Energiile dragonilor

Chiar dacă Dragonii din mituri și legende au dispărut din peisajul Pământului, energiile lor au rămas stocate în anumite locuri din această lume.

0
2679
Cei care au deja o practică destul de îndelungată în meditație, au posibilitatea la un moment dat să întâlnească în acea stare meditativă energia unui Dragon.
Timp estimat de citire: 4 minute

Dragonii au fost chemați să se alăture civilizațiilor umane de pe Pământ, pentru a susține evoluția oamenilor, după războiul dintre atlanți și lemurieni.

Cine n-a auzit măcar o dată în viața sa, din povești, din filme sau din legende, de dragoni…? Aceștia au aprins și înflăcărat de fiecare dată imaginația oamenilor din orice epocă, perpetuând misterul lor aproape de nepătruns.

Din cele mai vechi vremuri ale omenirii actuale, informații despre existența dragonilor pe Pământ a reprezentat o chestiune cu două tăișuri. De ce? Păi hai să vedem de ce. Aceste ființe fabuloase pot fi întâlnite în toate mitologiile omenirii, din America până în China și Japonia, și din Australia până în Canada. Dar chiar dacă s-au păstrat unele consemnări despre dragoni în străvechi arhive, totuși se cunosc încă prea puține în ceea ce-i privește. De unde au venit? I-a adus cineva pe Pământ? Și dacă da, cu ce scop? Ce rol au avut în evoluția omenirii? Și mai ales de ce au dispărut? Haideți să găsim răspunsuri la aceste întrebări…

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

NICIUN COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?