Era Luminii - I
© Smileus / Bigstockphoto

Întreaga energie colectivă a civilizației umane deja a început să radieze mai clar, mai curat, mai luminos…

Este foarte interesant mecanismul acestor echinocţii şi solstiţii, şi chiar ar fi ceva inedit dacă astrofizicienii ar studia de exemplu dacă şi celelalte planete mici, cum sunt Venus şi Marte, prezintă asemenea aspecte de ciclicitate. Teoretic ar trebui, mai rămâne să vedem când vor fi descoperite acestea după numeroase studii.

Este de acum binecunoscut faptul că Pământul se învârte în jurul Soarelui pe o orbită eliptică şi datorită înclinării axei sale există cele patru anotimpuri. Totuşi, foarte ciudat este că deşi la scurt timp după solstiţiul de iarnă din 21 decembrie, Pământul se află cel mai aproape de astrul central şi primeşte cu aproximativ 7% mai multă căldură şi energie decât în timpul verii în luna iulie – culmea! luna lui Cuptor cum se numeşte la noi în popor – totuşi în emisfera nordică cel puţin temperaturile sunt scăzute, deoarece este iarnă. În emisfera sudică iarna are temperaturi cu mult peste 0, cea mai scăzută medie fiind de 120-140  pe durata oricărei luni de iarnă. Deci este o ciudăţenie a câmpului electromagnetic al planetei cea care provoacă asemenea diferenţe.

Dar în ce constă asemenea aspecte atât de diferite?

La ora actuală populaţia lumii tinde către 8 miliarde de indivizi, ceea ce înseamnă 8 miliarde de câmpuri energetice ce rezonează pe diferite frecvenţe. Dacă până la jumătatea secolului 20 oamenii trăiau în condiţii nepotrivite ca stil de viaţă, odată cu dezvoltarea accelerată a tehnologiei şi ştiinţei modalitatea de a trăi şi-a schimbat mult reperele, iar oamenii au intrat într-un nou stadiu de emisie a propriei frecvenţe energetice.

Simplul fapt că oamenii beneficiat de realizările ştiinţei şi tehnicii, a indus în câmpul fiecărui individ uman o nouă frecvenţă energetică ce a permis transformarea treptată a câmpului electromagnetic al Pământului. Ar fi o greşeală din partea noastră să ignorăm o astfel de realitate. Astfel energia colectivă a civilizaţiei umane s-a cuplat într-un fel cu energia câmpului planetar, dar pentru că în trecutul omenirii au existat atâtea conflicte, karma colectivă a civilizaţiei, pe naţiuni şi continente, a dus şi la apariţia fenomenelor meteo extreme.

În ultimul deceniu dacă aţi observat se vorbeşte foarte mult despre protejarea mediului. Ei bine, această iniţiativă este rezultanta, în realitate, a necesităţii intuitive de a corecta efectele cuplării câmpului energetic al civilizaţiei noastre cu cel al planetei. Şi oamenii au început să devină mai conştienţi de asemenea realităţi.

Există acum în prezent o frecvenţă tot mai crescută a naţiunilor lumii, şi aici mă refer la populaţie, nu la liderii ce conduc guverenele în ţările respective, frecvenţă care se îndreaptă spre nevoia tot mai accentuată de pace, de fraternizare, de iubire, de comuniune generală planetară. Sigur că frecvenţa celor care se află în diferite forme de conducere-preşedinţi de state, parlamentari şi guvernanţi oriunde în lume, a rămas înţepenită într-un nivel care acum se află mai jos decât al populaţiei din orice ţară, în general. De aceea şi transpar atâtea focare de nemulţumiri.

Întreaga energie colectivă a civilizaţiei umane deja a început să radieze mai clar, mai curat, mai luminos, ceea ce prin Legea Rezonanţei ne îndreptăţeşte să considerăm situaţia în felul următor: Lumina din fiecare om este chemată de Lumina Universului, a Creaţiei, şi răspunde acestei chemări prin asemenea stări de lucruri.

Aşa că, dincolo de tumultul acestor decenii, să privim cu încredere spre viitor, pentru că ceea ce a început nu are cum să fie oprit de nimic. Era Luminii se naşte pentru că Lumina din oameni a răspuns Luminii Universului.

Şi viitorul există pentru că noi deja l-am creat!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile