Erorile de Evoluţie - I
© 123rf
Timp estimat de citire: 3 minute

De ce ar trebui să vă sacrificaţi fiinţa pentru nişte iluzii impuse de către Sistem?

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Una dintre cele mai puţin înţelese lecţii din viaţa voastră de fiinţe umane este cea care se referă la modul în care percepţi lucrurile. Unii dintre voi ajungeţi la un moment dat, pe parcursul propriei existenţe, după ce acumulaţi ceva cunoaştere, să realizaţi adevărul că acesta depinde de propriul punct de vedere, iar asta este valabil pentru fiecare individ uman în parte.

Unul dintre marile spirite care au trăit pe Pământ, cunoscut ca Hermes Trismagistul – cel de trei ori maestru – a lăsat posterităţii voastre un enunţ spiritual fundamental, care reflectă realitatea cosmică divină.

El a lăsat scris că „toate adevărurile sunt semiadevăruri”, de aici desprinzându-se ideea că Adevărul, despre care Iisus v-a spus că vă eliberează dacă-l veţi cunoaşte, nu este unul singur, ci este format din multitudinea de convingeri şi credinţe ale oamenilor despre unul şi acelaşi lucru.

Unul dintre cele mai la îndemână exemple în acest sens din lumea voastră este concepţia şi adevărul despre ceea ce voi numiţi Dumnezeu.

Istoria civilizaţiei voastre din ultimii 2000 de ani este plină de erori de interpretare a acestui adevăr. Fiecare religie consideră că doar dumnezeul ei este cel adevărat, ceilalţi dumnezei ai celorlalte religii fiind falşi. La fel fiecare religie spune despre celelalte la fel. Este o competiţie inutilă care a costat zeci de milioane de vieţi în istoria voastră. Este necesar să înţelegeţi că Dumnezeu, Creatorul, Conştiinţa Cosmică, Energia Universală sau cum vreţi voi să-l numiţi, este energia existentă pretutindeni sub forma frecvenţelor, vibraţiilor, căldurii, frigului, liniştii, zgomotului şi aşa mai departe. Creatorul este în tot ceea ce există, este Totul din Tot.

De-a lungul vieţii voastre fiecare dintre voi se raportează prin propriul sistem de credinţă şi de convingeri, de la care nimeni nu vă abate chiar dacă ar fi să rămâneţi fără o mână sau un picior.

Dragii noştri, de ce ar trebui să vă sacrificaţi fiinţa pentru nişte iluzii impuse de către Sistem?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episodErorile de evoluţie – II >>

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?