Maeștrii spirituali din vechime cunoșteau despre Atomul Divin, știind și unde se află, și ce rol are în evoluția omului.

Ceea ce veți citi în acest articol e ceva ce n-ați mai citit nicăieri, și tocmai datorită acestui aspect s-ar putea ca întreaga voastră concepție despre religia creștină să fie bulversată și dată total peste cap!

Despre cruce ca simbol știm din vremuri străvechi, chiar de dinaintea venirii lui Iisus. Romanii de exemplu, obișnuiau să-i răstignească pe hoți și pe uneltitorii împotriva Romei pe niște bucăți asamblate foarte asemănător cu o cruce cu axul înfipt în pământ. În diferite simboluri geto-dace, dar și în alte culturi europene și asiatice din urmă cu mii de ani putem vedea reprezentată crucea, ca simbol ezoteric mai mult decât simbol laic. Totuși, prin timp, și mai ales odată cu perioada post Iisus, crucea a devenit un simbol care azi influențează cam un sfert din omenire. Ca religii, creștinismul este pe primul loc cu vreo 2 miliarde de credincioși, urmat de islamism cu aproximativ 1 miliard și jumătate, apoi de budism cam tot cu 1 miliard și aproape jumate, și de hinduism cu vreun miliard de credincioși. Ăsta e tabloul în mare, căci în realitate există tot felul de curente și doctrine desprinse din toate aceste religii mari ale lumii.

Reîntorcându-ne la cruce, ea a devenit simbolul creștinismului datorită răstignirii lui Iisus, și veți vedea ce legătură este între ea și Atomul Divin, Kabala și nivelul de evoluție umană.

Dar ce este Atomul Divin? Și ce legătură ar avea el cu crucea?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episodEnigma Crucii și Atomul Divin (II) >>
Acest articol face parte 1 din 2 seria Enigma Crucii și Atomul Divin
Articolul precedentMisterul Energiei Întunecate
Articolul următorCare este sursa luminii în univers?
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile