Timp estimat de citire: 7 minute

Elfii din mitologie, au trăit ca și coloniști stelari rămași pe Pământ în zona Transilvaniei.

Mitologia vechilor popoare este plină de tot felul de mistere, povești fantastice și legende despre creaturi fabuloase. Un exemplu în acest sens este bogata literatură a lui J.R.R. Tolkien, care a oferit lumii faimoasa capodoperă care a fost și ecranizată cu numele de „Stăpânul Inelelor”, urmată de la fel de cunoscuta „Hobbit”.

Dintre toate speciile menționate în asemenea mituri, elfii ocupă o categorie aparte. De ce? Dincolo de controversatul lor aspect, destul de asemănător cu al vampirilor, despre care vom comenta peste câteva momente, fiindcă unii le atribuiau fie culoarea umană a pielii, fie una verzuie, fie una albăstruie, este important să înțelegem că ei ca ființe au venit din stele.

Ar putea fi elfii din poveștile de demult urmașii vreunei specii foarte evoluate ai cărei reprezentanți au ajuns cândva pe Pământ?

Articolul precedentCare-i treaba în lume…!?
Articolul următorTimpul între 3D și 5D
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
4.3 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile