© Pixabay

Primele grupuri de Homo Sapiens au fost apoi răspândite în diferite regiuni ale lumii, din Europa până în Asia, trăind în diferite comunităţi ca în Arkhaim, Gobekli Tepe, Sarmisegetuza, Stonehenge, sau Mohenjo Daro.

În mai puţin de 100 de ani am devenit o civilizaţie prodigioasă, aşa cum nici măcar strămoşii noştri nu visaseră că vom fi. Totuşi, în ciuda acestui salt uluitor de evoluţie al omenirii, şi nu neapărat un salt de conştiinţă cât unul tehnologic, păstrăm în zestrea noastră genetică aspecte încă necunoscute care alimentează latura noastră rebelă.

Să aibă cumva asta legătură cu noţiunea de Liber Arbitru dată de Dumnezeu omului, şi care conform miturilor ancestrale să fi fost pervertită de către forţe ostile binelui şi Creaţiei? Dacă am analiza până în vremurile imemoriale ale omenirii, am putea găsi un răspuns la asta. Însă pe noi ne interesează mai mult prezentul în care trăim, căci aici şi acum se derulează existenţa noastră a tuturor.

Suntem noi cei care am mai trăit pe acest Pământ în alte epoci? Răspunsul poate fi unul afirmativ. Dar dincolo de asta să vedem de ce există atâtea aspecte amestecate în geneticul rasei albe.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Enigmele rasei albe – I

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?