În literatura spirituală tibetană sunt consemnate cazuri ale unor călugări care după ce și-au încheiat existența terestră, și-au realizat ceea ce se cheamă „Corpul Curcubeu”.

Din vremuri străvechi înțelepții maeștri spirituali cunoșteau anumite secrete ale vieții. O parte dintre acestea au fost transmise în scris sau verbal din generație în generație, și deși asemenea informații au rămas intacte, în sensul că nu s-a schimbat nici măcar o literă din ele, ființa umană din prezent nu mai este capabilă să acceseze acele laturi subtile interioare descrise în diferite pergamente misterioase, păstrate de la vechile civilizații.

Totuși, știința modernă face pași mari în re-descoperirea anumitor porțiuni ale acestor mistere, studiind asiduu unele documente. Există de asemenea documentare revelatoare în acest sens, inclusiv video, care demonstrează realitatea și manifestarea acestor enigme. Ca o dovadă în acest sens există și pe internet, cei care au internet pot găsi acest documentar, o filmare despre un fost călugăr tibetan al cărui corp, în meditație fiind ani de zile, a început să se micșoreze treptat, până când în locul în care se aflase ani de zile a rămas doar un fuior subțire de lumină ca o dâră ușoară, iar apoi a dispărut. Deci și-a dematerializat treptat întregul corp în procesul de ascensiune spirituală, și a făcut-o de-a lungul a mai multe luni de zile, pentru a le demonstra chiar și celor mai sceptici că există legi spirituale dincolo de cele ale fizicii cunoscute, care pot fi folosite odată ce ai accesat cunoașterea superioară.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile