© Pixabay

Primele grupuri de Homo Sapiens au fost apoi răspândite în diferite regiuni ale lumii, din Europa până în Asia, trăind în diferite comunităţi ca în Arkhaim, Gobekli Tepe, Sarmisegetuza, Stonehenge, sau Mohenjo Daro.

În mai puţin de 100 de ani am devenit o civilizaţie prodigioasă, aşa cum nici măcar strămoşii noştri nu visaseră că vom fi. Totuşi, în ciuda acestui salt uluitor de evoluţie al omenirii, şi nu neapărat un salt de conştiinţă cât unul tehnologic, păstrăm în zestrea noastră genetică aspecte încă necunoscute care alimentează latura noastră rebelă.

Să aibă cumva asta legătură cu noţiunea de Liber Arbitru dată de Dumnezeu omului, şi care conform miturilor ancestrale să fi fost pervertită de către forţe ostile binelui şi Creaţiei? Dacă am analiza până în vremurile imemoriale ale omenirii, am putea găsi un răspuns la asta. Însă pe noi ne interesează mai mult prezentul în care trăim, căci aici şi acum se derulează existenţa noastră a tuturor.

Suntem noi cei care am mai trăit pe acest Pământ în alte epoci? Răspunsul poate fi unul afirmativ. Dar dincolo de asta să vedem de ce există atâtea aspecte amestecate în geneticul rasei albe.

Se pare că rasa albă caucaziană a fost altoită de cel puţin trei rase extraterestre, dintre care prima este cea lirană-pleiadeană, a doua cea marţiană, iar cea de-a treia este a Micilor Grii.

rasa albă caucaziană a fost altoită de cel puţin trei rase extraterestre.

De la lirani şi pleiadeeni rasa caucaziană a moştenit iubirea, înţelepciunea, inteligenţa şi compasiunea. De la cea marţiană care s-a amestecat în treburile liranilor-pleiadenilor a moştenit gustul pentru război, iar de la Grii aspectele legate de speculaţii, indiferenţă şi de a profita indiferent de consecinţe. Şi oricine ar analiza toate aceste aspecte, documentându-se din multe surse chiar şi de pe internet, despre specificul fiecăreia dintre aceste civilizaţii conform informaţiilor obţinute prin channeling, va înţelege că în linii mari aşa şi este.

Spre deosebire de celelalte rase de pe Pământ se pare că cea albă are mai multe atu-uri pentru pregătirea în vederea explorării în spaţiul cosmic. Şi asta deoarece atunci când astronauţii americani au ieşit în afara Pământului, ritmul lor circadian s-a cuplat pe ritmul zilei marţiene de 24 de ore şi 39 de minute, ieşind din ritmul zilei pământene de 23 de ore şi 56 de minute. Ceea ce arată că undeva în profunzimile genetice ale rasei albe a fost implementat de către marţienii refugiaţi pe Pământ un cod al speciei lor. De aceea observăm că atunci când un om cu probleme emoţionale este provocat el reacţionează violent sau impulsiv. Dacă încercăm o aceeaşi provocare la un om paşnic şi răbdător, nu va reacţiona la fel.

Cu alte cuvinte, rasa albă este prototipul pleiadean hiperborean al speciei Homo Sapiens, realizată la modul performant prin mutaţii genetice în laboratoarele de pe navele spaţiale pleiadeene.

Primele grupuri de Homo Sapiens au fost apoi răspândite în diferite regiuni ale lumii, din Europa până în Asia, trăind în diferite comunităţi ca în Arkhaim, Gobekli Tepe, Sarmisegetuza ancestrală, Stonehenge-ul ancestral, Mohenjo Daro, sub îndrumarea unor ghizi pleiadeeni.

Apoi în urmă cu aproximativ 300 de mii de ani marţienii refugiaţi pe Pământ, după ce şi-au distrus planeta în mod nesăbuit, au vrut să acapareze proiectul Homo Sapiens şi s-au instalat în Sumer, unde şi-au lăsat bioroboţii – copii fidele ale lor – care au domnit cam 240.000 de ani de ani înainte de Potop. Şi pentru că aceşti bioroboţi, fiind controlaţi de marţienii care se infiltraseră şi în Atlantida distrugând-o prin setea lor de putere, ameninţau existenţa pleiadeenilor pe Pământ. Tocmai de aceea, liranii şi pleiadeenii au selectat cele mai reuşite exemplare de Homo Sapiens, după care au pregătit Potopul pentru a-i eradica pe marţieni de pe Pământ. Doar că aceştia aflând, s-au refugiat în spaţiu luând cu ei câteva prototipuri de Homo Sapiens. După Potop s-au întors în Sumer şi apoi au inventat chestia biblică cu Adam şi Eva. Şi din acest punct, printr-o alianţă cu Griii, au inventat religia şi au imprimat istoriei umane cursul religios pe care-l ştim până în ziua de azi. Aşa se şi explică de ce creştinismul secolelor Evului Mediu a fost cea mai atroce religie impusă altor religii.

Începuse lupta pentru supremaţie pe Pământ între civilizaţiile extraterestre!

Următorul episod<< Enigmele rasei albe – I

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?