Atunci când vorbim despre energia de formă, putem s-o asociem foarte ușor și cu felul în care arătăm noi înșine.

Prea puțin cunoscută chiar și în prezent, teoria morfogenetică a lui Rupert Sheldrake a suscitat controverse de-a lungul deceniilor vii. Ce este această teorie morfogenetică? Încă de la redefinirea ei de către Rupert Sheldrake, a provocat lumea științifică într-un mod cu totul inedit. Reacţiile în lumea ştiinţifică au fost atat de aprinse încât unii savanţi au fost chiar de părere ca “Sheldrake pune magia înaintea ştiinţei şi poate fi condamnat în exact acelaşi limbaj în care Papa l-a condamnat pe Galileo şi pentru acelasi motiv. Adică pentru erezie.” 

Dincolo de aceste opinii care nu mai păstrează nimic ştiinţific în ele şi care ne amintesc mai degrabă de diverse închistări şi dogme religioase, teoria morfogenetică şi-a dovedit până acum, în toate cazurile valabilitatea şi, pentru cel cu mintea deschisă reprezintă un instrument foarte preţios prin intermediul căruia pot fi explicate o serie întreagă de fenomene şi mai mult decât atât, pot fi chiar generate şi stabilizate…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentSpiritul, egoul și tiparele
Articolul următorEvoluția și Teoria Probabilităților (I)
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile