© Shutterstock

Ar trebui să vă opriţi măcar pentru 5 minute, şi să vă puneţi o întrebare fundamentală: oare tot ceea ce se arată peste tot în lume la televizor, este chiar real?

Civilizaţia noastră umană reprezintă un conglomerat de energii de toate felurile. În societatea planetară îşi trăiesc viaţa – din locurile cele mai austere până la cele mai sofisticate şi aglomerate cum sunt parcurile de distracţii – toate categoriile de oameni. Marea majoritate a omenirii, aşa cum transmiteau Fondatorii prin Sal Rachele cu 5 ani în urmă, încă se află pe un nivel de conştiinţă de 4,25 D. Ceea ce înseamnă că peste 5 miliarde de fiinţe umane au un stil de viaţă mult prea încărcat de atâtea condiţionări mentale de pe urma miilor de reclame, de tabu-uri, de principii eronate copiate de-a lungul vieţii de la unii la alţii, din generaţie în generaţie şi aşa mai departe.

Cu toate acestea, chiar dacă omenirea îşi vede de-ale ei pe mai departe, într-un du-te vino zilnic între cafeaua luată pentru la serviciu şi întorsul acasă, dinspre spaţiul cosmic şi mai ales dinspre cele dimensionale superioare în continuu se revarsă spre lumea noastră energii de un rafinament greu de imaginat.

În forfota noastră zilnică, nu mai avem timp să ne oprim puţin şi să ne gândim că de undeva din alte spaţii vin spre noi diferite energii. 90% dintre acestea sunt subtile, nu se văd, nu se aud, dar deseori le putem percepe sub diferite forme: disconfort psihic sau fizic, stări de confuzie şi dezorientare, nemulţumiri fără o bază reală – ca şi când am fi supăraţi pe întreaga lume, impresii (doar impresii) iluzorii bazate numai pe supoziţii care ne stresează mintea, lipsă de vitalitate deşi foarte multă lume doarme suficient şi din punct de vedere biologic nu resimte oboseală, ori diferite simptome distorsionate care au legătură cu felul în care persoana în cauză îşi vede propria existenţă. Toate acestea sunt doar o parte din ceea ce manifestă oamenii Pământului în plan social la ora actuală.

Ar trebui să vă opriţi măcar pentru 5 minute, şi să vă puneţi o întrebare fundamentală: oare tot ceea ce se arată peste tot în lume la televizor, este chiar real? Iată o întrebare de 1 miliard de puncte, având în vedere că suntem o civilizaţie cu 7 miliarde şi ceva de puncte de vedere şi deci de Liber Arbitri şi ca urmare ce înţelegere să existe între naţiunile Pământului dintr-o asemenea perspectivă? Numai că, peste tot în lume, din Alaska în Australia, din Japonia până în America de Sud, din Europa până-n Africa, fiecare vede în felul său adevărul care se manifestă zilnic sub ochii noştri. Datorită faptului că fiecare are nivelul său de evoluţie, conform căruia înţelege mai mult sau mai puţin decât alţi semeni de-ai săi, în societatea umană planetară nu va exista pace atâta vreme cât nu se vor re-instaura Legile Spirituale care să stea la baza tuturor legilor sociale.

Câtă vreme omenirea se va ghida doar după legile sociale inventate de ea, şi va fi influenţată direct de energiile dimensionale fără să înţeleagă mare lucru din asta, evoluţia civilizaţiei noastre va cunoaşte pe mai departe sincope: conflicte de orice fel, blocade economice, ameninţări cu arma nucleară sau de alte tipuri mai avansate, litigii diplomatice şi tot felul de neînţelegeri între diferite state ce pot escalada în forme de ameninţări la adresa întregii lumi.

Când a scris cartea “Misterul timpului” (2018), Sal Rachele prezenta informaţia conform căreia probabilitatea unei viitoare declanşări a celui De-al treilea Război Mondial este încă de aproximativ 60% (în prezent a scăzut la 40-50%). Un procent destul de mare. Asta este (era) actuala linie temporală dominantă a omenirii. Se mai miră astrofizicienii şi fanii OZN de ce nu suntem contactaţi încă de către civilizaţiile extraterestre benefice…? De ce lumea înţelege atât de distorsionat lucrurile, inclusiv la nivelele cele mai înalte ale preşedinţilor de state? Ţineţi-vă bine că urmează răspunsul…

Ei bine, dacă tot am menţionat că pe Pământ vin din spaţiul cosmic tot felul de radiaţii – multe din Centura Fotonică de care nimeni nu mai vorbeşte nimic de la o vreme! – şi vin energii dimensionale din spaţiile dimensionale superioare, de la 5D în sus, toate aceste energii, în special cele dimensionale, lovesc continuu în structura aurei fiecărui individ. Nimeni nu este scutit de un asemenea impact!

oamenii buni vor deveni şi mai buni, iar oamenii răi vor deveni şi mai răi

Vibraţiile dimensionale foarte înalte ajung în structura energo-informaţională a fiecărui individ, schimbând treptat felul în care funcţionează structura cerebrală, neuronii, chakrele, metabolismul, structura celulară, funcţia conştientului şi subconştientului, la unii determină deschideri la nivelul supraconştientului – Sinele spiritual. Aceste energii dimensionale amplifică tot ceea ce există în fiecare individ. De aceea Iisus a profeţit încă de acum 2000 de ani că în vremurile de pe urmă, adică în viitorul care este prezentul nostru, oamenii buni vor deveni şi mai buni, iar oamenii răi vor deveni şi mai răi. Dar aşa cum spuneam ceva mai înainte, noi nu mai stăm să fim atenţi la ce efecte au asemenea energii asupra felului în care ne comportăm şi ne trăim viaţa. Dar trecem prin diferite stări şi ne întrebăm de ce ni se întâmplă în ziua cutare câte o chestie care n-ar trebui să ni se întâmple!?

Nu dăm atenţie structurii noastre energetice numită aură, care interacţionează permanent cu aceste energii dimensionale, al căror rol transformator este acela de a curăţa tot ceea ce este urât şi rău din lumea noastră. Şi este evident că pe parte karmică miliarde de fiinţe umane poartă cu ele tot felul de aspecte negative, rele, urâte, distorsionate şi atunci este cât se poate de evident că impactul cu Noua Energie este benefic doar oamenilor buni, care au înţeles sensul vieţii, care se străduiesc să trăiască bine, să iubească, să lase ceva bun în urma lor pe oriunde trec şi orice fac. Pentru asemenea oameni energiile dimensionale aduc cele mai mari schimbări şi oportunităţi posibile, pe care semenii lor încărcaţi de negativitate le văd şi de aici până la invidie şi răutăţi de tot felul e doar un pas.

în viaţă nu trebuie să existe Scopul, ci Sensul

Suntem în vremea când omenirea trebuie să se îndrepte către o linie temporală dominantă a unui viitor benefic doar pentru cei care înţeleg simplu şi clar că în viaţă nu trebuie să existe Scopul, ci Sensul. Şi când Sensul devine însuşi Scopul, Adevărul este cunoscut şi eliberează.          

Următorul episodEnergiile dimensionale – II >>
Acest articol face parte 1 din 2 seria Energiile dimensionale
Articolul precedentEvoluţia spirituală – Cunoaşterea de Sine (II)
Articolul următor„Dumnezeu a făcut trandafirul şi dracul i-a pus ghimpii”
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile