Tranziția spre o Civilizație de Tip 1 care utilizează energia liberă, ar putea conduce la o R-evoluție spirituală semnificativă.

Odată cu intrarea lui Pluto în Vărsător practic s-a dat semnalul intrării în Era Vărsătorului. Chiar dacă mai avem mult până să atingem nivelul acela de tehnologie și civilizație ca în serialele Star Trek, totuși orice început este bun, mai ales dacă-l facem bun.

Hai să vedem cum ar putea deveni omenirea o Civilizație de Tipul 1 dacă vor fi eliminate monopolurile. Energia liberă reprezintă o idee aproape magică, o promisiunea a unei surse nelimitate și inepuizabile de energie. Așa-numita Civilizație de Tip 1 este un concept teoretic care descrie o societate care a atins capacitatea de a utiliza și de a controla cu eficiență energia liberă. 

Imaginează-ți cum ar fi să trăiești într-o societate unde energia este accesibilă tuturor, fără restricții și fără a degrada mediul înconjurător. Acest vis grandios stă la baza conceptului de Civilizație de Tip 1 și al energiei libere.

Dacă ești pregătit/ă să afli mai multe, alătură-te în această explorare a posibilităților pe care le aduce energia liberă și visul unei Civilizații de Tip 1…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episodEnergia liberă și civilizația de Tip 1 (II) >>
Acest articol face parte 1 din 2 seria Energia liberă și civilizația de Tip 1
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile