Ei exista, ne mulg de forta vitala, iar ADN-ul nu poate evolua in lipsa ei. Nu stiu cand vor ajunge oamenii s acreada….Poate trebuie sa vina personal unul dintre ei si sa le dea cu lopata in cap, direct.

Mihail Nastase

Sint de 18 milioane de ani aceste fiinte din cosmos pe pamint si prin sistemul solar. Asa se spune.