Erorile de evoluţie – II
© Kevin Carden / 123rf
Timp estimat de citire: 3 minute

Dumnezeu, ca şi marile spirite, sunt Energie Inteligentă în diferite grade de manifestare.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Dragii noştri, în mesajul pe care vi-l transmitem acum vă vom explica despre eroarea pe care civilizaţia voastră o face referitor la concepţia despre Dumnezeu. Noi v-am mai oferit informaţii în acest sens, dar se verifică în realitate acel principiu care spune despre voi ca specie că vechile obişnuinţe dispar greu.

În primul rând să vă explicăm ce este Dumnezeu şi folosim acest termen ca să puteţi înţelege, deoarece termenul real are un cu totul alt nume şi înţeles şi este posibil să vă dea peste cap multe noţiuni. Ne referim la faptul că întreaga voastră civilizaţie, deşi este segmentată pe naţiuni, religii şi orientări cum le numiţi voi politice, se raportează în cele din urmă la o aceeaşi sursă pe care o invocă, fie în sensul relaţiilor culturale ale unor ţări cu alte ţări, fie în sensul unor programe de evoluţie care pot avea o bază comună datorită unor doctrine asemănătoare.

Exprimarea „multe noţiuni” pe care am folosit-o anterior, în raport cu ideea voastră despre Dumnezeu, implică totul, de la banala voastră viaţă casnică şi până la contactele cele mai importante ale celor care conduc lumea voastră, fiecare în ţara sa. Pentru că aceste „multe noţiuni” ţin de educaţie, de cultură, de nivelul de cunoaştere asimilat în prima parte a vieţii, de modul în care înţelegeţi cum se derulează mecanismele relaţionale între oameni, între naţiuni, de modul cum se derulează aceste mecanisme în interiorul naturii, de interacţiunea energiei voastre colective cu energiile care vin din Cosmos pe Pământ.

Următorul episod<< Erorile de evoluţie – Convingeri sau Credință? (I)Erorile de evoluţie – Yin Yang (III) >>
SURSĂ123rf
Articolul precedentChipul de pe Marte e real! Cui aparţine?
Articolul următorCristalele, instrumente dimensionale
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile