© Pixabay
  • Enigmele rasei albe – I

Este rasa albă descendenta directă a unei civilizaţii marţiene belicoase?

Deşi la ora actuală omenirea dispune de mijloace moderne de investigaţie, deseori cercetătorii fac mari greşeli de interpretare atunci când vine vorba de vestigii arheologice menţionate de istoria veche a lumii. Un exemplu concludent în acest sens este cetatea Troiei, care deşi era menţionată în Iliada şi Odisseea, a fost considerată inexistentă de către arheologi şi istorici până când Schliemann a găsit legendara cetate şi a dezgropat-o din pământ, oferind-o întregii lumi.

Din arhivele străvechi ale omenirii au ajuns până la noi informaţii referitoare la unele aspecte care ridică semne de întrebare foarte mari, cu privire la legitimitatea rasei albe pe glob.

La ora actuală ştim că există cele patru rase: cea albă, cea galbenă asiatică, cea neagră africană şi cea roşie – indienii nord americani ultimii descendenţi ai acesteia. La o simplă analiză, putem observa că fiecare rasă îşi are continentul ei, cea albă fiind europeană deoarece a apărut în Europa. Reţineţi! Am spus că a apărut.

Ce enigme ale rasei albe străbat negurile epocilor, oferindu-ne azi un tablou clar al faptului că rasa albă a ajuns să domine întreaga planetă? De exemplu canadienii, americanii din Statele Unite, mexicanii, sud-americanii, toţi sunt de provenienţă europeană, ca urmare a expediţiilor spaniole din perioada Evului Mediu către cele două Americi. Desigur există în aceste zone ale lumii şi indigeni ai rasei roşii cu care albii s-au amestecat.

Dacă vom face o scurtă referire la evoluţia geografică a celor patru rase, vom observa că doar rasa albă a fost singura care s-a răspândit în afara Europei, de-a lungul ultimelor milenii, în schimb celelalte au rămas în teritoriile lor. Este foarte ciudat, aşa-i? Şi pun pariu că nici măcar savanţii n-au observat acest amănunt. Astfel că rasa albă a ajuns pe toate celelalte continente şi asta este o realitate. De ce oare celelalte rase, în afară de cea albă, nu s-au răspândit în ultimele milenii pe celelalte continente? Desigur această întrebare exclude prezentul, în care deja peste tot în lume toate cele patru rase sunt răspândite datorită tendinţelor de evoluţie tehnico-ştiinţifică.

Să vedem de ce rasa albă este purtătoarea atâtor enigme.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?