Erorile de Evoluţie - I
© 123rf
Timp estimat de citire: 3 minute

De ce ar trebui să vă sacrificaţi fiinţa pentru nişte iluzii impuse de către Sistem?

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Una dintre cele mai puţin înţelese lecţii din viaţa voastră de fiinţe umane este cea care se referă la modul în care percepţi lucrurile. Unii dintre voi ajungeţi la un moment dat, pe parcursul propriei existenţe, după ce acumulaţi ceva cunoaştere, să realizaţi adevărul că acesta depinde de propriul punct de vedere, iar asta este valabil pentru fiecare individ uman în parte.

Unul dintre marile spirite care au trăit pe Pământ, cunoscut ca Hermes Trismagistul – cel de trei ori maestru – a lăsat posterităţii voastre un enunţ spiritual fundamental, care reflectă realitatea cosmică divină.

El a lăsat scris că „toate adevărurile sunt semiadevăruri”, de aici desprinzându-se ideea că Adevărul, despre care Iisus v-a spus că vă eliberează dacă-l veţi cunoaşte, nu este unul singur, ci este format din multitudinea de convingeri şi credinţe ale oamenilor despre unul şi acelaşi lucru.

Unul dintre cele mai la îndemână exemple în acest sens din lumea voastră este concepţia şi adevărul despre ceea ce voi numiţi Dumnezeu.

Istoria civilizaţiei voastre din ultimii 2000 de ani este plină de erori de interpretare a acestui adevăr. Fiecare religie consideră că doar dumnezeul ei este cel adevărat, ceilalţi dumnezei ai celorlalte religii fiind falşi. La fel fiecare religie spune despre celelalte la fel. Este o competiţie inutilă care a costat zeci de milioane de vieţi în istoria voastră. Este necesar să înţelegeţi că Dumnezeu, Creatorul, Conştiinţa Cosmică, Energia Universală sau cum vreţi voi să-l numiţi, este energia existentă pretutindeni sub forma frecvenţelor, vibraţiilor, căldurii, frigului, liniştii, zgomotului şi aşa mai departe. Creatorul este în tot ceea ce există, este Totul din Tot.

De-a lungul vieţii voastre fiecare dintre voi se raportează prin propriul sistem de credinţă şi de convingeri, de la care nimeni nu vă abate chiar dacă ar fi să rămâneţi fără o mână sau un picior.

Dragii noştri, de ce ar trebui să vă sacrificaţi fiinţa pentru nişte iluzii impuse de către Sistem?

Este necesar să vă daţi seama că orice religie, atâta timp cât este condusă şi impusă de oameni, nu face decât să dezbine în loc să unească.

Este adevărat că fiecare religie este o expresie pentru naţiunea respectivă prin care-l poate înţelege pe Creator. Dar asta înseamnă că fiecare naţiune are lentila sa mentală prin care îl înţelege pe Creator. Unele naţiuni au lentila mai puternică, altele au lentila mai slabă, dar toţi vă uitaţi la acelaşi lucru.

Fiecare religie îl înţelege pe Creator într-un mod diferit

Ca să vorbim mai pe înţelesul vostru, voi vă uitaţi către Creator cu lentile de diferite dioptrii, de aceea fiecare religie îl înţelege pe Creator într-un mod diferit, deşi principiile în acest sens sunt aceleaşi. Unele naţiuni îl văd pe Creator mai aproape – cum aveţi lentilele pentru aproape, altele îl văd mai depărtat – cum aveţi lentilele pentru distanţă, dar El – Creatorul, este la fel tot timpul, doar percepţia voastră despre el este diferită. Perspectiva asupra acestei realităţi este că mai întâi este necesar să acceptaţi cu compasiune şi înţelegere diferenţele dintre voi ca naţiuni, şi de abia atunci veţi avea aceeaşi viziune despre Creator – Dumnezeu.

Religiile pe planeta voastră sunt ca şi degetele de la mâinile voastre. Ele sunt 5 şi sunt diferite între ele, şi la fel faceţi şi voi cu concurenţa între religiile voastre, căci practic este ca o concurenţă. Fiecare deget contează şi trebuie luat în considerare, căci celelalte degete, fără a funcţiona unul dintre ele, s-ar mişca stângaci şi nu v-aţi putea folosi mâna corespunzător. Dar toate degetele împreună folosite pot face adevărate minuni, aşa cum realizaţi tot felul de lucruri în lumea voastră.

Fiţi fiecare mâna care ţine degetele unite într-o singură credinţă şi o singură convingere.

Noi suntem Fondatorii!

Următorul episodErorile de evoluţie – Noțiunea de Dumnezeu (II) >>
SURSĂ123rf
Articolul precedentCOBRA – informaţii actualizate (VII)
Articolul următorCum Ne Apărăm de Energiile Negative? – I
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback

[…] personaje obscure şi cu influenţă, ştiau că acest aspect fundamental al fiinţei umane – credinţa – este conectat direct la […]