Erorile de evolutie
© Roman Samborskyi / 123rf

Energiile Yin şi Yang nu sunt agresive ele însele, ci atitudinea voastră prin care ele se manifestă este eronată.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

În această transmisiune vă vom oferi informaţii despre modul în care voi v-aţi construit societatea, fără să vă daţi seama cum aţi determinat o asemenea realitate pe care acum o consideraţi greu de acceptat în multe privinţe.

Sistemele voastre de convingeri acceptate de-a lungul timpului v-au creat treptat un câmp de conştiinţă colectivă, care a reacţionat de fiecare dată la schimbările apărute.

Vechile valori s-au sedimentat de la o etapă la alta a evoluţiei şi în societatea voastră au apărut mereu noi criterii pe baza cărora voi aţi încercat să definiţi statutul şi valoarea voastră ca fiinţe umane.

Nu demult în interiorul civilizaţiei voastre existau sclavi, iar femeia se afla într-un raport inechitabil faţă de bărbat, doar pentru că nu arată la fel şi nu poate efectua aceleaşi sarcini.

Cu timpul şi pe măsură ce ştiinţa şi tehnologia s-au dezvoltat, determinând noi viziuni asupra lucrurilor şi situaţiilor, v-aţi edificat asupra unei realităţi pe care tot voi aţi contestat-o vreme de mii de ani.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Erorile de evoluţie – IIErorile de evoluţie – IV >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?