© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Este rasa albă descendenta directă a unei civilizaţii marţiene belicoase?

Deşi la ora actuală omenirea dispune de mijloace moderne de investigaţie, deseori cercetătorii fac mari greşeli de interpretare atunci când vine vorba de vestigii arheologice menţionate de istoria veche a lumii. Un exemplu concludent în acest sens este cetatea Troiei, care deşi era menţionată în Iliada şi Odisseea, a fost considerată inexistentă de către arheologi şi istorici până când Schliemann a găsit legendara cetate şi a dezgropat-o din pământ, oferind-o întregii lumi.

Din arhivele străvechi ale omenirii au ajuns până la noi informaţii referitoare la unele aspecte care ridică semne de întrebare foarte mari, cu privire la legitimitatea rasei albe pe glob.

La ora actuală ştim că există cele patru rase: cea albă, cea galbenă asiatică, cea neagră africană şi cea roşie – indienii nord americani ultimii descendenţi ai acesteia. La o simplă analiză, putem observa că fiecare rasă îşi are continentul ei, cea albă fiind europeană deoarece a apărut în Europa. Reţineţi! Am spus că a apărut.

Ce enigme ale rasei albe străbat negurile epocilor, oferindu-ne azi un tablou clar al faptului că rasa albă a ajuns să domine întreaga planetă? De exemplu canadienii, americanii din Statele Unite, mexicanii, sud-americanii, toţi sunt de provenienţă europeană, ca urmare a expediţiilor spaniole din perioada Evului Mediu către cele două Americi. Desigur există în aceste zone ale lumii şi indigeni ai rasei roşii cu care albii s-au amestecat.

Dacă vom face o scurtă referire la evoluţia geografică a celor patru rase, vom observa că doar rasa albă a fost singura care s-a răspândit în afara Europei, de-a lungul ultimelor milenii, în schimb celelalte au rămas în teritoriile lor. Este foarte ciudat, aşa-i? Şi pun pariu că nici măcar savanţii n-au observat acest amănunt. Astfel că rasa albă a ajuns pe toate celelalte continente şi asta este o realitate. De ce oare celelalte rase, în afară de cea albă, nu s-au răspândit în ultimele milenii pe celelalte continente? Desigur această întrebare exclude prezentul, în care deja peste tot în lume toate cele patru rase sunt răspândite datorită tendinţelor de evoluţie tehnico-ştiinţifică.

Să vedem de ce rasa albă este purtătoarea atâtor enigme.

Legendele Olimpului, care nu sunt ale grecilor ci ale tracilor, spun printre altele că Zeus l-a pedepsit pe Prometeu pentru că a furat focul din Olimp şi l-a dus oamenilor. Prometeu a fost dus pe vârful Elbrus în Munţii Caucaz. De ce chiar acolo? De ce nu pe vreun munte din Grecia, din Dacia sau din altă zonă a Peninsulei Balcanice, unde era arealul zeilor conform legendelor? Şi cine era oare Zeus? Cercetările arheologilor au demonstrat că zona de origine a rasei albe este în Caucaz! Coincidenţă? Absolut deloc! Şi atunci ce căuta Zeus din Caucaz în Tracia? Savanţii au mai descoperit că grupa de sânge cu  Rh negativ aparţine doar rasei albe, şi este evident că acum şi alte persoane aparţinând rasei albe, de pe toate continentele, prezintă acest Rh negativ, datorită liberei circulaţii şi căsătoriilor mixte. Şi datorită acestui aspect doar un 48% din rasa albă mai prezintă Rh negativ.

În cercurile ştiinţifice se vehiculează ipoteza că acest Rh negtiv este de origine extraterestră şi această informaţie este adevărată, atâta vreme cât istoria ne arată că pe Pământ doar rasa albă a pornit războaie de-a lungul vremurilor. În plus este cunoscut faptul că în urma cercetărilor efectuate pe astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională s-a constatat că ritmul circadian al rasei albe în afara Pământului este de 24 de ore şi 39 de minute, faţă de ritmul circadian normal prezent la celelalte trei rase – 23 de ore şi 56 de minute.

Este rasa albă descendenta directă a unei civilizaţii marţiene belicoase? Mai mult de atât, conform aceloraşi dovezi străvechi, rasa albă este totuşi urmaşa celei hiperboreene sau a celei venită de pe Marte în urma unui teribil conflict nuclear? De ce Caucaz? De ce Marte? De ce Hiperborea? Au toate acestea legătură între ele?

Aflăm în numărul următor…

Următorul episodEnigmele rasei albe – II >>
Articolul precedentSuntem urmaşii marţienilor? – III (Noutăți 2019)
Articolul următorDreptatea şi adevărul
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile