© Shutterstock
Timp estimat de citire: 4 minute

Vom vedea transformări mari la nivel mondial în lumea noastră, aici pe Pământ şi este bine să începem de pe acum să ne pregătim pentru ele, pentru a putea face faţă viitorului care va veni…

Aşa cum se desfăşoară viaţa oamenilor pe Pământ, într-o societate atât de pestriţă, s-ar putea ca acest aspect să fie o veritabilă provocare pentru alte civilizaţii din galaxia noastră, care sunt cu mult mai evoluate decât noi. 

Pare un paradox, aşa e?

Dacă ne gândim la OZN-urile care survolează nestingherite omenirea noastră, zburând zilnic cu zecile, poate chiar cu sutele prin atmosfera planetei, am putea să realizăm un fapt care să ne pună serios pe gânduri. Şi anume că noi, ca civilizaţie aflată la începutul dezvoltării sale – nici măcar civilizaţie de Tipul 1 nu suntem după scala Kardaşev, căci suntem de abia la nivelul 0,74! – suntem studiaţi asiduu de către alte civilizaţii din afara Pământului.

Vi se pare ciudat că suntem studiaţi de atâtea civilizaţii extraterestre? Şi vă asigur că Ei – folosind un nume generic pentru toate aceste civilizaţii – ne studiază cel puţin din perioada Atlantidei, astfel că pentru Ei stadiul actual al civilizaţiei noastre reprezintă o etapă în care au posibilitatea de a influenţa trierea oamenilor. Ce este asta şi cum realizează Ei aşa ceva în privinţa noastră? Păi, Copiii Stelari în primul rând sunt generaţii de spirite venite din alte lumi, întrupaţi în corpuri umane aici pe Pământ. În al doilea rând, acest salt tehnologic uluitor – am evoluat în doar 100 de ani cât n-am evoluat în 10.000 de ani! – este determinat de interferenţa lor subtilă asupra noastră. Prin televiziune, prin invenţii şi prin alte aspecte ce ţin de ştiinţă şi inventică, Ei urmăresc să vadă ce impact au aceste realizări asupra noastră, atât la nivel individual, cât şi la nivel colectiv. Pentru că toate aceste realizări ale ştiinţei au impact asupra aurei umane, care este alcătuită din corpurile subtile.

Ei urmăresc cu mare atenţie ce reacţii au corpurile emoţional şi mental de pe urma folosirii multor lucruri oferite de către ştiinţă: jocurile video, reclamele, consumul de diferite băuturi, substanţele psihedelice, reacţia noastră la diferite evenimente declanşate în lume şi aşa mai departe.

Dar Ei urmăresc îndeosebi impactul pe care toate aceste lucruri le au asupra conştiinţei noastre, şi mai ales sunt interesaţi de modul în care noi reacţionăm faţă de toate aceste lucruri. Pentru că schimbările de evoluţie au avut loc întotdeauna la nivelul conştiinţei, şi ca urmare, Ei au un program vast de monitorizare a civilizaţiei umane, prin care supraveghează permanent acele zone unde Ei observă mai multe conştiinţe care se află în procesul de transformare spirituală. Ceea ce se poate spune despre o parte a Planului lor pentru omenire, şi vorbim aici de acele civilizaţii benefice nouă, este că Ei ajustează permanent energiile dimensionale care sunt aduse din 5D, 6D, 7D şi 8D, prin diferite portaluri pe care Ei le deschid la nivelul Pământului în anumite regiuni ale lumii. Aceste energii sunt ajustate şi direcţionate preponderent către acele zone ale lumii unde Ei observă grupuri de conştiinţe care se trezesc, şi direcţionând aceste energii într-acolo, determină focalizarea energiilor dimensionale către corpurile emoţional, mental şi cauzal – conştiinţa, al acelor indivizi. Astfel în respectivele zone se produc la un moment dat mutaţii de conştiinţă şi rezultatul apare sub forma unei tehnici spirituale revoluţionare de cunoaştere şi evoluţie – vezi Richard Rudd cu Cheile Genelor sau sistemul Designului Uman, ori rezultatul apare sub forma unor mesaje primite prin channeling, ce conţin informaţii cu totul noi şi diferite de toate cele primite înainte printr-o astfel de tehnică de comunicare.

Este cât se poate de clar că multe evenimente care s-au produs în ultimii 2-3 ani în lume, şi care se produc în prezent, sunt rezultatul acţiunii subtile din partea Lor. Un alt aspect care rezultă din interferenţa Lor, însă într-un mod indirect, este cel legat de dezvăluirile despre Statul Paralel sau Statul Adânc după expresia americanilor. Acest Stat Adânc/Paralel a fost construcţia vreme de decenii a Illuminaţilor, care au cumpărat milioane de oameni în diferite ţări ale lumii, în diferite instituţii şi funcţii inclsuiv în România, pentru a-i transforma în păpuşi ascultătoare şi serviabile scopului lor ocult.

Acum în prezent datorită energiilor dimensionale aduse de civilizaţiile extraterestre benefice, asemenea structuri ale Illuminati sunt demascate, expuse opiniei publice şi demontate pas cu pas. Cu toate acestea, miliarde de fiinţe umane încă trăiesc influenţele karmice ale acţiunilor Illuminati, pentru că din deceniile trecute s-au adunat în aurele oamenilor încărcături karmice de pe urma diferitelor evenimente, trăite la nivel personal dar şi colectiv, iar aceste încărcături sunt bombardate acum de vibraţiile energiilor dimensionale aduse de civilizaţiile extraterestre benefice. Un asemenea bombardament de energii subtile bulversează miliarde de fiinţe umane, pe latura mentală şi emoţională.

Foarte multă lume acuză în perioada acestui an ameţeli fără nicio cauză, dezorientare, dureri de cap persistente, crize de plâns de pe urma descărcărilor emoţionale fără cauze anume, ori schimbări de mentalitate şi de atitudine instantanee şi repetate, fără ca persoana în cauză să poată controla cât de cât un asemenea proces. Toate acestea şi desigur şi alte aspecte care sunt incluse în efectele acestui bombardament energo-dimensional, au rolul de a elimina treptat din câmpul mental colectiv şi din cel astral colectiv toate acele energii karmice vechi, reziduale şi blocajele existente de la nivel de ADN care se manifestau şi încă se manifestă într-o manieră negativistă prin comportament şi mentalitate peste tot în lume. De aceea spunea Iisus că “cei buni vor fi şi mai buni, iar cei răi vor fi şi mai răi”.  

Curăţarea care survine în urma bombardamentului energo-dimensional acţionează inclusiv la nivel interstatal, adică referitor la relaţiile dintre state. Vechile alianţe dintre unele state se destramă, pentru a face loc altora noi între alte state, pentru că fiecare naţiune are în spatele ei câte un egregor de energie, iar energiile dimensionale modifică şi nivelul vibraţional al acestor egregori ai naţiunilor. Ca urmare, vom vedea transformări mari la nivel mondial în lumea noastră, aici pe Pământ şi este bine să începem de pe acum să ne pregătim pentru ele, pentru a putea face faţă viitorului care va veni…

Următorul episod<< Energiile dimensionale – I
Articolul precedentArkaim – oraşul extratereştrilor din Pleiade
Articolul următorInterpretarea viselor – Hainele
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile